aga345 23.06.06, 19:49 ...a jakich leków Ty jeszcze nie brales ? Bo tak czytam i czytam Twoje posty i masz takie doswiadczenie jak nie wiem kto :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga345 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 19:52 hmmm..bo ja dopiero jestem poczatkujaca. tylko xanax , hydrxyzyna, pramolan... Odpowiedz Link Zgłoś
dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:02 Tranxenne, Bioxetin, Fluoxetyna, Andepin, Seronil, Fewarin, Seroxat, Efectin, Asentra, Sertralina, Rispolept, Sulpiryd, Fluanxol, Hydrozyzyna, Spamilan, Moxloxil, Amitramina,Notropil, Xanax, Afobam więcej nie pmiętam ale pewnie jeszcze coś było :) Odpowiedz Link Zgłoś
dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:03 o Pernazyna Triorydazyna Chlorkopixen Odpowiedz Link Zgłoś
aga345 Re: suchyyyyy... 23.06.06, 20:27 matko...i to wsztsko na depreche ? hmm..ktory najskuteczniejszy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: suchyyyyy... 24.06.06, 00:08 dawca.spermy1 napisała: > Tranxenne, Bioxetin, Fluoxetyna, Andepin, Seronil, Fewarin, Seroxat, Efectin, > Asentra, Sertralina, Rispolept, Sulpiryd, Fluanxol, Hydrozyzyna, Spamilan, > Moxloxil, Amitramina,Notropil, Xanax, Afobam więcej nie pmiętam ale pewnie > jeszcze coś było :) o kurde... szok. a co u ciebie zdiagnozowali, ze lykales to wszytko? bo te leki sa na rozne zaburzenia i schorzenia. a ciebie waszerowali jakbys byl calym cholerny ICD10. a ja bralem fevarin, efektin, notropil, propranolol, cital, fluoksetyne, depakine, a teraz lamitrin Odpowiedz Link Zgłoś
dawca.spermy1 Re: suchyyyyy... 24.06.06, 08:24 Tranxene (Afobam xanax -prawie to samo) na lęki, bioxetin andepin seronil - to też prawie to samo tylko pod inną nazwą, Rispo brałem 3 dni :) na próbe, sulpiryd 2 miesiące w najmniejszej dawce, fluanxol hydro też rzadko, generalnie biorę jakiś tymoleptyk w najmniejszej dawce leczniczej + jakaś beznotaminka albo inny uspokajacz dorażnie albo przez miesiąc raz na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś