mskaiq 14.04.06, 14:28 Najlepsze zyczenia Wielkanocne. Z tymi swietami wiaze sie nadzieja ze mozna przezwyciezyc slabosc, ze mozna pokonac strach miloscia. Potrzebna jest wiara, i oby tej wiary bylo jak najwiecej. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka68 Re: Zyczenia 14.04.06, 14:32 Rowniez składam najlepsze zyczenia swiateczne zycze wszystkim z forum : duzo wiary , duzo cierpliwosci i tego czego pragniemy chyba najbardziej zdrowia pozdrawiam serdecznie mirka68 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zyczenia 14.04.06, 14:33 dziekuje, Tobie rownież życzę wszystkiego dobrego w czasie nadchodzących świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: Zyczenia 14.04.06, 14:40 Dziękuję i życzę Tobie i Wszyskim spokojnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: Zyczenia 14.04.06, 16:11 Chcialabym zyczyc wszystkim tutaj zycia bez lekow fobii,depresji i innych chorob o podlozu emocjonalno psychicznym czyli powrotu do normalnosci i do zycia ze wszystkimi blaskami i cieniami i oby juz nigdy swiat nie byl czarno bialy tylko mial wszystkie barwy tego swiata.Tego wam zyczy jedna z was. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zyczenia 14.04.06, 17:26 najbardziej mi sie Kamilo Twoje zyczenia podobaja, wiec sie do nich dolacze, jesli pozwolisz. zreszta juz sie dolaczylam :-) powrot do normalnosci i swiat ze wszystkimi barwami, to jest to! oby sie nam wszystkim taki wlasnie cud wydarzyl. a co, pomarzyc sobie nie wolno, czy jak? a swieta to wystarczyloby jakos przetrwac, bo to nielatwy czas dla zdolowanych. pozdrawiam wszystkich, tych zwlaszcza co za Wielkanoca nie przepadaja. z dwojga zlego juz Boze Narodzenie lepsze moim zdaniem. wole choinke niz te infantylne zolte kurczaczki i inne baranki, a z uczuciami religijnymi nie stoje najlepiej. z myciem okien tez jestem do tylu niestety:-( t. Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Zyczenia 14.04.06, 16:59 Też wszystkim życzę, żeby potraktowali te święta jak szansę na odrodzenie się nowej nadziei, że zawsze znajdzie się czas, żeby zacząć od nowa...Na odrodzenie się tej nadziei, która jest nam tak bardzo potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Zyczenia 14.04.06, 17:39 życzę pysznego jedzenia, krótkich spotkań z rodziną, spacerów a na nich zadnych przypadkowych spotkań ze znajomymi. spokoju czyli. I swieta to tylko dwa dni. Damy radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Zyczenia 14.04.06, 17:47 anatemka napisała: > krótkich spotkań z rodziną o tak, piekne zyczenia, zwlaszcza krotkich z tesciowa! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Zyczenia 14.04.06, 19:13 tristezza napisała: > anatemka napisała: > > > krótkich spotkań z rodziną > > o tak, piekne zyczenia, zwlaszcza krotkich z tesciowa! Oj tak, nie tylko z teściową ale ogólnie z pociotkami maści wszelkiej... trzymajcie kciuki, żebym niedzielę przeżyła, bo znowu spotkanie ze stadem kuzynek. Jak ja przez to świąt nienawidzę!!!! Ale niezależnie od wszystkiego "serdeczne pozdrowienia" ;-) wielkanocne Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Zyczenia 14.04.06, 17:52 Zyczenia Anatemki wyczerpuja istote zagadnienia. Zycze tego samego, a spacery sobie odpuszcze, choc nie wiem czy to wypada w watku Maska. Ciekawe czy pompki w swieta tez sa zalecane przez szkole wiodaca. Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Zyczenia 14.04.06, 20:41 Ktoś napisał: "Obyśmy mieli wolę i odwagę "zmartwychwstać" po każdej chwili która nie była taka,jakbyśmy chcieli, powstać i wyprostować po każdym,drobnym nawet życiowym potknięciu, odrodzić się po każdym przeżyciu, nieważne jakie by było..." spodobało mi się, tegoż wam życzę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś