suchyxxx 11.04.06, 17:59 Kwiatki świecą a słońce pachnie-jaka piękna pogoda:)Znowu wpadłem w euforię po 20 minutowqym spacerze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: piękna pogoda 11.04.06, 18:10 -Dzień dobry,jesteśmy z telewizji młodzież-czy długo pan pracuje w ten sposób? -No ja dopiero zaczołem pracować bo wcześniej byłem elektrykiem wysokich napięć a teraz dorabiam bo ręta cienka -Elektrykiem wysokich napięć? EE to chyba trzeba uważać -No trzeba tak jak saper,bo jak raz się pomylisz to popiół zostaje po tobie i nic więcej -Ee przepraszamy czy może pan Z tąd zejść -a ch.. z tąd,powinni to zablokować,wielka straż ku.. -i tak powiem że połowę tej ochrony i polichji bym zwolnił w piździet a ci strażnicy to sobie tylko ... -Cześć (coś tam) -dobra,pie.. mnie to ku..,wywiad udzielam!!! -hehehe -bardzo pan szczery jest -jestem bardzo wylewny bo mnie boli nie? -Bo mnie oszukali po 35 latach pracy,oszukali mnie banda złodziei i decydentów polskich! -A ile pan zarabia w tej pracy -3 złote,to też śmiech na sali,a to dykta ciężka a to się obija-dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: piękna pogoda 11.04.06, 18:13 a i jeszcze było zdanie : Moje pieniądze biorą,z mojej renty ku.. je..e;p Odpowiedz Link Zgłoś