kachaa17 30.10.06, 09:06 czy ogladaliscie "Plac zbawiciela". na mnie wywarł ogromne wrażenie. Mysle, ze doszła tu obawa z mnei tez moze spotkać. Kobieta miałą tak ewidentna depresję a nikt jej nie pomógł. "Nikt nie zauważy" jak zwykle w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassis Re: Plac Zbawiciela 30.10.06, 11:03 miałam na to iść wczoraj ale stchórzyłam... wybrałam "Diabeł ubiera się u Prady" :) (swoją drogą super!) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Plac Zbawiciela 30.10.06, 11:07 Ostatnio wszyscy wybieają diabła zamiast Zbawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Plac Zbawiciela 30.10.06, 12:38 ja ogladałam tez diabła. Samopoczucie po tym o niebo lepsze od "Placu zbawiciela". Myśle, ze plac nie jest do ogladania dla ludzi z depresja. Mnie przygnębił Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna322 Re: Plac Zbawiciela 02.11.06, 01:47 Mnie ten film bardzo przygnebil. Wyobrazilam sobie, ze to mnie moze cos takiego spotkac i co bym zrobila, gdyby na swiecie nie bylo jednej osoby, ktora bylaby w stanie mi pomoc. Obawiam sie, ze chyba wlasnie tak by bylo. Nie sadze, ze moglabym na kogos liczyc. Zreszta chyba prawda jest, ze tylko my sami mozemy sobie pomoc. A jesli ktos nie potrafi, po prostu wypada z gry. Prawo silniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Plac Zbawiciela 02.11.06, 09:17 Musze sie wybrac na ten film, bo sam mieszkam przy Placu Zbawiciela, to mam niedaleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Plac Zbawiciela 02.11.06, 17:27 Obejrzałam... Bardzo ciezki kaliber, na plecach go trudno uniesc. Czy wydam sie glupia, jesli powiem, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja? ALbo rzadko... Przedobrzyli z koncem. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Plac Zbawiciela 03.11.06, 07:48 oj zdarzają, zdarzają i to jest najtragiczniejsze, a potem wszyscy wkoło sie dziwią i mówią nic nam nie mówiła o swoich kłopotach, gdybysmy wiedzieli moglibysmy pomóc Odpowiedz Link Zgłoś