suchyxxx2 26.11.06, 11:38 ło matko już mnie telepie z zimna,mam zawroty głowy i koszmary na połówce citalu:/ może minie za jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: o dżizus 26.11.06, 11:52 w takiej chwili potrzebuję dużo snu i wsparcia jakiś bliskich osób ale za bardzo go nie mam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryjkaeufo Re: o dżizus 26.11.06, 12:29 nie przejmuj się u mnie też nie najlepiej :/ jutro albo we wtorek ma do mnie przyjechac taki koleś poznany w necie i niezłego stresa przeżywam. boże jaki obciach :(( i musze dzisiaj u siebie w pokoju posprzątać. juz okna umyłam i odkurzyłam. zaraz musze brać sie za resztę :/ i łazienke trzeba jeszcze posprzatać bo pożal się boże :( Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: o dżizus 26.11.06, 13:15 Niestety skutki uboczne bywają okropnie dokuczliwe, dbaj o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: o dżizus 26.11.06, 13:20 własnie suchy dbaj o siebie i zamow sobie pizze, od razu Ci się humorek polepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: o dżizus 26.11.06, 14:07 jakimś dziwnym trafem amol doustnie zadziałał dobrze i przeciwbólowo i przeciw mdłością.tak piszą na ulotce to będę stosował jako naturalny środek zamiast apapów i uspokajaczy.jednak natura ma siłę:) Odpowiedz Link Zgłoś