13.06.07, 09:36
Ile placicie za efectin? Ja płace 54 zeta Niby są różnice w cenach w roznych
aptekach ale efectin trudno znaleźć tańszy:/
Obserwuj wątek
    • szyderca_i_glupawiec Re: efectin 13.06.07, 11:29
      jeszcze 2 lata temu efectin 75ER kosztował minimum 90zł, więc powinienes się cieszyć!!!
    • aurelia_aurita Re: efectin 13.06.07, 12:55
      tyle zazwyczaj kosztuje.
      ale ja ostatnio znalazłam aptekę, w której zapłaciłam 43 zł.
      a slyszałam o innej aptece, w której efectin kosztuje 36 zł.
      • sneeper_1 Re: efectin 13.06.07, 14:14
        szyderca i glupawiec napisal:
        <jeszcze 2 lata temu e

- OOO!! , jakie młode wino !
      • esoesek Re: efectin 13.06.07, 16:56
        w warszawie w aptece na swietokrzyskiej kosztuje najtaniej, naprzeciwko poczty.
        ale rzucam posrane antydepresanty. wskakuje na notroopil
        • sorrowm Re: efectin 13.06.07, 20:23
          ejj glupawcu wisi mi to ile kosztował kiedys i wcale sie nie ciesze ze kosztuje
          ponad teraz 50 zł bo według mnie to i tak duzo!

36 zł no jetem w szoku, musialabym zleciec chyba wszystkie apteki a i tak za
          tyle pewnie bym nie dostala Cena 43 zetów brzmi lepiej, moze znjade za tyle:)
          • esoesek Re: efectin 13.06.07, 23:10
            36 zł no jetem w szoku, musialabym zleciec chyba wszystkie apteki a i tak za
            > tyle pewnie bym nie dostala

jesli jestes z wawy to serio tyle kosztuje tam gdzie pisalem. za dwa 70 cos
            zaplacilem. a w innej aptece ponad setke.
            • sorrowm Re: efectin 13.06.07, 23:46
              No niestety nie jestem z wawy Wierze Ci ze tyle moze kosztowac ale nie wiem czy
              u mnie dostane A co do za apteka?
            • com_sui Re: efectin 13.06.07, 23:46

Wawa, Świętokrzyska 20 - 36 zeta za opakowanie Ef ER 75
              Świętokrzyska 32 - Venlectine po 19 zeta.

Nie reklamuję, chcę powiedzieć, że są miejsca, gdzie można się nie spłukać ;-)
              • com_sui To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 13.06.07, 23:52
                Jeśli na recepcie nie jest napisane, że lekarz nie zgadza się na tańszy odpowiednik, zawsze można o takowy poprosić. W przypadku drogiego Efectinu jest to właśnie polski Venlectine. Nasze prawo.
                • sorrowm Re: To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 14.06.07, 00:43
                  a mozesz mi powiedziec cos wiecej na temat tego leku? Wiesz moze ile kosztuje?
                  Tanszym odpowiednikiem efectinu jest np Velafax ale z tego co czytalam to
                  nieciekawie działa
                  • com_sui Re: To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 14.06.07, 01:00

Tak jak efectin jest preparatem wenlafaksyny. Nawet postać ma podobną: brzoskwiniowe kapsułki. O ile jednak efectin ma w środku granulki, tu są schowane dwie tabletki (cóż, ciekawość pierwszy stopień niekoniecznie do piekła :-) Działa tak samo. Sprawdzam na sobie. 19 zł z groszami na Świetokrzyskiej 32, podobno cena w promocji, ale nie sądze, że normalna cena będzie dorównywać cenie efectinu. Producent: PL
                    • sorrowm Re: To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 14.06.07, 08:40
                      Dzieki za info Napisz czy sa jakies odczuwalne skutki uboczne no i ogolnie jak
                      działa na Ciebie. Zastanawiam sie nad tańszym odpowiednikiem ale z jakis powodów
                      jest jednak tańszy i boje sie, ze nie zadziała dobrze Pozdrawiam
                      • sneeper_1 Re: To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 14.06.07, 08:57
                        jest znacznie tanszy i prawde mowiac nie powinno go byc w aptece, ale w swiecie,
                        w ktorym brakuje prochow na myslenie i musi byc ,myslenie, racjonowane i brakuje
                        gorzej niz za malej pensji, trudno sie dziwic ze tak jest
                      • com_sui Re: To jeszcze jedna uwaga, może komuś się przyda 15.06.07, 00:09
                        Jest w porządku. Trudno mi mówić o skutkach ubocznych, bo po skończeniu opakowania e. zgodnie z sugestią lekarki przeskoczyłam na v. Nie widzę różnicy ;-) Wiesz co? E. ma bardzo ładne opakowanie, jest ładny i w ogóle, ale skoro można mieć wenlafaksynę znacznie taniej...
                        Osobiście mam dosyć wydawania pieniędzy na cholernie drogie leki.
                        Pozdrawiam.
        • zoltanek Re: efectin 15.06.07, 11:55
          leki nootropowe wywołują depreche, śmieszne nie. hehhe, dla mnie tak.
          • esoesek Re: efectin 15.06.07, 14:32
            ch.. mnie obchodzi co wywoluja, wazne ze jest ok.
    • corimre Re: efectin 14.06.07, 09:36
      A czy kogos z was Efectin tez uczula na swiatlo? Bo ja non stop okulary
      przeciwsloneczne musze nosic a przy kompie to tylko chwile moge siedziec.
      • zoltanek Re: efectin 15.06.07, 11:56
        nie uczula na światło, tylko rozszerza źrenice.
        • corimre Re: efectin 15.06.07, 13:42
          Prawda. Ale efekt jest taki ze swiatlo przeszkadza i meczy mnie.
    • szyderca_i_glupawiec Re: efectin 27.06.07, 10:54
      ja zapłaciłem za efectin 75 - 47zł, a za efectin 150 - 74zł, kupiłem w lublinie na narutowicza
      • anula52 Re: zapłaciłam za ER 75- 49 zł w Wawie :( 06.07.07, 18:55
    • mbwj88 Re: efectin 06.07.07, 21:48
      62 zł
      żyję i jestem spokojna tyle kosztuje mój spokój
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka