bambomurzynzafryko 01.05.06, 14:42 Chcialem i ja poprzedstawic swoj ideal zdrowia psychicznego. To autor strony republika.pl/hufu/ To moj idol. Choc pisze troche chropowatym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper Re: okaz zdrowia 01.05.06, 15:00 bambo -a gdzie twoja czarna flaga z trupią czachą Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: okaz zdrowia 01.05.06, 16:34 sneeper napisała: > bambo -a gdzie twoja czarna flaga z trupią czachą what the sneep is that all about! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: okaz zdrowia 01.05.06, 15:53 za dużo odsyłaczy i czarne tło i grafika kiepska, nie chce mi się cztać, dlaczego jest Twoim idolem? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: okaz zdrowia 01.05.06, 16:28 Przeczytalem z zapartym tchem te 400 str maszynopisu; setki schematow, grafik, tabel przesledzilem i zaimponowal mi gosc Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: okaz zdrowia i interesy 01.05.06, 20:27 :)) 400 !!? to rzeczywiście okaz zdrowia i może być idolem. Dzisiaj przeczytałam opowieść "Kochająca siebie J." w skojarzeniu z tekstami z poradników wiadomego typu jeszcze lepsza i przyszedł mi do glowy pomysł, może nie nowy,książkowy dodatek do wyborczej pt "Fd" z różnymi tekstami praktyków, czyli forumowiczów W obecnej sytuacji marki "Wyborcza" może niewypał, depresja też mocno oswojona i nie tak pociągająca jak kilka lat temu, ale ciągle przybywa "powołań" Niektóre cytaty z forum rewelacyjne, recenzje proszków itp i itd. I może Wyborcza by nam zapłaciła za takie dzieło??? a swoją drogą jaka jest rynkowa wartość FD ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: zawsze mam przeczucie 01.05.06, 21:02 kiedy bambo pojawi sie na forumie :)? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: zawsze mam przeczucie 01.05.06, 21:09 miałem powiedzieć bambo powraca kimkolwiek jestes strożu piramidy [nie wiem jak mam nazywać twoją mumię- przepraszam nie wiem kim jesteś,gdzie pracujesz itp. serdeczne wyrazy szacunku ,ale: -oczywiście każdego kto bezprawnie ukradnie skarby tej piramidy spota SMIERĆ!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: zawsze mam przeczucie 01.05.06, 21:17 a ja nie chce zeby mniektos kiedys odkopał umiescil moje cialo odwiniete z bandazy do ogladania w gablocie za szklem Odpowiedz Link Zgłoś