stysiunia 22.11.06, 17:16 Czesc,pisalas mi ze sporo przytylas po anafranilu.Czy udalo Ci sie stracic na wadze mimo ze nadal go przyjmowalas???Bede wdzieczna za odp.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot9912 Re: Do kot9912...... 22.11.06, 21:15 Cześć. Ja przestałam przyjmować ten lek, ponieważ na mnie przestał działać i występowały u mnie liczne skutki uboczne. Waga utrzymywała się długo, ale potem zażywałam jakiś lek (nie pamiętam jaki...) którego skutkiem ubocznym był brak apetytu. Do tego stosowałam zdrowe odżywianie, jadłam śniadanka, kolację zdrowe a na kolację jakieś warzywa, owoce itp. I teraz waże koło 60 kg. fakt, muszę sie pilnować i to się raczej nie zmieni... Marta Odpowiedz Link Zgłoś
stysiunia Re: Do kot9912...... 22.11.06, 22:00 Sorki ze Cie tak mecze ale chcialam Ci zadac ostatnie pytanko;)Czy Twoje przytycie po anafranilu zwiazane bylo ze zwiekszeniem sie apetytu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kot9912 Re: Do kot9912...... 22.11.06, 22:54 Absolutnie mnie nie męczysz:) Tak, jadłam baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo. Wciąż czułam głód. wiesz, dziennie to jadłam z 12 skibek chleba, plus megawielki obiad no i słodycze... Ale jeśli Anafranil u Ciebie działa, czujesz się ok, to nie odstawiaj go. Pilnuj bardziej tego co jesz. To baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudne, ale możliwe. Pozdrawiam i jakby co - pytaj smiało:) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
stysiunia Re: Do kot9912...... 23.11.06, 08:32 hehe...ciesze sie, ze Cie nie mecze:))Chcialam zapytac czy probowalas sie odchudzac podczas zazywania anafranilu,jesli tak to z jakim skutkiem??bo ja wlasnie teraz wzielam sie za odchudzanie(juz tak na powaznie:D)Mam nadzieje, ze kiedy sie ogranicze schudne,bo nie chcialabym odstawiac anafranilu, bo bardzo mi pomogl.Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9912 Re: Do kot9912...... 23.11.06, 09:07 Wiesz, ja sie odchudzałam po odstawieniu Anafranilu. W trakcie moja waga prawde mówiąc nie była dla mnie tak ważna, czułam sie bardzi źle psychicznie więc kwestia wagi była drugorzędna. Masz rację, nie odstawiaj leku jak tak dobrze działa. Pomyśl o sporcie (aerobik, basen), ale zapytaj lekarza czy nie ma przeciwskazań. Ja jak w trakcie kuracji poszłam na WF to omal ducha nie wyzionęłam. Na mnie po prostu ten lek nie działał. Proponuję Tobie także dietę - nie jedz słodyczy, kalorycznych ciężkich potraw - po prostu odżywiaj się zdrowo:) Pozdrawiam tak ranną porą:) Marta Odpowiedz Link Zgłoś