agucha1712 13.12.06, 16:32 jak odnaleść sens życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luba9 Re: :( 13.12.06, 16:40 nie obwiniac się, czasem się wegetuje, czasem się żyje, róznie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: :( 13.12.06, 16:33 Na początek - wrócić do miejsca, gdzie się go zgubiło. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: :( 13.12.06, 16:39 W tej sytuacji nie pozostaje nic innego jak go sobie po prostu wymyśleć - popis dla wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
defetysta1 Re: :( 13.12.06, 16:56 czy nie myslisz ze mamy mnowstwo nowoczesnych srodkow ktore wprawzie uszkodza ale sa tak wyspecjalizowane jesli spojrzec w nauke ze sa w stanie ... no zwlasnie co sa w stanie zrobic te srodki , czy jeszcze w to wierzysz i posuwasz ten blaad do przodu czy masz swiadomosc ograniczen i nie rozsylasz szkodliwych pogladow do ludzi ...ktorzy bez tych "informacji" mogliby mi pomooc Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: :( 13.12.06, 16:38 nie szukać, sam przyjdzie. a potem odejdzie. a potem znów przyjdzie, a potem znów... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: :( 13.12.06, 16:44 hehehe :D sprobuj z jakimis lekami antydepresyjnymi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: :( 13.12.06, 16:45 To nie jest najlepsze rozwiązanie. Umrzeć zawsze zdążysz, żyć - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: :( 13.12.06, 16:53 może teraz trudno Ci w to uwierzyć, ale przyjdzie jeszcze moment, kiedy będziesz chciała żyć. (ale jak umrzesz, to tego nie sprawdzisz...) trzymaj się, pogadaj z psychiatrą i/lub z psychoterapeutą, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. leki i terapia potrafią czynić cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka tak przed świętami się przekręcić? :/ 13.12.06, 16:55 jak wlaśnie jedna moja sąsiadka, rodzice mają teraz chociaż o czym gadać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: Egzorcyzm 13.12.06, 17:02 Powtarzajace sie od lat 60 -tych /czemu nie wczesniej/ czyli od wynalezioenia lekow psychotropowych " urojenie", albo poglaad JA CHCE KSIEEDZA, NIE PSYCHIATRY mowi samo za siebie, jezeli jestes pacjentem widac jeszcze nie dociaagles do tego momentu a ja uwazam ze masz spory procent prawdopodobienstwa ze dociaagnie sz i zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: Egzorcyzm 13.12.06, 17:12 wielki zawood swieeta w tym roku beda odwolane... pamietam fakt kiedy ktos zesikal sie w gacie nma stojaco akurat ksiadz byl przytym ale niedoinformowany co to jest do diabla za a to juz jet taki... i pol godziny smiali sie z Ksiedzem do rozpuku jak zrozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka cmentarny humor 13.12.06, 17:16 Trzem kobietom wracającym do domu samochodem, nagle zachciało się siusiu. Akurat w miejscu gdzie był cmentarz. Gdy zrobiły co trzeba, nagle zerwała się wichura. Przestraszone pobiegły szybko do samochodu, a potem wróciły do domu. Nazajutrz spotkali się ich mężowie. Pierwszy z nich mówi: - Moja żona mnie zdradza. Wczoraj wróciła do domu w podartych rajstopach. Na to drugi: - Moja żona też mnie zdradza. Wczoraj wróciła do domu w podartych rajstopach i bez majtek! Na to trzeci: - To jeszcze nic. Wczoraj moja żona wróciła do domu w podartych rajstopach i bez majtek, a przez ramię miała przewieszoną fioletową wstęgę z napisem " Nigdy Cię nie zapomnimy - koledzy z Gdańska". Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: cmentarny humor 13.12.06, 17:46 jedzie pociaagiem dojezdza do stacji i WYSIADA Z TEGO BRUDNEGO POCIAAGU albowiem jak dojedziesz do celu nie siedzisz dluzej w pociagu ale udajesz sie do hotelu zdejmujesz czarna kurtke wkladasz garnitur i idziesz na wazne spotkanie a do kosza Wyrzucasz tego hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: cmentarny humor 13.12.06, 18:24 wchodzi do pokoju konferencyjnego zamyka wszystkie drzwi wlacza komputer wchodzi na forum depresja [...]i jest tam szczesliwy...... cnd /cbdo Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: cmentarny humor 13.12.06, 18:26 wchodzi na forum o seroxacie i jest jeszcze szczęśliwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
molee eeee...no to.. 13.12.06, 19:28 alee....moze...na przeprosiny,,, wezcie ten drogocenny afrykanski kaktus.. Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: eeee...no to.. 13.12.06, 19:36 uprzedzam ze moze byc nieprzyjemny ale aloes :) Mialemm Cela Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka kaktus, ale bez kolców poproszę... 13.12.06, 20:39 słonko świeci, ptaszek kwili, może byśmy coś wypili? Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: kaktus, ale bez kolców poproszę... 15.12.06, 21:28 survector z kawą nadmiernie jednak euforyzuje i pasuje mi do stanu totalnej załamy abu złapać oddech przewlekle z wlasnej woli dołączyłbym jakis neuroleptyk w subterapeutycznej dawce ,koniecznie atypowy aby receptor DA , się rozmijał z hamowaniem wyuchwytu DA przez amineptynę / receptory D2 ,i wpływ np rispoleptu na dystrybucje serotoniny. Dlaczego ? W leczeniu depresji chodzi mi o zwiekszenie tempa czynnosci psychicznych i motoryki oraz pamięć, natomiast obnizony nastrój skłania do poważnego myslenia nie lubie beztroski ,stwierdzilem że czasy beztroski -to czasy stracone -- -zakochałam się w narkomanie -sama jesteś sobie winna, przez niego wpadłaś w narkotyki jak i on -dobra dobra...a ty kochasz samobójcę........ Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: :( 16.12.06, 05:54 Mysle ze sens zycia jest w Tobie. Wytarczy polubic Siebie, aby to wszystko co jest obecnie bez sensu nabralo go. Kiedy nie lubisz Siebie wtedy wszystko zamieniasz w negatywnosc bo Twoja swiadomosc jest pelna zlych mysli o Sobie, jestam tam wiele zlosci, strachu, braku wiary. Wtedy wszystko traci sens, kiedy polubisz Siebie wtedy zycie nabiera sensu, bo Twoja swiadomosc jest otwarta na swiat i gotowa go zaakceptowac. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś