Dodaj do ulubionych

depresja a jesień

17.10.06, 10:34
Od marca leczę sie na depresje (bioxetin i tegretol). Po lekach czuje sie
zdecydowanie lepiej. Niestety zaczyna sie fatalny sezon, zawsze koszmarnie
znosiłam jesien i zime. Od dwóch dni czuje sie nienajlepiej i już sie boje
nawrotu. Czy jest mozliwe ze pomimo leków zły nastrój moze sie nasilić? Czy w
takich sytuacjach lekarz zaleca zwiększenie dawki?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: depresja a jesień 17.10.06, 12:26

zawsze mogą przyjść dni gorszego samopoczucia, nie panikuj, przeczekaj jakieś dwa tygodnie, jeżeli
      będzie wyraźnie gorzej to idź do lekarza, ale nie nakręcaj się z góry że jesień to koniecznie musi być
      nawrót. Uszy do góry, zupełnie zdrowi też się dzisiaj gorzej czują , biometeo pewnie niekorzystne.

a dzieciaki jakie dzisiaj marudne!
      • katka76 Re: depresja a jesień 17.10.06, 12:50
        Dzięki :))
    • 4bruno Re: depresja a jesień 14.11.16, 19:56
      witam .. ja tez zażywam bioxetin... czuje sie fatalnie..... zwiekszyłam dawke i zażywam 2 tabletki dzinnie...rano i popoludniu.... myśle ze pomoze........
      • martini-7 Re: depresja a jesień 17.11.16, 14:50
        jesień jesieni nie równa, czasem są takie dni jesienią, że po prostu czuję się tak jak w kreskówkach z anime, rozsypana i tylko szufelka, zmiotka i do kosza, a czasem takie, że czuję się jak młoda bogini, ale coś ta jesień w sobie ma, że tak buja czasem mną od euforii do depresji, choć w większości dni jest po prostu normalnie... pewnie kwestia ciśnienia i tego, że jesteśmy elementem natury jakby nie patrzeć, wszystko jesienią umiera, szykuje się na zimę więc i my jakoś czasem zwalniamy.... pewnie nie przypadkiem wszystkich świętych wypada w listopadzie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka