Dodaj do ulubionych

Z Seroxatu na Bioxetin

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 20:10
Mam pytanie czy ktoś z was przechodził z Seroxatu na Bioxetin ,czy dobrze się
czuł ,w moim przypadku po Seroxacie było naprawde ok,ale zmieniłem na
bioxetin i cały czas mam nudności i zastanawiam się czy wrócic spowrotem do
Seroxatu.
Obserwuj wątek
    • farinelli Re: Z Seroxatu na Bioxetin 02.01.03, 23:13
      Ja od poczatku zazywam Bioxetin i dla mnie to rewelka. Ale lekarz uprzedzal
      mnie, ze nie kazdy tak reaguje. Na poczatku zazywania moga sie pojawic silne
      stany lekowe. Mialam stany <placzu-bez-powodu> przez pierwsze dwa tygodnie. Ale
      teraz jest O.K. <pomojajac momenty, w ktorych spotyka mnie np. wyrzucenie z
      pracy bez powodu>. Bardzo dobrze dziala ruch, do ktorego zachecam <nawet glupi
      aerobic>. Seronaxu nie testowalam
      Poz...
    • Gość: michal Re: Z Seroxatu na Bioxetin IP: *.ramtel.com.pl 03.01.03, 07:16
      Jeeli po Seroxacie czułes się OK , to dlaczego zmieniłeś na Bioxetin?
      • Gość: seroxatek Re: Z Seroxatu na Bioxetin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 08:14
        Gość portalu: michal napisał(a):

> Jeeli po Seroxacie czułes się OK , to dlaczego zmieniłeś na Bioxetin?

A nie widzisz, brachu, jaki on ma dobry humor po bioxetinie?!
    • de_presja Re: Z Seroxatu na Bioxetin 04.01.03, 11:04
      O Bioxetinie slyszalam, ze slaby... Moze sprobuj deprexetin, tez fluoksetyna,
      tylko ciut drozszy - 17 zl za 20 mg.
      Jak Ci idzie terapia? Mozesz cos napisac? O ktorej zaczynacie? Ja sie ciagle
      wybieram i wybrac nie moge.....
      • Gość: Piotr Re: Z Seroxatu na Bioxetin IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 11:11
        de_presja napisała:

> O Bioxetinie slyszalam, ze slaby... Moze sprobuj deprexetin, tez fluoksetyna,
        > tylko ciut drozszy - 17 zl za 20 mg.
        > Jak Ci idzie terapia? Mozesz cos napisac? O ktorej zaczynacie? Ja sie ciagle
        > wybieram i wybrac nie moge.....

Terapia idzie bardzo dobrze, jeśli chesz to napewno się dostaniesz teraz
        ponieważ jest bardzo mało ludzi.
        Naprawde pomaga.
        • Gość: blanka Re: Z Seroxatu na Bioxetin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 22:52
          Biore Seroxat czemu zmieniłes go na inny jesli było ok i co znaczy ok bo mi
          niby jest lepiej ale nie chce mi sie działac.
    • de_presja Re: Z Seroxatu na Bioxetin 13.01.03, 18:46
      Dzieki, pewnie kiedys tam zajrze... O ktorej zaczynacie i konczycie zajecia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka