lasciate.ogni.speranza 13.04.07, 06:00 Ja mam. W sklepie czy innym małym pomieszczeniu, gdy przebywam w towarzystwie ludzi. Boję się pomyśleć nawet, czy to jest zauważane... :(( A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadws Re: Usztywnienie i drżenie mięśni szyi i karku 13.04.07, 12:02 mam to samo! sa momenty ,ze caly kark mi drzy i nie moge tego opanowac mam wrazenie ,ze jest to widoczne przy ludziach i strasznie sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
runaway85 Re: Usztywnienie i drżenie mięśni szyi i karku 13.04.07, 13:46 Też tak mam,szczególnie,gdy mijam na ulicy jakąś grupkę nastolatków lub w towarzystwie obcych ludzi.Na to napięcie i drżenie mięśni pomaga alkohol,ale to nie jest rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lasciate.ogni.speranza Re: na100latki... 15.04.07, 06:39 runaway85 napisał: > Też tak mam,szczególnie,gdy mijam na ulicy jakąś grupkę nastolatków lub w > towarzystwie obcych ludzi.Na to napięcie i drżenie mięśni pomaga alkohol,ale to nie jest rozwiązanie... Oj tak! Nie znoszę, nienawidzę! mijać ludzi w podobnym wieku do mojego (żałosne, nie?) - z tym, że mam na myśli takie lumpy, wiecie... prymitywne toto jak cholera, ani to żadna klasa ani inteligencja żadna, ale pewność siebie jaka! I ciągle coś ich bawi, ten chamski śmiech nie wiadomo z czego, chyba z własnej głupoty (ewentualne inne możliwości każdy z was zapewne też czasem bierze pod uwagę...:/), cholera mnie bierze gdy takich widzę - oczywiście jak oni mnie nie widzą, powiedzmy np z okna czy jak, bo jak ich mijam to wiadomo co jest... I tacy własnie, bandziorki i dziweczki, ani lęków nie dostaną, ani niczego innego! No a jak z kolei mijam grupę jakichś "normalnych" na100latków, to tez robię z siebie zapewne idiotę zachowaniem i wyglądem, ale chociaz jest to jednak dla mnie stresujące. Szkoda że są tak inni niż ja... :/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: Usztywnienie i drżenie mięśni szyi i karku 14.04.07, 16:28 hej, mam to samo Narescie sie dowiedzialem ze nie ja jeden... U mnie najgorzej w kosciele, gdy ludzie za mna stoja Wciaz sie zastanawiam czy to jest aby tak widoczne... albo w szkole kiedys te ataki byly bardziej nasilone i to juz cyba bylo bardziej widoczne... :/ troche kiedys o tym czytalem. Ponoc sa leki na to. Leki na tiki. Jakby ktos chcial jakies blizsze informacje o tym to chetnie wyszukam. Kiedys mialem z tym isc do lekarza zeby mi cos przepisal ale jak fobik ma gdziekolwiek wyjsc???... Odpowiedz Link Zgłoś
lasciate.ogni.speranza Nie mogę się odpreżyć :/ 05.06.07, 17:52 Doszedłem do wniosku, że jestem niemal stale spięty... Trudno mi się odprężyć... :( Odpowiedz Link Zgłoś
artur862 Re: Nie mogę się odpreżyć :/ 05.06.07, 18:09 a masz tak, ze jak zajdzie taki niespodziewany nieprzygotowany kontakt wzrokowy to ci szyja, glowa drzy ?? u mnie to bylo najgorsze, to był dramat w całej tej fobii. Odpowiedz Link Zgłoś
villenna Re: Nie mogę się odpreżyć :/ 05.06.07, 18:40 Po niecałym miesiącu stosowania BSM znikneło usztywnienie mięśni. Niekiedy teraz czuje sie tak swobodnie, jak porzednio tylko po afobamie lub alkoholu.To nie koniec leczenia,. ale w końcu sie uspokoiłam, Myśli mam również jaśniejsze, nie ma juz tych natręctw. Dla mnie to było takie upokarzajace...te drgawki. Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: Usztywnienie i drżenie mięśni szyi i karku 07.06.07, 02:22 Ja zawsze w takich przypadkach "wyłamuje" sobie kark i wszystko wraca do normy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: Usztywnienie i drżenie mięśni szyi i karku 14.06.07, 00:44 Zainwestuj w seksowną masażystkę, bóle miną, a i teraz ludzie tego nie widzą. Zresztą co drugi miesz0czuch ma przykurcz ramion ze stresu. Odpowiedz Link Zgłoś