adam1970 12.12.01, 12:35 Jaką dawkę tego leku należy uznać za śmiertelną? Będę wdzięczny za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Oxazepam IP: 212.244.180.* 27.12.01, 14:38 Może jednak wolałbyś zmienić temat? Nikt ci na to pytanie nie odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Oxazepam IP: *.zrz.TU-Berlin.DE 04.02.02, 17:07 Duza chyba,chcialam truc sie Oxazepanem zezarlam cale opakowanie(dwa listki-nie wiem ile dokladnie)ale tylko biegalam nacpana po miescie,nic nie pamietam znalazlam potem u siebie w torbie rozne nasionka dyniowatych, karteczke z terminem do psychiatry i pare szamponow nablyszczajacych. Poza tym nic mi nie bylo,teraz jednak bardzo sie ciezse ze mnie szlag nie trafil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Oxazepam IP: *.acn.waw.pl 04.02.02, 23:36 Gość portalu: r napisał(a): > Duza chyba,chcialam truc sie Oxazepanem >(...) ciekawe co sie z toba dzialo gdy na miescie bylas i jak to sie stalo ze cie nie zgarneli ,skad nasiona dyniowatych i szampony intrygujace najwazniejsze jednak ze sie dobrze skonczylo swoja droga czasem ma ochote wprawic sie w stan takiego odurzenia ale efekty uboczne jakie moga powstac skutecznie mnie powstrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Oxazepam IP: *.zrz.TU-Berlin.DE 06.02.02, 16:04 Nie wiem moze zgarneli i jestem juz notowana Odurzen odechcialo mi sie na reszte zycia, taki wstret ogarnia mnie gdy pomysle o tym ze nie wiem co sie ze mna dzialo Odpowiedz Link Zgłoś