Dodaj do ulubionych

do suchego

13.06.06, 12:58
..no nie wiem czy ten Twoj xanax wali tak ostro bo biore i jakos mnie slabo
trzyma :/
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: do suchego 13.06.06, 14:11
      na mnie walił ostro jak brałem 1mg na noc.Jak Ci nie wali to ja nic już nie
      poradzę ale ja kołowałem się po 1mg równo.Akle to było kiedyś a teraz xanaxu nie
      biorę
      • 22pp Re: do suchego 13.06.06, 15:36
        Również biorę od dwóch tygodni xanax 0,5 mg rano i 1 mg na noc, nie powala mnie
        z nóg, normalnie funkcjonuję, prowadzę samochód i pracuję, przeszły lęki i
        napady duszności, serce przestało kołatać no i śpię w końcu przesypiam noc.
        Pozdrawiam.
        • suchyxxx Re: do suchego 13.06.06, 16:08
          a przez 1 dni brania miałaś/miałeś senność? bo zwłaszcza w 1 dniach strasznie
          ogłusza i usypia jak dla mnie
          • aga345 Re: do suchego 13.06.06, 16:25
            ..hmmm..no jak brales 1 mg to sie nie dziwie. ja biore od 3 miesiecy 0,25 . i
            szczerze mowiac na poczatku nawet cos czulam , ale teraz zero. nie wiem, moze
            dawke mam za mala. teraz to nawet lęków nie zabija :(
            • ida37 pozdrówka:)))))) 13.06.06, 16:40
              • suchyxxx Re: pozdrówka:)))))) 13.06.06, 16:48
                Aga a wiesz że tego leku nie woolno brać dłużej niż miesiąc bo bardzo silnie
                uzależnia fizycznie przedewszystkim? Dobrze że to jeszcze 0.25mg ale odstawiaj
                powoli i lepiej zastąp to lekiem antydepresyjnym od lekarza bo 3 miesiące to
                bardzo długo brać xanax
                • aga345 Re: pozdrówka:)))))) 13.06.06, 17:23
                  wiesz suchy..chyba masz racje bo kurcze jak tylko nie wezme teabletki to mam
                  taka dziwna glowe, cala jakby mi ktos sciskal i takie dreszczyki . :/
                  • aga345 Buziaki Iduś :))))))))))) 13.06.06, 17:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka