anksis 05.06.07, 20:56 Zastanawiam sie czy tyliscie czy tez przeciwnie po tym leku. Biore drugi tydzien i wydaje mi sie ,ze waga nieco w gore.Moze dzialanie sie jeszcze nie rozwinelo i to tycie to przyczyna depresji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelchen Re: Efectin a apetyt. 05.06.07, 22:07 jak dużo żresz, to tyjesz ;-) jeśli e nie powoduje jadłowstrętu, to widocznie pobudza apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Efectin a apetyt. 05.06.07, 23:11 Jedni tyją inni nie tyją. Różnie to jest u różnych ludzi. Ja miałem ogromny apetyt ale nie tyłem. Znam natomiast ludzi którzy tyli po Efectinie. To jednak nie powinno mieć znaczenia. Najważniejsze aby wyleczyć depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
rumburok Re: Efectin a apetyt. 05.06.07, 23:14 a niedawno jeszcze czytalem post, w ktorym jakas laska brala velafax (polski effectin) na zachamowanie apetytu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: Efectin a apetyt. 06.06.07, 09:39 nie mam takich objawów a biore efektin 3 miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Efectin a apetyt. 06.06.07, 12:51 Ja na efectinie miałam przez jakiś czas jadłowstręt. Potem mi przeszło i w ogóle już nie czułam, że coś biorę (ani nie zmniejszał depresji, ani nie powodował skutków ubocznych). Odpowiedz Link Zgłoś
aurora15 Re: Efectin a apetyt. 08.06.07, 19:02 mi po efectinie zeszlo juz 6 kg i pewnie zejdzie jeszcze bo jesc nie moge..... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Efectin a apetyt. 08.06.07, 19:10 wzmozony apetyt na weglowodany i slodycze po neuroleptykach i trojpirscieniowych antydepresantach, a nawet bulimia weglowodanowa moze czekolada_z_orzechami sie pieknie usmiechnie, Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Efectin a apetyt. 10.06.07, 09:13 Ja po effectinie stracilam apetyt, ale wcale nie schudlam. Nic. Za to bardzo ale to bardzo spowolnila sie przemiana materii. Caly czas musialam brac leki na przeczyszczenie bo inaczej nie poradzilabym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora15 Re: Efectin a apetyt. 14.07.07, 10:03 no na dzien dzisiejszy bilans chudniecia....8 kilo! Odpowiedz Link Zgłoś
sm_rsn Re: Efectin a apetyt. 14.07.07, 10:09 ho ho u mnie tez bylo z 10 kg ale szybko wrocila waga po odstawieniu mimo ze jezdzilem rowerem codziennie minimum 30 km i cwiczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
sm_rsn Re: Efectin a apetyt. 14.07.07, 10:10 z efektem jojo sie nie wygra tak jak z grawitacja :-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Efectin a apetyt. 14.07.07, 14:33 U mnie Efectin wcale nie wplynal na apetyt. Waga stoi. Za to pije hektolitry Coli. Kofeiny, kofeiny, kofeiny. No i cukier czy aspartam? - oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mania.maniusia Re: Efectin a apetyt. 14.07.07, 22:24 ja po efectinie nie mialam apetytu w ogole i chudlam, wlasciwie wcale nie czulam glodu.. Odpowiedz Link Zgłoś