Dodaj do ulubionych

jedzenie-nie

21.06.06, 09:36
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nic mi się nie chce jeść i chudnę w oczach?
Czy to wina upałów czy citalu? Bo dzisiaj zjadłem pół kanapeczki i ledwie ją
wcisnołem i jeść mi się wcale nie chce i nawet nie wiem czy coś więcej dzisiaj
zjem czy mi się uda.Brałem kiedyś cital i mniej jadłem ale zawsze 3x dziennie
minimum było a teraz tylko piję soki i nic nie jjem.Trochę się boję a z
drugiej strony cieszę się że mogę schudnąć dzięki brakowi apetytu ale boję się
i tak
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 10:17
      jeszcze jest taki upał że wykitować można:/
      • zyrafa46 Re: jedzenie-nie 21.06.06, 10:34
        Ja bym wykitowała od takiej ilości chemii jaką Ty zajadasz. A w upał to nikomu
        nie chce się jeść. Wyjdź wieczorkiem z domu, najlepiej na rower. Zobaczysz, co
        będzie.
        Żyra
        • suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:18
          ale mnie wkurzyłaś.jakiej chemi? Cital raz rano? To ma być taaaaka ilość chemi?
          Wiesz skoro za wczenie odstawiłem leki to muszę je brać znowu i biorę aby
          wyleczyć się.Mam nerwicę a Ty mi piszesz że żrę chemię? To po co brać leki
          antydepresyjne? Czyli każdy kto bierze cital czy inne rzeczy musi
          wykitować.Wiesz większość osob na tym forum bierze leki a ja nie jestem
          wyjątkiem i biorę tylko cital w dawce standardowej więc jaka chemia? Co ma ta
          tabletka citalu do tego że mam wykitować?Ludzie biorę gorsze świństwa i żyją a
          ja biorę tylko 1 lek! {Piszesz aby mnie sprowokować?
          • suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:21
            niektórzy biorą depakin,pispolept czy jeszcze 1 lek antydepresyjny więc sorry
            ale Twoim zdaniem 1 lek w dawce dosyć niskiej to taaakaaa chemia że można
            wykitować? Co Ty gadasz? Chcesz żebym odstawił cital bo wykituję tak? Ciekawe...
            jak psychiatra mi kazał wrócić do leku to sorry ale nie będę się Ciebie słuchał
            bo Ty nie lubisz chemi...Te leki są bezpieczne i z nimi lepiej niż miałbym
            cierpieć bez nich całe dnie.Ludzie biorą latami np. seroxat+mianserynę+ jeszcze
            coś a cital ma być przy tym taaakąąąą chemią? Co Ty gadasz.
            • suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:23
              czyli każdy kto bierze 1 lek w dawce niskiej czy normalnej żre "tyle chemi i
              wykituje" ludzie zareagujcie jakoś bo żyra nie wie co pisze
              • 22pp Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:27
                Od trzech tygodni biorę xanax i luxetę i od tamtej pory mam wstręt do jedzenia
                i też chudnę, widać to zależy od organizmu bo niektórzy z tego forum tyją.
                • suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:28
                  a ja biorę cital lek antydepresyjny nieuzależniający zresztą jak inne a żyrafa
                  mi pisze że łykam "Tyyyleeee chemiii" Ciekawe...
                  • 22pp Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:33
                    Ja dopiero zaczęłam a już jestem przerażona. Niby przy następnej wizycie
                    zmniejszamy xanax.
                  • anatemka Re: jedzenie-nie 21.06.06, 12:56
                    co sie tak zaperzasz? przeciez ciagle raczysz nas opisem nowego zestawu leków
                    jaki jesz. Dziwne by było gdyby cos w ogóle na Ciebie jeszcze zadziałało.
    • cadiz Re: jedzenie-nie 21.06.06, 11:53
      suchyxxx napisał:

> Trochę się boję a z
      > drugiej strony cieszę się że mogę schudnąć dzięki brakowi apetytu ale boję się
      > i tak

a jest coś, czego się nie boisz?

• suchyxxx Re: jedzenie-nie 21.06.06, 13:14
        od pół roku przyjmuję cital z 1 przerwą więc sorry ale to nie jest częsty opis
        leków.nawet mi nikt nie pomoże tylko kpi sobie kazdy i czepia się leku.
    • mskaiq Re: jedzenie-nie 21.06.06, 13:20
      Z tego co piszesz wynika ze prawie nic nie jesz. Mysle ze to jest przyczyna ze
      chudniesz. Bardzo czesto zdarza sie ze nie pojawia sie uczucie glodu,
      szczegolnie kiedy przestaje sie jesc. Jesli czekasz na uczucie glodu to moze
      sie ono wiecej nie pojawic. Czy w takiej sytuacji bedziesz nadal powstrzymywal
      sie od jedzenia.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • anatemka Re: jedzenie-nie 21.06.06, 13:31
        taaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka