bambomurzynzafryko 20.07.06, 01:15 ?????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambomurzynzafryko Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 01:26 ten problem giniecia na forum. Problem aidki, ktora nie chce wrocic, problem mary_brown (gdziez ona jest?). Bywaja tez zabojstwa (jak z ta stewardessa, jak jej na imie?). Efemerydy - Erynie, powstajace z czelusci niebytu, by sluzyc niecnym zamiarom, by kogos pograzyc, wesprzec w boju. Wszystko to w niepokoj mnie wprawia. Co z tristezza? Sa oczywiscie - i na szczescie - ludzie przyspawani. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 02:32 już raz próbowałam unicestwic lubę9, myszką ale pomyślałam sobie szkoda by mi jej było, przywiazałam się do tego wirtualnego bytu jedni znikają a inni pojawiają się, same niespodzianki Tris pewnie na wakacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 18:17 zdecydowane szkoda by bylo wirtualnej Luby, ktora dzielnie ratuje to nieco ostatnio wymarle forum ja nie cierpie wakacji, Luba, z reguly staram sie je odpekac po sezonie pozdrawiam t. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 08:05 bambomurzynzafryko napisał: > Sa oczywiscie - i na szczescie - ludzie przyspawani. Nagly atak spawacza, aneksja i okupacja. To nie przystoi zbiorowej mądrości Forumu, ubliża jego inteligencji, oryginalnemu poczuciu humoru, jak na tak wyjątkowy Forum zdecydowanie nędzna rozrywka. Tak sobie tylko piszę, na styku net/real. Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz odpowiedź po części w związku 20.07.06, 11:13 bambomurzynzafryko napisał: > problem mary_brown rosybrown nigdy nie miała problemów > Efemerydy - Erynie, powstajace z czelusci niebytu, by sluzyc > niecnym zamiarom raczej tożsamości seryjne, powstające by niczemu nie służyć Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 18:13 bambomurzynzafryko napisał: Co z tristezza? milo mi Bambo ze o mnie pamietasz:-) ewentualne domniemania o mojej smierci bylyby lekko przesadzone pozdrawiam t. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: gDzIE zoltanek 20.07.06, 14:45 podbija świat używając technologii wybierania zawsze łatwiejszych ścieżek ostatnio widziany na stacji gdynia osobowa. macie 20 minut by mnie tu zaskoczyć i złapać. czas start. w ciągu 3 tygodni rozbijania się po północnej Polsce, spotkałem 6 osób z forum, pewnie głównie na dworcach w gdyni i gdańsku. niestety nie wiedziałem who is who. nie wcisneli różyczek w kieszeń plecaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bez-adresu Zoltanek 20.07.06, 19:51 zero stresu- bez adresu Pozdrawiam Zoltanek. Mam nadzieję, ze mnie pamiętasz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś