czerwiec121 29.09.06, 09:50 Okropnie boje sie latać samolotem ,byłam dzis u lekarza który zapisał mi Lorafen i Xanax ..moze ktos sie orientuje co jest lepsze? lece za tydzien i juz umieram ze strachu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesca116 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 10:48 Lorafenu nie stosowałam nigdy. Xanax dosyć często. Po 0,5 mg Xanaxu jestem już wyluzowana i spokojna. Dawka jest nieduża i nie otępia, a daje taki spokój wewnętrzny. Nigdy nie brałam większej ilości na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: leki jaki lek? 29.09.06, 11:28 spokój wewnętrzny po xanaxie, czy to nie za dużo powiedziane? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec121 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 11:54 wiec co mam zrozbic? od paru dni stawia mi włosy na głowie sama mysl o tym ,że bede w samolocie ..czy wiec te leki nie sa zbyt delikatne? nie znam zadnego z nich Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 12:28 dostałaś/eś dwie recepty na raz i jeszcze wybrzydzasz to grzech wypróbuj o się nie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: leki jaki lek? 29.09.06, 12:19 przestan o tym myslec, od razu przestaniesz sie bac. Kiedy pojawia sie mysli o locie zajmnij sie czyms intensywnie. po paru minutach atak minie i strach odejdzie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec121 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 12:25 kiedy byłam młodsza nie bałam sie latac , ten strach pojawił sie razem z przyjsciem na swiat moich dzieci.. dziekuje za rade ,naprawde, spróbuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: leki jaki lek? 29.09.06, 12:40 Myślę że lepiej już ten xanax z dwojga zlego, tylko jak weźmiesz xanax to żebyś sobie nie chlapnęła koniaku bo benzo nie wolno łączyć z alko. Dawka 1mg na tą okazję powinna Cię skutecznie uspokoić i otumanić na czas przelotu. Spróbuj wziąć teraz mniejszą, zobaczysz jak i czy podziała, tylko się nie uzależnij. Miłej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
100lec Re: leki jaki lek? 29.09.06, 14:36 Weź spadochron i ciepłą kurtkę. Jeśli przydaży się dekompresja na kilku tysiącach, będzie raczej chłodnawo. Chodzą słuchy na mieście że w przyszłym tygodniu szykują się jakieś zamachy, zakup rakiety ziemia-powietrze u ruskiej mafii to nie problem w dzisiejszych czasach. Życzę udanego lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec121 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 16:06 bardzo to smieszne..czy ktos oprócz Ciebie sie usmiał? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 16:15 z samolotami o jest o tyle niefajnie,że jak się zdarzy jakiś wypadek,awaria w powietrzu to to już będzie kaplica na 100%,samochodem to się można uratować jakoś zareagować samemu ale samolot...tu już jest sie trupem bez szans jak przyjdzie co do czego Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec121 Re: leki jaki lek? 29.09.06, 17:00 tak syneczku jak sie nawachasz to tez mozesz byc szybko trupem Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: leki jaki lek? 29.09.06, 17:23 Forum awiacja? A myslałem, że my nieloty. Odpowiedz Link Zgłoś