elcia23 25.01.07, 23:48 co mam robic?? Jezli a djsc do blizszyc kontaktow z m,oim nazczonym staje sie chora. Unikam blizszych kontaktow. Najchetniej wtulalbym sie do niego i muskal ustami.Czy to przez leki?? Biore Spamilan i Rexetin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapiszonkowy Re: spadek libido ;-( 27.01.07, 09:40 w zyciu nie ma tak ze robi sie co sie chce. obowiazek narzeczonej musisz spelnic. sprobuj wypic cwiartke przeed blizszym kontaktem i jak bedzie sie do ciebie dobieral wyobrazaj sobie ze muska cie tylko ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: spadek libido ;-( 28.01.07, 11:31 Ty to naprawdę głupi jesteś :( chyba Ci sie cos pomyliło, bo narzeczona wcale nie ma takiego obowiązku, tylko żona!!! a to dwie różne rzeczy. poza tym zapewniam Cie, że w życiu własnie jest tak, że ROBI SIĘ TO CO SIĘ CHCE!!! wbij to sobie do swojego ograniczonego wyżartego psychotropami umysłu i nie rób burdelu na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: spadek libido ;-( 27.01.07, 12:28 Mnie kilku lakarzy mowilo, ze po lakach to normalne. Nie wiem czy po wszytkich itd. Tyle slyszalam "po lekach to normalne" Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: spadek libido ;-( 27.01.07, 12:36 na bank przez rexetin czyli tak zwany rexistin ale to powinno za kilka miesięcy przejść Odpowiedz Link Zgłoś
elcia23 Re: spadek libido ;-( 27.01.07, 23:08 czyli przez rexetin??...miales podobny problem??... mnie wszytko boli jak ma dojsc do czegos wiecej..np brzuch i jestem bardzo zestresowana Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka to sobie poszukaj nowego chłopaka 28.01.07, 11:32 takiego co to nie myśli tylko jedną częścią ciała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś