gosiorek11 19.06.07, 06:57 mam juz dosc nie daje rady chyba trzeba sie poddac a dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyrdlove1 Re: nie mam sil 19.06.07, 07:01 Dzieci zranisz najmocniej. Nie daj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nie mam sil 19.06.07, 07:33 nathnienia na tym forum niewiele, moze normalsi nie wiedza co to transcendentny umysl, bo najpierw trzeba by zniszczyc te zdolnosc do transcendencji, dlatego tak trudno im zrozumiec nathnienia niewiele, caly czas pytalem w jaki sposob wziac odwet, ale nie pojsc do wiezienia pobyt na sadowce to kolekna przegrana, a wiec zapadnia ,a nie triumf 45 lat skonczone, i ludzi zyjacych z oszustwa i nieodpowiedzialnosci wypadaloby przyuczyc i pokazac im co robili poniewaz nie jestnm w pelni sprawny obecnie wiec sie popodkrecam na forum, dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: nie mam sil 19.06.07, 07:36 Dlaczego nie masz juz siły? moze prochy Cie postawia na nogi Jak masz dzieci to w sumie nie masz wyjscia nie mozesz sie poddac Masz przynajmniej kogos kto Cie potrzebuje a to chyba dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nie mam sil 19.06.07, 07:48 celowy egoizm ,jako metoda na zycie, albo nieodpowiedzialnosc doprowadzajaca blizniego do nioeszczescia, ...blini- kaput....to wszystko moje fajny sposob na zycie w koncu o to chodzi,zeby moc latwo sie skupic, na prostych rzeczach, wtedy zycie jest latwe a wszystkie przeszkody do przezwyciezenia Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 blizni kaput - i wszystko moje 19.06.07, 07:50 odkad przestalam dbac o meza i dzieci poznalam co to szczescie,czas wolny, pieniadze i sukcesy w pracy zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: nie mam sil wydostac sie 19.06.07, 12:35 planujesz dzieci ? ani jednea rzeczywista cegla nie wmurowana, ani jedna deska nie przybita, na razie zbieramy material, a te juz sie martwia ze dom sie na dzieci zawali Odpowiedz Link Zgłoś
gosiorek11 Re: nie mam sil 19.06.07, 13:21 dzieki clandestino postaram sie wytrzymac niestety lekarka nie chce mi zmienic leku uwaza ze 2 miesiace to malo ty tez sie trzymaj cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nie mam sil 19.06.07, 13:25 w tym celowym egoizmie i nieodpowiedzialnosci, jako metodzie na zycie to jest cos wiecej niz nieodpowiedzialnosc. Ja wiem co robilize mna na psychiatrii. Az pies w drugim bloku skomlal. Odpowiedz Link Zgłoś