miniaturka 05.12.06, 23:21 Gdzie mogę zrobić w Warszawie takie testy ? Najchętniej w ramach Funduszu ... Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 00:32 o! ja mogę sobie zrobić na wydziale. ale nie wiem, czy na pewno bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 00:34 znajdź sobie wydział psychologii w Twojej okolicy. studenci często przeprowadzają najrozmaitsze testy (w tym MMPI) w ramach ćwiczeń i poszukują osób chętnych do zbadania Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 00:35 aaa, piszesz, że w Warszawie. no to UW. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 10:03 Problem polega na tym, że testy mam zrobić w celach diagnostycznych, a nie dla zabawy ... I nie bardzo chciałabym żeby robili je studenci - zależy mi na rzetelnym i miarodajnym wyniku. PS. A propos internetu to nie są dostępne. A nawet gdyby były to nie miałby mi ich kto zinterpretować. Pozdrawiam i czekam na dalsze info ... Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 17:11 robilem niedawno ten test, kosztuje jakieś 60zł (cos koło 400 pytań), jak masz problemy z koncentracją i chcesz skrócic czas testu na miejscu to proponuję pocwiczyc na spokojnie w domu i zastanowić się na spokojnie, tu masz wersję demo tego testu: mmpi.webpark.pl/page5.html Co do wielu pytań miałem wątpliwości, odkładałem je na koniec i pózniej męczyłem psychologa żeby mi wyjaśnił pewne kwestie. Nie można kłamac w tym teście bo wyjdzie to w wynikach i będziesz musiała robić drugie podejście. Ja robiłem ten test prywatnie bo na nfz były duże kolejki, a podejrzewam że dostać skierowanie od psychiatry na ten test nie jest tak łatwo. Kolega mój który chodził do psychologa na którejs tam wizycie namówił panią na ten test i zrobił go oczywiscie za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Testy osobowości MMPI 06.12.06, 22:29 Jakoś nie bardzo przekonuje mnie pomysł ćwiczenia przed testem ;) A propos ceny - robiłeś ten test w W-wie ? Jeśli tak, to gdzie ? Bo w przychodni, gdzie chodzę do psychiatry (zresztą tego, który zlecił mi jego zrobienie) taka przyjemność kosztuje 250 PLN ... Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Testy osobowości MMPI 07.12.06, 13:20 Halo, halo ... Czy naprawdę nie ma tu żadnych popaprańców chętnych żeby mi pomóc ? Nie wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Testy osobowości MMPI 07.12.06, 13:27 Kapitan Kloss ci pomoże ale film dopiero się kręci i na planie jest Piekło Odpowiedz Link Zgłoś
monismis Re: Testy osobowości MMPI 07.12.06, 18:58 A probowalas udac sie do rejonowej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej? Mysle, ze jesli masz zalecenia psychiatry, powinni wykonac Ci takie badanie. Tylko faktycznie zarezerwuj sobie sporo czasu, 2h na pewno. Nie polecam wczesniejszego zapoznawania sie z pytaniami, test nie ma wykazac tego jaka jestes kiedy sobie przygotujesz odpowiedzi, mysle, ze wtedy nie beda to prawdziwe wyniki. Test - owszem - wymaga cierpliwosci, ale w koncu robisz to dla siebie. Nie polecam tez wypelniania testow online, bo tak jak sama piszesz, potrzebujesz oprocz slupków jeszcze interpretacji. Jesli chodzi o wykonywanie testu przez studentow, to nie jest to taki zly pomysl. Sama uczylam sie tego testu, nie jest to trudne dla kogos kto siedzi w branzy psychologicznej. Poza tym oddajac test prowadzacemu przedmiot student moze sie skonsultowac czy trafnie ujal pewne informacje i podac Ci pelna informacje na kolejnym spotkaniu. To juz, mysle, jest kwestia twojego zaufania, wyboru. Najlepiej zrob tak bys sie z tym dobrze czula, i nie zastanawiala sie pozniej, czy nie lepiej by bylo gdybys wybrala inna opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Testy osobowości MMPI 08.12.06, 14:19 Problem polega na tym, że zalecenie mam od prywatnego psychiatry :( A poza tym dzwoniłam do paru poradni i albo w ogóle nie robią takich testów, albo robią pod warunkiem, że uznają to za konieczne :( Ale dzięki za odzew - po chyba pierwszy post na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Testy osobowości MMPI 09.12.06, 10:29 A ja ciągle nieprzetestowana :( Odpowiedz Link Zgłoś