anton1981 28.05.06, 06:18 Czy jest tu jakaś kobieta, która brała leki psychotropowe przed zajściem w ciążę lub w czasie ciąży? Albo facet, który brał leki przed zapłodnieniem kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocny.lot Re: Dziecko po lekach 28.05.06, 06:54 anton1981 napisał: > Czy jest tu jakaś kobieta, która brała leki psychotropowe przed zajściem w > ciążę lub w czasie ciąży? Albo facet, który brał leki przed zapłodnieniem > kobiety? A jaka jest punktacja za poszczegolne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Dziecko po lekach 28.05.06, 12:05 Albo facet, który brał leki przed zapłodnieniem kobiety? to zdanie jest tak obleśne że bardziej zmniejsza libido niż najteższa dawka SSRI. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia301 Re: Dziecko po lekach 28.05.06, 15:50 brałam, przerwałam jak tylko podejrzewałam, że mogę być w ciąży. Córcia urodziła się zupełnie zdrowa. Dziś już biega, ma rok i 3 miesiące. Ja karmiłam ją przez pół roku, ale nerwica znowu dopadła i niestety biorę znowu leki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Dziecko po lekach 28.05.06, 17:45 anton1981 napisał: > Albo facet, który brał leki przed zapłodnieniem > kobiety? to się może urodzić ociosanek Odpowiedz Link Zgłoś