greta_30 31.05.06, 19:14 gdyby nie moja depresja i nie moja mania, nie cieszyłabym się tak bardzo czasem kiedy wszystko jest OK. Wyszłąm z 4romiesięcznej depresji i znów czuję słońce na policzku. Zazdroście mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 31.05.06, 19:16 Ooooo któż to do nas przyszedł.Witamy serdecznie! o której się zacznie jazda? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 31.05.06, 19:21 rzeznia_nr_5 napisał: > > o której się zacznie jazda? o burej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 31.05.06, 19:24 gdzie byłaś jak cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 31.05.06, 19:29 leżałam we wyrze. To znaczy w styczniu byłam w szpitalu na manię po awanturze ze Starym. Po wyjściu on mnie zostawił (któryż to już raz) i wyprowadził się. Jako, że nie mogłam pracować wynajęłam jeden pokój i miszkałąm z takim kolesiem ze szpita. Teraz wylazłąm z depresji, którą miałam od wyjścia ze szpitala i zbieram się do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 jutro idę do pracy przy wprowadzaniu danych 31.05.06, 19:35 straszne zddzierstwo, 5 złotych za godzinę, ale lepsze to niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 jużpracuję od 3 dni i jest fajnie, jakoś nie 04.06.06, 11:48 przeszkadza mi, że tak nędznie płacą. Mam rentę i jak dorobię to chociaż mnie nędzie stać na czynsz, z którym zalegam od początku roku. Poza tym nie leże bezmyślnie we wyrze. A to wartośc sama w sobie. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 31.05.06, 20:10 cześć Maleńka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 01.06.06, 10:42 Nie rozumiem Greciku dlaczego uwazasz ze nie cieszylabys sie dobrym samopoczuciem i radoscia bez depresji. To co zawdzieczasz depresji to tyle ze Ci zabiera dobre samopoczucie, nie pozwala Ci zyc. Te przeblyski dobrego samopoczucia depresja odbierze Ci znowu. Mozesz jej tego nie oddac ale musisz sie bronic przed nia, odebrac wszystko co Ci zabrala, a zabrala bardzo wiele. Trzymaj sie Greciku, dobrze ze sie odezwalas. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 01.06.06, 11:18 dobrze ujecie -trzeba usunac sfalszowane...nastawienia Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 01.06.06, 11:21 wyzbedziesz sie szkodliwego -myslenia ? co nas nie otruje przynajmniej zdefektuje Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 04.06.06, 11:15 sneeper napisała: > wyzbedziesz sie szkodliwego -myslenia ? > nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: znowu odpuściła ... czyli pochwała depresji 04.06.06, 11:14 mskaiq napisał: > Nie rozumiem Greciku dlaczego uwazasz ze nie cieszylabys sie dobrym > samopoczuciem i radoscia bez depresji. To nie tak. Po prostu cieszę się kiedy ona odchodzi. Wiesz, 4miesiące we wyrze to nic fajnego. Chodziło mi raczej o to, że jakaby ta depresja nie była ZAWSZE kiedyś minie. I tym należy się cieszyć. > Te przeblyski dobrego samopoczucia depresja odbierze Ci znowu. Mozesz jej tego > nie oddac ale musisz sie bronic przed nia, odebrac wszystko co Ci zabrala, a > zabrala bardzo wiele. Myślę, że to tak nie do końca zależy od mnie. Choruję poważnie, już od 7 lat. Choć głęboko wierzę, że mogę nad nią zapanować, przychodzi taki moment, że się nie da i już. Ale teraz zrobiłam kroki żeby nie popaść w nią zbyt lekko: poszłąm do pracy na przykład. A to pewne zobowiązania, więc yrudniej będzie się znów położyć do łóżka. A że zabrałą wiele to prawda. Przyjaciół, dobrą pracę, eh... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek GRETA!! 01.06.06, 12:13 Ja pie.., ale super. czekaj przecyztam twój post bo odpowiedziałem jak tylko zauważyłem nicka. hiehie fajno. znowu się zbieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: GRETA!! 04.06.06, 11:16 zoltanek napisał: > Ja pie.., ale super. czekaj przecyztam twój post bo odpowiedziałem jak tylko > zauważyłem nicka. hiehie fajno. znowu się zbieramy. Ja to nie za bardzo mam jak pisać. Nie mam natu w domu i korzystam gościnnie. Ale oczywiście w miarę możliwości będę wskakiwać. Ja też się cieszę, że Cię tu spotykam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 no dobra, może faktycznie źle ujęłam temat... 04.06.06, 11:50 Nie chodziło mi o gloryfikację depresji tylko o uświadomienie że ona zawsze odchodzi i wtedy trzeba się cieszyć oraz wykorzystywać każdy moment zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś