ogrom1 21.04.06, 14:36 kurde skasowałam se konto:(( mam konkurs na fajowy nick dla mnie:))))))))) piszcie:))))))))) MŁUAAAAAAAAAAa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lemon Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:44 Pytanie jest tendencyjne-jakbyś skasowała konto to byś nie mogła napisać tego posta. A jakie są nagrody ???. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom1 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:46 ej no mi nick ogrom1 nie odpowiada.... zreszta ogrom juz mi nie pasi ....... chce czegoś delikatnego łagodnego i skojarzeniowego....... mam jednego ale nie moge go założyć:(((((((( nagroda to zestaw "dla zdrowia" prześlę poczta ,, serio........ lubie takie wariactwa:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom1 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:48 hahaaaaaaaaaaaaaaaa niezłe niezle Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:51 Powtarzam pytanie jak skasowałaś konto to w jaki sposób piszesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:53 zalozyla sobie drugie konto z "1" - ogrom1 Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom1 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 14:56 hahaaaaaaaaaa........... cytruś bo ja juz duchem jestem :) a tak serio to, byłam ogrom a teraz jestem ogrom1 czyli to inne jest konto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 15:00 No dobra opatrznie przeoczyłem ostatnią cyfrę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 15:07 rain wygrałes bo podsunałes mi pomysł!!! Przeslij mi adres!! To będzie zestaw "zdrowe życie"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smok.heldogrom A jednak... 21.04.06, 15:32 Rozmyslilam sie. Wole bardziej oryginalnego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: A jednak... 21.04.06, 15:40 E nie smoku nie pszukuj...... to nie moj nick ... chyba go teraz załozyles!! Ciekawe kto jest tym smokiem:) ogrom nie było złe... ale mało subtelne a tak naprawde to bardzo mi sie podobało: flow-er ale juz nie mozna bo zajete Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Do Rain. doga!!! 21.04.06, 17:44 Odbierz meila na privie!!! Olla Boga:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
damen_dramen Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 15:36 aaa, już było.... więc może: parab_ola albo coca-ola :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 16:58 Proponuje bezmiar_miłości,jest też taki film z Alem Pacino w oryginale "Sea of love" - obejrzyj sobie i jeszcze piosenka z tego o tym samym tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :))))))))) 21.04.06, 17:37 oj tak to wrecz niewolnictwo ale jakie błogie............ milość to dla mnie rozkosz:)))))))))) znaczy miłosc własna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :)))))))) 21.04.06, 17:46 W to nikt nie watpi. A nie wyobrazasz sobie czasem, ze latasz naga po lesie i obejmujesz mgle, by potem, o poranku, obmywac brzoskwiniowa cere rosa i przyjmowac pocalunki pierwszych promieni slonecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :))))))) 21.04.06, 17:48 Wiesz lot...... nie mysle tak czesto, wiesz czemu? Bo to mało prawdopodobne i nie cche rozweijać w sobie pragnien których nie mozna spelnić!!! Bo wtedy pojawia się cierpienie. Ja się ciesze już, że mogę np wejśc do wanny polac się jakimś extra świeżo pachnącym płynem i czuję się extra. Jestem osoba która daje sobie ostro na zmysły:)))))))) tu i teraz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :)))))) 21.04.06, 17:53 ollaboga77 napisała: > Wiesz lot...... nie mysle tak czesto, wiesz czemu? Bo to mało prawdopodobne i > nie cche rozweijać w sobie pragnien których nie mozna spelnić!!! Bo wtedy > pojawia się cierpienie. Klasyk doczekal sie wnusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :))))) 21.04.06, 17:58 nie pierniczy Lot bo mozesz daleko nie zaleciec! Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :)))) 21.04.06, 18:13 Pogrozki i slowotok - Olla, nie jestes przypadkiem wnusia Jaroslawa Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :))) 21.04.06, 18:18 hahaaaaaaaaa.............. to mialo zabrzmieć złowrogo, ale nie chciałam Cie obrazić to nie mój styl!! A do kaczki nie jestem podobna. NO mozę mam rozłozysty kuper:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pogrom_niewolnicy_milosci_wlasnej :))))) 21.04.06, 17:58 ale dzieki że mnie tak odmladzasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 17:59 I chyba nie czaisz jednej rzeczy. Troche byc moze jest tak, że ja i Mask ciągniemy Was za uszy;) ale Wy wolicie siedzieć w swoich zaawulowanych mysleniach!! Spoko nie mam zamiaru zbawiać świata ! NOł Way!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: konkurs na nicka.... dla Oli.... 21.04.06, 19:42 ollaboga77 napisała: > siedzieć w swoich zaawulowanych mysleniach!! ondulowanych? to miała na myśli? a może razu pewnego przesadziła z nakręcaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Do Cadiz 21.04.06, 19:52 hm... i jak fajnie jest szperac i szukać słowek do których trza się przyczepić. Napisałam to specjalnie i byłam pewna, że TY pierwsza to zauważysz;) A prawidlowe słowo to : pokrętnie! pozdrówka Olla Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 21.04.06, 19:54 Mam proste włosy. Choc własnie sobie kupiłam papiloty i mam zamiar je krecic:))))))))))))) pozdrówka Olla Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 21.04.06, 19:58 no ale skoro miało być "pokrętnie" to idealnie wyczułam intencję papylota na skroń - i w kosmos ³²¹ ooo. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 21.04.06, 20:00 wiesz mam ogromną do Ciebie prośbę. MOżesz mi pisać dokładnie o co Ci idzie. Chyba nie zawsze rozumiem Twoje poczucie humoru. Zaprzyjaźniłabym się, ale gdybyś choć ciutke wyzulowała;) Olla Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 21.04.06, 20:18 luz to moje drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 21.04.06, 23:18 ollaboga77 napisała: > gdybyś choć ciutke wyzulowała;) jak Zulus Chaka Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 22.04.06, 00:45 tinu... to dopiero była pierdoła. ### częstuj się wszystkimi nickami, które spamiętasz bież i ten. tylko po drodze luzuj, jak sobie romantyczna ola życzy Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: wyjaśnienie specjalnie dla Cadiz.... 22.04.06, 19:01 cadiz napisała: > tinu... to dopiero była pierdoła. > straszna...ale wreszcie z poczwarki wykluł się piękny motyl Odpowiedz Link Zgłoś