Dodaj do ulubionych

Samotność

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 00:49
Jestem samotna, nikt mnie nie kocha ( tzn. nie mam faceta ) i jest mi bardzo
źle!

Mam 29 lat.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ziu Re: Samotność IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 09:31
      Cierpliwości kochanie, 29 lat to jeszcze pryszcz, warto czakać wiem co mówię!
    • Gość: Kachna Re: Samotność IP: *.icpnet.pl 02.01.03, 10:53
      Gość portalu: smutna_do_granic napisał(a):

> Jestem samotna, nikt mnie nie kocha ( tzn. nie mam faceta ) i jest mi bardzo
      > źle!
      >
      > Mam 29 lat.
      >
      Polecam Ci watek na forum psychologia "jak wyjsc z samotnosci".
      Musisz go troche poszukac, bo to starszy watek, choc zdaje sie, ze znajdziesz
      go juz na stronie drugiej forum. Tam pisze dziewczyna odrobine starsza od
      Ciebie i mnostwo osob jej odpisalo mase pokrzepiajacych rzeczy. Moze jak sobie
      poczytasz, to bedzie Ci lepiej?
      Ja wczoraj ratowalam sie tymi postami. Tez mi czasem zle, bo mam 24 lata i tez
      nic w dziedzinie facetowej od 4 lat. I wiem, jak to boli.
      A przyjaciol masz?

pozdrawiam, trzymaj sie i zerknij na to forum, a nuz znajdziesz cos dobrego dla
      siebie,

Kachna
      > Pozdrawiam
      • kazaa Re: Samotność 02.01.03, 19:46
        Gość portalu: Kachna napisał(a):
        > Polecam Ci watek na forum psychologia "jak wyjsc z samotnosci".
        > Musisz go troche poszukac, bo to starszy watek, choc zdaje sie, ze znajdziesz
        > go juz na stronie drugiej forum. Tam pisze dziewczyna odrobine starsza od
        > Ciebie i mnostwo osob jej odpisalo mase pokrzepiajacych rzeczy. Moze jak
        sobie
        > poczytasz, to bedzie Ci lepiej?

Oto link dla tych ktorym nie chce sie szukac:
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=210&w=2396946
        Kazaa
    • Gość: kto� Re: Samotność IP: *.visp.energis.pl 02.01.03, 18:18
      Je�li chcesz pogadac to napisz.
      kilgor2@wp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: mamrotek Re: Samotność IP: *.ipartners.pl 18.01.03, 13:41
      Hej! Moja sytuacja jest moze troche inna. Owszem - facet jest,ale z przyczyn ode mnie i od niego
      praktycznie tez niezaleznych nie mozemy byc razem. Jest to jeszcze gorsze niz jego brak, bo nie mam sily
      zaczac nic nowego. Frustracja! Tak naprawde czuje sie potwornie bezradna i samotna. Uslyszalam
      jednak cos co powinno mnie i nie tylko mnie chociaz troche postawic na nogi : Nie jestesmy na tym
      swiecie za kare! Trzeba sie nauczyc cieszyc tym, co to czasem glupawe zycie przynosi... Ha ha ha...
      Pogadalam sobie... Wiem - moze brzmiec jak banal, ale jakby na dluzsza mete sie zastanowic i wziac do
      serca, to moze chociaz troche zmieni to nastawienie do zycia. Ja chyba poszukam czegos co zacznie
      mnie wreszcie cieszyc... Tobie tez tego zycze! A fajny facet na pewno sie pojawi! Nic na sile!
    • Gość: Do końca sam Re: Samotność IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 16:44
      Zyje w samotnosci, na swój sposób ją polubiłem, nie szukam już miłości za
      wszelka cenę a był czas że wierzyłem ze tylko miłośc może uczynić mnie
      szczęsliwym jesteś jeszcze młoda spotkasz swoja połowe kiedy najmniej bedziesz
      sie tego spodziewać.Samotnośc jest złudzeniem.

GG 4621058

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka