Dodaj do ulubionych

fobia spoleczna a lexapro

13.12.06, 14:16
prosze napiszcie czy to dziala? lekarze przepisal mi ten lek wlasnie na moje
leki.
Obserwuj wątek
    • fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 13.12.06, 23:07
      jak sprobujesz to sie dowiesz. powodzenia.
      • molee Re: fobia spoleczna a lexapro 13.12.06, 23:17
        ale nie będzie mógł powiedzieć
    • galenius Re: fobia spoleczna a lexapro 15.12.06, 11:10
      w fobii społecznej udokumentowano działanie terapeutyczne leków z grupy inhibitorów monoaminooksydazy typu A oraz SSRI - sertraliny. Pozdrawiam
    • demokrata-psychopata Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:02
      co to jest fobia spoleczna?
      • euforyjka Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:03
        co za głąb...
        • fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:27
          może demokrata-psychopata to inna krew podobnie jak bambomurzynzafryko.

bambomurzynzafryko napisał :

Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu. To zdaje się jest u Hioba i w którymś z
          psalmów. Pasuje do moich doświaczeń z depresją. Absolutny brak nadziei. W
          wymiarze pozadoczesnym. Zazwyczaj nie mam wrażenia,że Bóg mnie obserwuje, że
          sie o mnie troszczy, że kocha itd. Ale podczas ataku depresji - niemal
          samorzutnie - pojawia się ta intuicja: że Nikt nie patrzy itd. Jakby od tego
          Spojrzenia zależało całe życie, jakby to spojrzenie dawało ciału duszę, tóra
          teraz została odebrana. Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu - ciary chodzą po
          plecach.
          • euforyjka Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:31
            ferdydurke do kwadratu? jak dla mnie 'ferdydurke' to jedna z najbardziej
            beznadziejnych lektur szkolnych, zupelnie nie rozumiem co moze ona miec
            wspolnego z fobią spoleczną :/
            • fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:34
              coś ma, niejeden fobiak znajdowal analogie. pierwszy nick fobiaka spolecznego
              beekeepera byl f_durke.
              • fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:41
                to byla tragiczna postać : fobiak spoleczny i marksista. rewolucja nabierala
                znaczenia terapeutycznego :-). byl tez kiedys konserwatysta z borderajnem.
          • fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:53
            > Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu. To zdaje się jest u Hioba i w którymś z
            > psalmów. Pasuje do moich doświaczeń z depresją. Absolutny brak nadziei. W
            > wymiarze pozadoczesnym. Zazwyczaj nie mam wrażenia,że Bóg mnie obserwuje, że
            > sie o mnie troszczy, że kocha itd. Ale podczas ataku depresji - niemal
            > samorzutnie - pojawia się ta intuicja: że Nikt nie patrzy itd.Jakby od tego
            > Spojrzenia zależało całe życie, jakby to spojrzenie dawało ciału duszę, tóra
            > teraz została odebrana. Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu - ciary chodzą po
            > plecach.

dezintegracja pozytywna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka