too_sensitive 13.12.06, 14:16 prosze napiszcie czy to dziala? lekarze przepisal mi ten lek wlasnie na moje leki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 13.12.06, 23:07 jak sprobujesz to sie dowiesz. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: fobia spoleczna a lexapro 13.12.06, 23:17 ale nie będzie mógł powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
galenius Re: fobia spoleczna a lexapro 15.12.06, 11:10 w fobii społecznej udokumentowano działanie terapeutyczne leków z grupy inhibitorów monoaminooksydazy typu A oraz SSRI - sertraliny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata-psychopata Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:02 co to jest fobia spoleczna? Odpowiedz Link Zgłoś
fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:27 może demokrata-psychopata to inna krew podobnie jak bambomurzynzafryko. bambomurzynzafryko napisał : Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu. To zdaje się jest u Hioba i w którymś z psalmów. Pasuje do moich doświaczeń z depresją. Absolutny brak nadziei. W wymiarze pozadoczesnym. Zazwyczaj nie mam wrażenia,że Bóg mnie obserwuje, że sie o mnie troszczy, że kocha itd. Ale podczas ataku depresji - niemal samorzutnie - pojawia się ta intuicja: że Nikt nie patrzy itd. Jakby od tego Spojrzenia zależało całe życie, jakby to spojrzenie dawało ciału duszę, tóra teraz została odebrana. Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu - ciary chodzą po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:31 ferdydurke do kwadratu? jak dla mnie 'ferdydurke' to jedna z najbardziej beznadziejnych lektur szkolnych, zupelnie nie rozumiem co moze ona miec wspolnego z fobią spoleczną :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:34 coś ma, niejeden fobiak znajdowal analogie. pierwszy nick fobiaka spolecznego beekeepera byl f_durke. Odpowiedz Link Zgłoś
fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:41 to byla tragiczna postać : fobiak spoleczny i marksista. rewolucja nabierala znaczenia terapeutycznego :-). byl tez kiedys konserwatysta z borderajnem. Odpowiedz Link Zgłoś
fulpa Re: fobia spoleczna a lexapro 16.12.06, 14:53 > Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu. To zdaje się jest u Hioba i w którymś z > psalmów. Pasuje do moich doświaczeń z depresją. Absolutny brak nadziei. W > wymiarze pozadoczesnym. Zazwyczaj nie mam wrażenia,że Bóg mnie obserwuje, że > sie o mnie troszczy, że kocha itd. Ale podczas ataku depresji - niemal > samorzutnie - pojawia się ta intuicja: że Nikt nie patrzy itd.Jakby od tego > Spojrzenia zależało całe życie, jakby to spojrzenie dawało ciału duszę, tóra > teraz została odebrana. Nawet Bóg nie zagląda do Szeolu - ciary chodzą po > plecach. dezintegracja pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś