suchyxxx2 17.11.06, 19:38 założyłem bloga na adresie suchyxxx2.blox.pl-zapraszam i odrazu mówię że poruszany jest temat odstawiania leków antydepresyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: mój blog 17.11.06, 19:46 brawo suchy. ale mógłbyś przynajmniej porządnie wkleić linka do własnego bloga ;-) to się robi tak: suchyxxx2.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: mój blog 17.11.06, 22:47 za co Ty mu brawo bijesz? Ty to przeczytałas do końca? stek pseudonaukowych bzdur. I nic o cioci nie ma. A najlepsze/: nie wierzcie koncernom! leki antydepresyjne uzalezniają!! Normalnie az mi sie spać odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mój blog 17.11.06, 23:07 brawa były za sam fakt założenia bloga. (mówię to jako była blogerka :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: mój blog 18.11.06, 10:58 anatemko ale napisałem tam że leki te uzależniają jakiś odsetek ludzi i to prawda bo jak opiszesz to co dzieje się z tysiącami ludzi odstawiających seroxat? w dodatku firma glaxo nim wydała seroxat musiała przeprowadzić testy i okazało się że kilkanaście osób spośród kilkuset nie mogło odstawić seroxatu tylko że firma glaxo zataiła wyniki tych badań i wyszło że lek nie uzależnia a pozatym były łapówki aby lek szybko trafił do sprzedaży.O tym się pisze i odkrywa coraz więcej tajemnic owej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: mój blog 18.11.06, 11:01 i to co napisałem wynika z mojego doświadczenia w odstawianiu leków i to moje zdanie.Jak nie chcesz to nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: mój blog 18.11.06, 11:47 wiem, suchy, przepraszam. To Twój blog i możesz pisac co tylko zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: mój blog 18.11.06, 11:51 no właśnie i nie denerwujmy się bo nie ma o co.poprostu mam problemy z odstawieniem i to bardzo duże a lekarz mi powiedział że niestety niektóre osoby tak mają i jedyne wyjście to powoli odstawiać i cierpliwie przetrwać te objawy. Odpowiedz Link Zgłoś