suchyxxx 13.04.06, 13:14 www.maxior.pl/?p=index&id=14330&8 polecam obejrzeć-ja się poryczałem ze śmiechu heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 15:54 Naprawdę polecam:) Nikt nie chce się pośmiać? Przecież to takie przyjemne a i depresję leczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 18:48 no, kliknęłam w link. Za 5 minut, jak się łaskawie otworzy, to powiem Ci czy śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 18:56 ta histeryczka to zdaje sie ktos z depresji? Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 19:06 pewnie jest w remisji Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 19:12 Wolno mi sie ładuje,odczekałem bo myślałem ze puszcze już załadowane ale znowu otwieranie procentowe,więc możesz mi streścić o co kaman?(podoba mi sie to "kaman",pożyczam sobie i włączam do swojego słownika na stałe) Odpowiedz Link Zgłoś
fredt Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 19:21 Sychyxie ! Przecież jest horum humorum, tam to umieść. Tu nie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: link-obśmiałem się do łez 13.04.06, 20:05 macie rację-tu tylko smutne rzeczy.Ta baba to chyba jakaś nerwicowa Lucynka bio ja takie ataki miałem gdy się zdenerwowałem za bardzo-wtedy nie da się tego zatrzymać i trzeba czekać;p Słowa nie można wypowiedzieć;p Toż to było Lucyna która dostała ataku paniki;p Odpowiedz Link Zgłoś