suchyxxx2 16.05.07, 19:49 Byłem u lekarki-dała mi oprócz citalu jaki biorę (20mg) spamilan w dawce 15mg na dobę.Czy ten spamilan jest dobry czy to takie placebo jak coaxil?Jakieś skutki uboczne?Ktoś pił alkohol przy tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mogra1 Re: Spamilan 16.05.07, 20:54 Ja mam to 2 razy dziennie do Rexetinu i bardzo sobie chwalę. Żadnych ubocznych działań nie odczuwam a lęki zminimalizowały się prawie do 0 . Co prawda jakiś wielkich ilości alkoholu nie pijam ale drink czy piwko nie zaszkodziły mi (mam nadzieję...) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Spamilan 17.05.07, 16:14 Boli mnie po tym spamilanie głowa w jednym miejscu i to dosyć dokuczliwie:/ w dodatku boli mnie trochę chwilami gardło a chory nie jestem.Ostrzegali na ulotce3 że gdy takie objawy wystąpią należy odstawić lek ale najpierw poinformować lekarza.Chyba zaraz zadzwonię i powiem.Jestem po tym lekko otępiony i bez sił do życia-ciągła senność. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Spamilan 17.05.07, 22:26 Ponawiam pytanie-kto brał spamilan?? Czy wystąpiły u Was bóle głowy jakby rozrywające czaszkę? Bo u mnie tak jest non stop na tym spamilanie...To minie? Odpowiedz Link Zgłoś
koniuba Re: Spamilan 18.05.07, 09:23 ja brałem spamilan ale krótko bóle głowy możesz mieć z innej przyczyny ja miałem jako objaw deprecho-nerwicy Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Spamilan 21.05.07, 19:37 Po spamilanie głowa mnie nie boli ale pewnie dlatego ,że przestałam czytać ulotki odkąd biorę te wszystkie leki. Gdy je czytałam miałam wszystki objawy uboczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
nesca116 Re: Spamilan 21.05.07, 20:05 mogra1 napisała całą, króciutką prawdę. Żadne czytanie ulotek. Lekarz nam przepisuję po zdiagnozowaniu naszej dolegliwości i wie co robi. Dla mnie SPAMILAN jest idealny. Na dzień dzisiejszy stosuję już 2x po połowie 10 mg. Biorę go już ze 2,5 roku. Czuję, że nadchodzi kres mojej choroby. Tego wszystkim życzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis36 Re: Spamilan 14.04.15, 23:02 Ja biore od dawna i bardzo pomaga . Zero skutków ubocznych u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
montezuma Re: Spamilan 09.04.15, 19:04 Spamilan to cichy zabójca. Niby relaksuje ale potem tak ustawiony organizm ledwo funkcjonuje. Nigdy nie zaczynajcie brać antydepresantow ani innych z tych grup zbyt pochopnie!Ja teraz wiem ze dopiero w szpitalu można sie na to pisać ale nigdy w domu tzw ambulatoryjnie. Mozna przegapić bardzo poważne skutki uboczne a potem odwrotu już nie ma. Pamiętajcie skąd sie wzięły te specyfiki! Odpowiedz Link Zgłoś