f_16 20.01.07, 19:35 czy to możliwe żeby efectin dawał tak duże skutki uboczne w przeżywanych mega oragazmach czy ktoś tak miał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 19:39 niedługo zaczniesz opisywać jak załatwiasz się w ubikacji-tak by napisała euforyjka Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 19:50 narpierw wstaje na wprost potem prawą ręką ptzrytrzymuje pasek zamka a lewą rozpinam rozporem następnie wyciągam go a potem sikam na 3 razy tak dla pewności na kapki żeby mie bylo niewiadomych, nastepnie lewą reka przytrzymuje pasek a prawa zasuwam zamek potem gasze swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 19:59 chodziło mi o to drugie a nie robienie siku. tak, po efectinie orgazmy są bardzo silne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 20:00 może zaczniecie pisać o dłubaniu w nosie już niedługo? Rany co się tutaj dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 21:10 f_16 napisał: > może wyprobojemy razem Takie rzeczy to tylko w erze;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 21:11 dzięki, ale mam już z kim wypróbowywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 21:54 już kiedyś brałam efectin, teraz biorę seroxat (jak mi się przypomni) i nie mam ochoty wracać do efectinu choć było na nim super. ale teraz nie mam już depresji więc i tak by na mnie na zadziałał tak dobrze jak wtedy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: Mega orgazmy po efectinie 20.01.07, 22:13 a ten setoxat daje mega orgazmy i czy jest skuteczny i bezpieczny i budzi meza i dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Mega orgazmy po efectinie 21.01.07, 10:07 f_16 napisał: > a ten setoxat daje mega orgazmy i czy jest skuteczny i bezpieczny i budzi meza > i dzieci ? Daje, ale nie mężowi i dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_veermeer Re: hipermarkowe leki 21.01.07, 10:18 je je je je -wyreje -strowali ,...pare antydepresantow trojpierscieniowych pirazydol rosyjski noxyptyline polska a w zamiam przyszedl anafranil ,czyli nieudany klon ami, a przedewszystkim STAL SIE SEROXAT i FLUOXETYNA dzieki transformacji ustrojowej dorejestrowano jeszcze cztery hipermarkowe SSRI / bedace notabene zguba dla faceta ktoremu po ustapieniu depresji ustepuja rowniez wzwody czlonka co staje sie powodem klopotow "sercowyo- seroxatowych" i trzeba dawke podwoic az do roapadu zwiazku kobiety i mezczyzny i tak staly sie SSRI , hipermarkowe leki -- nie nie nie nie ,chce mi sie SSRI Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Mega orgazmy po efectinie 21.01.07, 17:36 f_16 napisał: > a ten setoxat daje mega orgazmy i czy jest skuteczny i bezpieczny i budzi meza > i dzieci ? nie, on jest trochę bardziej subtelny w działaniu, ale orgazmy i tak są niezłe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr.zetka Re: Mega orgazmy po efectinie 24.01.07, 10:17 Co Ty pieprzysz, po Efectinie spada libido, po seroxacie jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.zetka Re: Mega orgazmy po efectinie 26.01.07, 13:15 To chyba pozytywny skutek uboczny? Ja bym się na Twoim miejscu cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: Mega orgazmy po efectinie 26.01.07, 16:57 co z tego jak sie ma ochotę na sex z wieloma kobietami Odpowiedz Link Zgłoś