Dodaj do ulubionych

suchyyyyy...

23.06.06, 19:49
...a jakich leków Ty jeszcze nie brales ?
Bo tak czytam i czytam Twoje posty i masz takie doswiadczenie jak nie wiem
kto :)
Obserwuj wątek
    • dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 19:50
      ja tez bralem prawie wszystko
      • aga345 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 19:52
        hmmm..bo ja dopiero jestem poczatkujaca. tylko xanax , hydrxyzyna, pramolan...
        • dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:02
          Tranxenne, Bioxetin, Fluoxetyna, Andepin, Seronil, Fewarin, Seroxat, Efectin,
          Asentra, Sertralina, Rispolept, Sulpiryd, Fluanxol, Hydrozyzyna, Spamilan,
          Moxloxil, Amitramina,Notropil, Xanax, Afobam więcej nie pmiętam ale pewnie
          jeszcze coś było :)
          • dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:03
            o Pernazyna Triorydazyna Chlorkopixen
            • aga345 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:27
              matko...i to wsztsko na depreche ? hmm..ktory najskuteczniejszy ??
              • zoltanek Re: suchyyyyy... 23.06.06, 23:18
                nie na depreche tylko lekomanie
          • elfrid Re: suchyyyyy... 24.06.06, 00:05
            o kurde. a jaka masz diagnoze?
          • elfrid Re: suchyyyyy... 24.06.06, 00:08
            dawca.spermy1 napisała:

> Tranxenne, Bioxetin, Fluoxetyna, Andepin, Seronil, Fewarin, Seroxat, Efectin,
            > Asentra, Sertralina, Rispolept, Sulpiryd, Fluanxol, Hydrozyzyna, Spamilan,
            > Moxloxil, Amitramina,Notropil, Xanax, Afobam więcej nie pmiętam ale pewnie
            > jeszcze coś było :)

o kurde... szok. a co u ciebie zdiagnozowali, ze lykales to wszytko? bo te leki sa na rozne zaburzenia i schorzenia. a ciebie waszerowali jakbys byl calym cholerny ICD10.

a ja bralem fevarin, efektin, notropil, propranolol, cital, fluoksetyne, depakine, a teraz lamitrin
            • dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 24.06.06, 08:24
              Tranxene (Afobam xanax -prawie to samo) na lęki, bioxetin andepin seronil - to
              też prawie to samo tylko pod inną nazwą, Rispo brałem 3 dni :) na próbe,
              sulpiryd 2 miesiące w najmniejszej dawce, fluanxol hydro też rzadko, generalnie
              biorę jakiś tymoleptyk w najmniejszej dawce leczniczej + jakaś beznotaminka
              albo inny uspokajacz dorażnie albo przez miesiąc raz na jakiś czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka