Dodaj do ulubionych

to niech euforyjka będzie moderatorem

25.11.06, 21:24
będzie ciekawiej
Obserwuj wątek
    • miriam11 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 21:30
      chyba Cię Bóg opuścił.... albo nie, On Cię jeszcze nie znalazł!
      • ktg29 Re: Mask moderatorem 25.11.06, 21:32
        ja głosuję na Maska
    • euforyjka Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 21:33
      popieram :]
      • miriam11 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 21:35
        dooopa bez sensu i nie wiemco pisze. ha haha. Idiotka jest gdzie? Bla bkla ba
        aległupoty/ o ssso chdzi
        • eizo1 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 21:39
          trzeba wierzyć w ludzi
          • abasia471 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:04
            Eizo, mylisz wiarę z naiwnością. Euforyjka gdyby miała trochę klasy i rozumu,
            to nie płaszczyłaby się w ten sposób. Kiedy tylko załatwi to, o co jej chodzi,
            to znowu wylezie z niej małpa, która dokucza ludziom. Poza tym ona na prawdę
            się do tego nie nadaje. Na tym miejscu potrzebna jest zrównoważona osoba, która
            poprowadzi naszą menażerię spokojnie i z humorem. Gdyby euforyjka dostała
            władzę, to sprawdziłaby się sygnaturka gó.. płynie kanałami i popłynęło by też
            na forum, ale mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie.
            • eizo1 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:12
              przecież ona sobie dalej jaja roi a wy się ekscytujecie
              wymyśliła sobie że będzie was denerwować starając się o posadę moda i udając odmianę
              dla mnie to jest zabawne bo mam dystans do tego forum to nie jest prawdziwe
              życie żeby się tak ekscytować
              jak ktoś pisze o swoich problemach to trzeba potraktować poważnie ale jak się
              wygłupia tak jak euforyjka to jest tylko zabawne
              • eizo1 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:15
                ale i tak najlepsze teksty ma suchy
                • jokker5 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:38
                  eizo1 napisał:

> ale i tak najlepsze teksty ma suchy

Masz rację-bo jego cenzor jeszcze spi....hehe....
                  • suchyxxx2 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:46
                    Masz rację-bo jego cenzor jeszcze spi....hehe....

O obudził się homik
      • eizo1 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 21:36
        no to jest nas dwoje
        to już prawe tłum
        • suchyxxx2 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:33
          najlepsze? tzn? Weź się lecz człowieku i odpitol się odemnie
          • frezja47 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:39
            Mam nadzieję, że eizo stroi sobie żarty.
            • eizo1 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:47
              jakie żarty euforyjka na moderatora!!!!!
            • jokker5 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:47
              frezja47 napisała:

> Mam nadzieję, że eizo stroi sobie żarty.

Co ty matki nie masz....
              • suchyxxx2 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:48
                oo obudził się narkoman
                • jokker5 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 22:56
                  Myślisz ,że tak ja ty leniu nie mam co robić....
                  • suchyxxx2 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 23:07
                    narkoman hihi. masz co robić-wbijasz sobie w żyłę i przeżywasz tripa
                    • jokker5 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 23:19
                      Módl się głupcze żeby debilizm cię opuścił....
                      • frezja47 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 25.11.06, 23:25
                        jokker5 napisał:

> Módl się głupcze żeby debilizm cię opuścił, bo mi już żadne modlitwy nie
                        pomogą, tylko lobotomia wchodzi w grę, ale podobno już tego nie robią.

• suchyxxx2 Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 26.11.06, 11:51
                          hahahaha;d
                          • ryjkaeufo Re: to niech euforyjka będzie moderatorem 26.11.06, 12:34
                            proszę zachować spokój na forum :)
                            przyszla Pani Moderator euforyjka :)
    • euforyjka moje postulaty jako przyszłego moda tego forum 26.11.06, 12:52
      1)nie będę kasować zadnych postów (no chyba, że jakiś z nich w znacznym stopniu
      złamie regulamin Netykiety);
      2)nie będę brać tak częstego udziału w dyskusjach na forum jak teraz. skupię
      sie bardziej na obserwowaniau tego co się na nim dzieje i pilnowaniu porządku;
      3)postaram się łagodzić wszystkie spory pojawiające się na forum;
      4)oczywiscie nie będę nikogo obrażać, tylko jak najbardziej każdemu pomagać,
      nawet osobom które do tej pory niestety jeszcze nie przekonały się do mnie;
      5)postaram się dostarczać na forum jakichś rozrywek. tzn. będę wyszukiwać w
      sieci ciekawszych tematow i zapodawać je na forum do ogólnej dyskusji. poza tym
      znam sporo interesujących stronek z różnymi e-konkursami, będę wyławiac te
      konkursy bardziej godne uwagi i dawac na forum. a niech się moi kochani
      forumowicze bawią i wygrywaja fajne nagrody :)
      6)służę całodobową pomocą. jak już wiecie Państwo mam stały dostep do Neta więc
      jak macie jakiś problem to zawsze możecie się ze mna skontaktować na maila
      gazetowego. chętnie udzielę Wam rad i wskazówek odnoście nekających Was chorób
      oraz farmakologii.
      7)nie opuszczę tego forum. będę trwać przy nim wiernie do końca życia.
      8)postaram się rozleklamować to forum w całej sieci, tak aby stało się ono
      sławnym forum o depresji, na ktore ludzie z calego świata znający język polski
      będą chetnie zagladać.

to narazie tyle. dziękuje za uwagę i pozdrawiam :)
      • dieckij.mir Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 26.11.06, 12:58
        dzis jest cisza wyborcza
        • euforyjka Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 26.11.06, 12:58
          :D
      • abasia471 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 26.11.06, 13:01
        Zażyj coś uspokajającego i przestań łgać, bo tylko debil uwierzy w te
        zapewnienia, a to forum dla depresyjnych. Depresja nie ogranicza intelektu aż
        tak bardzo, żeby ludzie nie przejrzeli Twoich zamiarów, więc odpuść sobie.
        • abasia471 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 27.11.06, 14:39
          jokker5 napisał:

> Módl się głupcze żeby debilizm cię opuścił, bo mi już żadne modlitwy nie
          pomogą, tylko lobotomia wchodzi w grę, ale podobno już tego nie robią.

Frezja, dopiero teraz zauważyłam samokrytykę jokkera i przyznam, że mi się
          podoba.
          • jokker5 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 27.11.06, 16:16
            abasia471 napisała:

>
            > > Módl się głupcze żeby debilizm cię opuścił, bo mi już żadne modlitwy nie
            > pomogą, tylko lobotomia wchodzi w grę, ale podobno już tego nie robią.
            >
            >
            > Frezja, dopiero teraz zauważyłam samokrytykę jokkera i przyznam, że mi się
            > podoba.Wiesz,zaskoczyłam dopiero po jednym dniu.Bardzo często mi się
            zdarza,że zaskoczę dopiero po tygodniu.No taka mułowata już jestem,co
            zrobić.

Nareszcie coś o sobie....
            • frezja47 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 27.11.06, 18:41
              Jokker wiem, że inteligencją nie grzeszysz, dajesz dowód tego na każdym kroku,
              ale mógłbyś mieć chociaż trochę ambicji, żeby nie zrzynać tak ordynarnie ode
              mnie.

Rozumiem, że małpując mnie chcesz uchodzić za mądrzejszego, ale dla ciebie
              lepiej jak się mniej odzywasz, bo to twoje hehehe na końcach twoich wpisów,
              wybitnie cię identyfikuje z przodkami naczelnych. Chociaż może takie porównanie
              jest nadużyciem w stosunku do małp, bo one są przynajmniej zabawne.

Każdy zainteresowany po porównaniu wpisów twoich i abasi nie będzie miał
              problemu w określeniu kto tu jest mułowaty, wiec się nie wysilaj, bo jesteś
              żałosny, a ja więcej nie będę ci tłumaczyła, co i jak, bo mi szkoda czasu.

• euforyjka Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 27.11.06, 16:34
          abaska Ty i tak nie decydujesz kto ma byc modem a kto nie :))
          • marwolo Popieram. 28.11.06, 15:22
            J/w.
          • rakju Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 29.11.06, 14:03
            euforyjka wpusc luz bo jestes zalosna, tylko wariat chcialby takiego modka, a
            admin do choroby sie dobrowolnie nie przyzna, wiec nie masz szans.
            • euforyjka Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 29.11.06, 14:20
              nie martw się Ty trąbo i tak jesteś bardziej żałosny ode mnie, Ty naleśnikowata
              gębo :]
              • abasia471 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 29.11.06, 18:30
                euforyjka napisała:

> nie martw się Ty trąbo i tak jesteś bardziej żałosny ode mnie, Ty
                naleśnikowata
                > gębo :]

O jeszcze jeden ulubieniec naszej "miłej", "mądrej" euforyjki.
                A swoją drogą ciekawe, co ona tak bez przerwy z tymi naleśnikami wyskakuje.
                Ktoś napisał, że ona wyglada jak zapuchniety chińczyk, więc może ma taki uraz
                gastronomiczny.
              • rakju Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 29.11.06, 20:55
                nie badz beszczelna, na czacie zanim cie nie zabanowali skarzylas sie na swoja
                facyjate, a teraz czepiasz sie mojej.
                • suchyxxx2 Re: moje postulaty jako przyszłego moda tego foru 30.11.06, 00:29
                  to dowiadujemy sie ciekawych rzeczy o euforyjce/euforyjka jestes brzydka a
                  jezeli nie jestes to daj na dowod zdjecie albo nie bo aparat sie zepsuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka