suchyxxx2 15.11.06, 23:09 czy ktoś jak ja ma obecnie bezsenność? Chcę pogadać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: kto pogada 15.11.06, 23:21 ja mam zawsze bezsenność jak mam ochotę posiedzieć w nocy to nawet codzienna dawka mirzatenu mnie nie zmaga Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: kto pogada 15.11.06, 23:23 widocznie depakina dzisiaj nie zadziałała:) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: kto pogada 15.11.06, 23:31 mniej wiary w lek więcej wiary w siebie - tego ci trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: kto pogada 15.11.06, 23:30 Też mam bezsenność. Załatwiam ją imovane'm bądź estazolamem. Ale wiem, że to nie jest wyjście na dłuższą metę... Poza tym imovane działa na mnie b. słabo - ciągle budzę się w nocy i ciężko mi ponownie zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: kto pogada 15.11.06, 23:34 poproś lekarza o inny nasenny imovane tak ma że pomaga przede wszystkim zasnąć kilka osób już tak pisało ja tak miałem i gdzieś tak czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: kto pogada 15.11.06, 23:37 Ja do tej pory problemy miałam właśnie głównie z zaśnięciem (przed 5-tą nie dało rady), a teraz do problemów z zaśnięciem dołączyły mi problemy z ciągłym budzeniem. Taki seroxatowy bonus... Za to w ciągu dnia potrafię być baaardzo senna. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: kto pogada 15.11.06, 23:42 jeszcze nie, krótko biorę. ale w przyszłym tyg. idę do lekarki, zobaczę co powie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: kto pogada 15.11.06, 23:31 Ja mam bezzsenność prawie chroniczną. Niestety odsypiam w dzień. O czym chcesz rozmawiać? Owyborach ja nie chce , bo mój faworyt do rady miasta przepadł. Do tego polityka mnie nie interesuje. A może pogadamy o życiu? Moje nie jest ciekawe, chociaż staram się je w miarę możliwości urozmaicać. Zażywam regularnie afobam.Ale pewnie skutek byłby taki sam , gdybym te tabletki n.p. wyrzucał. Tymczasem wyrzucam pieniądze. O czym chcesz gadać? Ja też chcę, tylko podaj temat? Interesują Cię góry? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: kto pogada 15.11.06, 23:36 góry i doliny to niebezpieczny temat dla 2 deprsiaków Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: kto pogada 15.11.06, 23:37 ee tam-poprostu dzisiaj mam bezsenność wyjątkową;p Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: kto pogada 16.11.06, 01:25 i co suchy śpisz taka bezsenność to nie bezsenność Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 dołączam do bezsennych... 16.11.06, 01:32 a ja nie śpię....ale może się dzis uda przed 3 zasnąć?:/ spróbuję... trafiłam na Wasze forum, ale dlaczego - o tym opowiem potem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 01:46 buuu mi możesz napisać teraz ps włącz planete jak masz Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 01:51 napiszę jutro, bo mózg mam już pół śpiący:-) może nawet się uda przed 3 zasnąć,hmmmm a nie mam planety:/ a co tam jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 01:53 a nic jak nie masz to nie nieważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 01:57 haha, ok chociaż czasem lubię wiedzieć,co tracę...:-) chyba muszę próbować zasnąć, mąż chce spać,a ja z laptopem w łóżku... a wyjść nie mogę:/ pozdrawiam do jutra:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 02:19 jak to przykuł cię kajdankami do kaloryfera - to trzeba zgłosić na policje!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 12:08 hahaha, nie, nie mąż mnie przykuł:) Ciąża....:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 12:11 i tak na otwartym forum piszesz że to nie mąż? musicie być bardzo wyzwolonym małżeństwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: dołączam do be...malzenstwo z robotem 16.11.06, 12:33 z dziennika sneepera obraaczka slubna fajna 14 dolcoow , 14 dolcow pomysl toche smierdzi profesorem dlaczego "smierdzi / ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: dołączam do be...malzenstwo z robotem 16.11.06, 12:38 w poprzedniej szkole nuie tej wijskowej panowal kult wolnosci ale nie wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: dołączam do bezsennych... 16.11.06, 12:38 nie mąż mnie przykuł do łóżka;) Przykuła mnie ciąża zagrożona i dlatego muszę ciągle leżeć:) wyzwoleni może jesteśmy,ale bez przesady,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: pomysly profesora farmacji sadowej 16.11.06, 12:45 przed farmacja i pobytem na klinice bylem w szkole sredniej poza domem i tam panowal kult wolnosci ( nie unii ) -KULT WOLNOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: pomysly profesora farmacji sadowej 16.11.06, 12:48 moja ulubiona scena z Kapitan Klossa jest pukanie do dzrzwi odczytanie wyroku i egzekucja znikad sie nie wzielo ale zanim to zrobie musze wiedziec czy ktos nie pracowal" dla moich ludzi " :)) Odpowiedz Link Zgłoś