Dodaj do ulubionych

witaj chloropernazyno

07.09.06, 20:33
od trzech tygodni na tle nerwowym męczyły mnie strasznie wymioty i nudności. nic nie mogłam jeść ani pić, nawet wodą wymiotowałam. Stwierdziłam, że początek jadłowstrętu, jego powrót. kupowałam sobie jakieś ziółka, aviomarin, walidol, ale to było kompletnie na nic. Pięc lat temu jak chorowałam na jadłowstręt to lekarz przepisał mi chloropernazynę. Bardzo silne lekarstwo uspokajające i przeciwwymiotne. jakoś udało mi się wyjść z tego koszmaru. Ostatnio miałam trochę problemów i kłopot z jedzeniem wrócił. Od dzisiaj zaczęłam brać tę chloropernazynę i po raz pierwszy od 3 tygodni coś zjadłam i nie zwymiotowałam. Moje szczęście kosztuje 2,65 zł kupiłam sobie trzy listki. czy dostawaliście też jakieś inne lekarstwa na wymioty? Bo to moje jest bardzo silne daje sie je chorym na raka. Grunt, że działa!
Obserwuj wątek
    • luki_lake Re: witaj chloropernazyno 07.09.06, 20:47
      no tak bardzo dobre
      no bo po co wymiotowac, na razie jest duzo powietrza :))
      ale jak bedzie coraz mniej zaczniesz rozumiec ,ze
      po co Zombie powietrze :)),
      jednak wymioty to rzecz rownie powazna, w koncu w trumnie malo miejsca,
      to ja juz wole wyjsc z trumny, chociazem zombie,
      ale przynajmniej jest gdzie rzygac :)))
      • luki_lake Re: witaj chloropernazyno 07.09.06, 20:50
        jak masz jescze przypadkiem nadcisnienie to walnij se jescze dropoeridol
        -krewniak haloperidolu,ale uzywany gdzie indziej
        :)) -zycze milego straszenia ludzi na ulicy /swoim wygladem
    • carlabruni Re: witaj chloropernazyno 09.09.06, 15:17
      mam pytanie. czy ten jadłowstret występuje w sytuacjach stresowych?
      • frygamfs Re: witaj chloropernazyno 09.09.06, 15:36
        ostatnio mam bardzo dużo stresów i problemów i wtedy pojawia sie u mnie jadłowstręt i wymioty. Od kilku tygodni jem bardzo mało, staram się pić. męczyłam się strasznie, ale chloropernazyna jest przeciwwymiotna, a na jadłowstręt to już nie wiem co. nie mogę się przemóc bo od razu mam odruchy wymiotne na samą myśl o jedzeniu. piję kakao, jem bułki maślane, czasem twarożek lub jogurcik i to z oporami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka