maijkell 27.07.06, 22:14 Stosuje ktoś z was terapie Bacha i bierze Deprim Forte. Jakie macie efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: Bach i deprim 27.07.06, 22:47 po deprimie czułam się ok. uwaga jednak na słońce!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ber1000 Re: Bach i deprim 29.07.06, 10:44 carlabruni napisała: > po deprimie czułam się ok. uwaga jednak na słońce! Wczoraj chciałam kupić Deprim, ale w aptece mi absolutnie odradzono z uwagi na pogodę (słońce). Deprim ponoć można łykać w okresie jesienno-zimowym. Nabyłam w związku z tym póki co Valerin. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: Bach i deprim 29.07.06, 14:51 Ja też brałam deprim jesień-zima było ok dziś właśnie kupiłam sobie persen (w aptece babeczka poleciła mi go)chodziło mi też by nie kolidowało ze słońcem - na ulotce nie ma nic o przygnebieniu, apatii wiec nie wiem czy pomoże czy nie. A może ktoś brał i podzieli sie opinią na temat persenu?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Bach i deprim 29.07.06, 20:45 konwalia, persen na uspokojenie jest ok. to lek ziołowy. poniewarz staram się nie brać psychotropów więc też go brałam;-). Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: Bach i deprim 30.07.06, 09:05 tak sie zastanawiam czy persen jest dobry na stany przygnebienia, brak radosci (wiem jaki jest powod tego samotność-puste miesznianie itp)apatie ogolna jakas rezygnacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni kalms ma podobne działanie jak deprim 29.07.06, 20:46 i na ulotce nie jest napisane, że nie można go stosować gdy jest słońce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irga7 Re: Bach i deprim 29.07.06, 21:11 Persen ma działanie uspokajające,więc może potęgować apatię.Deprim to homeopatyczny lek na stany depresyjne.Zawiera wyciąg z dziurawca,dlatego nie można brać go latem ze względu na niebezpieczeństwo poparzenia promieniami słonecznymi.Solarium też wykluczone.Wszystkie leki zawierające dziurawiec mogą powodować nadwrażliwosć na promienie słoneczne...co za tym idzie...poparzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Bach i deprim 30.07.06, 02:36 no bo co za duzo to niezdrowo ...zawsze chcialem narysowac na tym rysunku na samym dole, jak temu wychylajacemu sie faciowi .... www.flate.org/pl_index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Bach i deprim 30.07.06, 02:43 ale jak uslyszalem jego cudna teorie , -ze nauka i technika moze prowadzic do nikad ,...zreszta ten facet to tez ja ,ktoory poznajaac prawde ,zostaje za to stuknieety Odpowiedz Link Zgłoś