Dodaj do ulubionych

Bach i deprim

27.07.06, 22:14
Stosuje ktoś z was terapie Bacha i bierze Deprim Forte. Jakie macie efekty ?
Obserwuj wątek
    • carlabruni Re: Bach i deprim 27.07.06, 22:47
      po deprimie czułam się ok. uwaga jednak na słońce!!pozdrawiam
      • ber1000 Re: Bach i deprim 29.07.06, 10:44
        carlabruni napisała:

> po deprimie czułam się ok. uwaga jednak na słońce!

Wczoraj chciałam kupić Deprim, ale w aptece mi absolutnie odradzono z uwagi na
        pogodę (słońce). Deprim ponoć można łykać w okresie jesienno-zimowym. Nabyłam w
        związku z tym póki co Valerin.
        Pozdrowienia
        • konwalia30 Re: Bach i deprim 29.07.06, 14:51
          Ja też brałam deprim jesień-zima było ok dziś właśnie kupiłam sobie persen (w
          aptece babeczka poleciła mi go)chodziło mi też by nie kolidowało ze słońcem -
          na ulotce nie ma nic o przygnebieniu, apatii wiec nie wiem czy pomoże czy nie.
          A może ktoś brał i podzieli sie opinią na temat persenu??
          pozdrawiam
          • carlabruni Re: Bach i deprim 29.07.06, 20:45
            konwalia, persen na uspokojenie jest ok. to lek ziołowy. poniewarz staram się
            nie brać psychotropów więc też go brałam;-).
            • konwalia30 Re: Bach i deprim 30.07.06, 09:05
              tak sie zastanawiam czy persen jest dobry na stany przygnebienia, brak radosci
              (wiem jaki jest powod tego samotność-puste miesznianie itp)apatie ogolna jakas
              rezygnacje
              pozdrawiam
          • carlabruni kalms ma podobne działanie jak deprim 29.07.06, 20:46
            i na ulotce nie jest napisane, że nie można go stosować gdy jest słońce;-)
          • irga7 Re: Bach i deprim 29.07.06, 21:11
            Persen ma działanie uspokajające,więc może potęgować apatię.Deprim to
            homeopatyczny lek na stany depresyjne.Zawiera wyciąg z dziurawca,dlatego nie
            można brać go latem ze względu na niebezpieczeństwo poparzenia promieniami
            słonecznymi.Solarium też wykluczone.Wszystkie leki zawierające dziurawiec mogą
            powodować nadwrażliwosć na promienie słoneczne...co za tym idzie...poparzenia.
            • sneeper Re: Bach i deprim 30.07.06, 02:34
              kto rano wstaje temu wlep sie daje
              • sneeper Re: Bach i deprim 30.07.06, 02:36
                no bo co za duzo to niezdrowo
                ...zawsze chcialem narysowac na tym rysunku na samym dole, jak temu
                wychylajacemu sie faciowi ....
                www.flate.org/pl_index.htm
                • sneeper Re: Bach i deprim 30.07.06, 02:43
                  ale jak uslyszalem jego cudna teorie , -ze nauka i technika moze prowadzic do
                  nikad ,...zreszta ten facet to tez ja ,ktoory poznajaac prawde ,zostaje za to
                  stuknieety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka