jolanta553 29.05.07, 03:54 byłem w Poradni Zdrowia Psychicznego,stwierdzono u mnie depresje. Pani doktor zapisała mi lerivon.mam pytanie,czy ma juz ktos doświadczenie z w/w/ lekarstwem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clandestino Re: depresja 29.05.07, 08:21 ja to biorę od 1.5 miesiąca, jako lek uzupełniający leczenie fluoksetyną. lerivon biorę wieczorem w dawce 30 mg, działa na mnie uspokajająco - zaraz po nim zasypiam. podczas brania miałem dwa ataki tachykardii połączone z paniką, rano byłem bardzo przymulony, ale po 2-3 tygodniach jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: depresja 29.05.07, 12:31 możliwe, że będziesz po nim dłuuuugo spać. wprawdzie to antydepresant, ale ja go biorę doraźnie w minimalnej dawce jako lek nasenny i bardzo sobie cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: depresja 29.05.07, 12:33 aha, u mnie lerivon wzięty przed snem wywołuje bardzo dziwne sny. nieco krwawe, na pograniczu koszmaru fantasy :) - ale ja takie sny lubię. (choćby dlatego, że zawszse wychodzę w nich cało z najdziwniejszych przygód, czuję magię, czuję cudowną adrenalinę - i czuję się mądra i silna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulpe Re: depresja 29.05.07, 17:52 A ja po nim przytyłam 6 kg w cztery tygodnie i do tej pory nie zrzuciłam tej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: depresja 29.05.07, 19:19 ja w 2 miesiace przytylem 4 kg a potem 8 kg Odpowiedz Link Zgłoś
aanka7 Re: depresja 30.05.07, 17:05 Ja biorę go już 3 m-ce w dawce 60mg przed snem i wcale nie utyłam ani nie jestem po nim śpiąca a wręcz wydaje mi się ,że jest dla mnie za słaby. Koszmary nocne też po nim często mi się zdarzają. I ostatnio stwierdziłam że przestał na mnie działać przeciwlękowo co mnie niezmiernie martwi ,bo wiele osób go sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś