luckrawiec 18.09.07, 16:29 hipokamp.blog.onet.pl/2,ID246279391,DA2007-08-24,index.html Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 16:37 to zależy od: - danej osoby - typu choroby - typu leków (ssri, tlpd czy snri) - długości brania leków znam osoby (włączając w to samą siebie), u których opisany efekt NIE wystąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 17:16 ja jakoś nie mam problemów z czymś takim i lek nie daje efektów ubocznych więc nie zawsze to się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 17:20 nie ma chętnych na dalszy dialog,a towarzystwo się rozpada, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 17:22 ma pytanko,czy to rzeczywiście antydepresanty tak tłumią uczucia ,czy może jednak bardziej inne leki, generalnie antydepresanty działają pobudzająco, odwracają efekty kataleptyczne rezerpiny,( moze to konwencja forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
luckrawiec Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 17:27 demole napisał: > ma pytanko,czy to rzeczywiście antydepresanty tak tłumią uczucia ,czy może > jednak bardziej inne leki, > generalnie antydepresanty działają pobudzająco, odwracają efekty kataleptyczne > rezerpiny,( moze to konwencja forum ? Ja bym bardziej podejrzewał neuroleptyki... Odpowiedz Link Zgłoś
luckrawiec Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 30.10.07, 23:02 Odstawiam antydepresanty... Zaczynam brać dwa neuroleptyki: Olzapin i Fluanxol. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 17:23 uważaj demol, żebyś ty się nie rozpadł. bo coraz gorzej z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 18:05 dezintegruje pozytywnie,jesli ta kometa przeleci nie uderzając w ziemię, to będzie oznaczało powrót Templariuszy Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 18:18 od razu powiem ze te oskarzenia to brednie ,a raczej powtorzone i skierowane przeci -slowa potepienia wobec otaczajacego swiata i moznowladcow -- antykoncepcja to dążenie do sexu po trupach Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 19:48 Za sprawą Filipa IV Pięknego Templariusze, nawet bez komety, mają słabe szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 19:54 oryginał się zepsuł, potem długa przerwa w życiorysie, no to teraz będzie kopia lepsza od oryginału,bez uchybień, elektroniczno farmakologiczny terminator wykańczający i demontujący loże masońskie,a dalej z powrotem będą ludzie na masoni nażrą się troche swojego własnego świństwa -- antykoncepcja to dążenie do sexu po trupach Odpowiedz Link Zgłoś
luckrawiec Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 26.09.07, 19:17 Ciekawe czy opisany efekt występuje na początku kuracji, czy dopiero po kilku miesiącach przyjmowania leku. Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 19:53 Brak pozytywnych uczuć do reszty ludzkości to norma, negatywnych leki nie wyeliminowały, więc raczej jestem materiałem na nowy nurt badawczy, niż na potwierdzenie teorii, a wnosząc z wielu postów na forum, można stwierdzić, że wyniki badań nijak się do polskietgo społeczeństwa, chyba, że wyjątki tutaj się pojawiające są potwierdzeniem reguły, a spacyfikowane uczucia nie są powodem do wypowiadania się na forum, czego stwierdzić nie można , jako że brak materiału dowodowego na tę sytuację (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 19:59 na tym konczy się podobieństwo na psychiatrii mamy kilka zcierających się elementów -śmietnik masonerii i miejsce egzekucji -sceptycznie doń nastawioną inkwizycje skierowaną przeciw -zwykły szpital tło socjospołeczne choroby jest bardzo istotne czasem choroba zostaje wszczepiona lekami przez niemoralną medycynę albo pogłłębiona zostaje warstwa demoralizacji "leczonego człowieka" to jest zbyt ostre przestępstwo ze strony medycyny aby mogłobyć darowane - graniczy ze satanizmem Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 20:04 > albo pogłłębiona zostaje > warstwa demoralizacji > "leczonego człowieka" zamiast nawrócenia się, które zakładała ta krucjata, uparcie trzymam się swoich bożków Odpowiedz Link Zgłoś
beezle wujku dobrarada 18.09.07, 20:09 Z twojej obecności na forum zakładam, że ta metoda nieskuteczną jest, a porada czystą złośliwością z twojej strony, jako że zapewne jej spróbowałeś i wiesz, że niekuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: wujku dobrarada 18.09.07, 20:27 taki rachunek VAT, tylko ze nie placony przez nikogo, dlatego zschodzac do najnizszego poziomu ostatecznie płacą wariaci, problem,ze nie w każdej społeczności statystyka jest równo rozłożona i niekiedy na kilkaset osób nie ma schozofrenika,dlatego trzeba się postarać wsadzić tam kogoś zdrowego,zrobic z niego wariata i wtedy płaci najgorszą cene za społeczeństwo oszustwa najlepiej się sprawdzają tam gdzie jest troche prawdy, kiedy ktoś lubiał wypić ale nie był alkocholikiem a potem zmienił towarzystwo,łatwo go oskarżyc o alkocholizm pod warunkiem że zrobi się to szybko,zanim zła fama nie przeminie, wsadzić do psychiatryka, dać leki i wygląda jeszcze gorzej od alkocholika Odpowiedz Link Zgłoś
odrzutek Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 20:34 calkowita prawda. biorac antydepresanta, z miejsca odkochalem sie w dziewczynie do ktorej wzdychalem nieszczesliwie przez okres depresji. biorac antydepresanta mialem romans z dziewczyna, w ktorej w innych okolicznosciach pewnie bym sie zakochal, a jednak byla mi obojetna. a pozniej moja sklonnosc do zakochiwania sie stala sie dokladnie zadna. i juz wiem ze te uczucie nie bedzie mi dane. po prostu zero. mozg jest pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 20:45 to dopisz sobie jeszcze ze dwa zera Odpowiedz Link Zgłoś
odrzutek Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 20:54 zaluje ze trafilem do psychiatry. z bardzo wrazliwej osoby, stalem sie psychopata z borderlajnem. mowiac szczerze jakbym mial dzis wybor to wolalbym sie leczyc alkoholem i drugami, niz tym co serwuje psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
odrzutek Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 21:09 oni mi z..i mozg. fakt, mialem kiedys nasrane pod wieloma wzgledami w glowie, ale to byla kwestia psychologii, nie trzebabylo antydepresantow. co najwyzej uspokajacz na pewien czas i wsio. kiedys bylem euforyjny, potrafilem dlugo sie smiac, mialem mocne problemy z psychika, ale mialem tez odjazdy w druga strone nosilo mnie, chcialem czegos, duzo rzeczy chcialem. od czasu zetkniecia sie antydepresantem lat nie pamietam kiedy sie smialem szczerze. dwa razy tylko mialem atak smiechu , ale taki sztuczny jakby zza szyby, jakby jednak cos w mozgu nie laczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
odrzutek Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 21:15 mowie pani doktor ze leki mi mozg rozjebuja ze onny lekarz mowil ze one dzialaja tlumiaco na uczucia. a pani psychiatra oburzona ze podwaza sie jej kompetencje. jakie kompetencje ma ta ku.. przemyslu farmaceutycznego? czasem mam takie nawroty, bardzo rzadkie, calkowicie irracjonalne nawroty lękow , ktore myslalem ze juz przezwyciezylem bo wygasly i teraz coraz bardziej zaczynam upatrywac szansy w tych nawrotach. wszystko jest lepsze niz ta pustka w mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 21:30 czy ty aby jesteś pacjentem podrzutek ? czy nie robisz dywersji na tym forum ? ja cie przyuważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 22:41 moze zwalasz to wszystko na antydepresanty, a tu po prostu latka leca... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 22:47 rzeczywiście nakłada się czas na chorobe i jeszcze na inne rzeczy, jeśli ktoś widzi tę nieświadomość to chcąco albo niechcąco zachowuje się jakby chciał zaszkodzić to nie jest konieczne -- przesadne kary dają odwrotne skutki Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 01:42 to prawda :( jakis miesiac temu odkrylam pierwsze 3 zmarszczki pod oczami ;( Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 23:15 myślę że i tk nikt mnie nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 23:29 chodziło mi o to że jakąś oziębłość biorę za działanie leków, a w rzeczywistości to był tylko trik, który łatwiej byłoby mi rozpoznać gdybym zachowywał się nieprzyzwoicie,nie był wierny itd. w rzeczywistości byłem zdolny do miłości ale nie 100 procentowo, czyli coś jak obniżenie nastroju a ktos udowadniał mi,że wcale zdolny nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 18.09.07, 23:32 jaklby wmowić komus że jst niepłodny mężczyzna się martwi, a to kobieta założyła sobie spirale, a on przypisuje to swoim lekom Odpowiedz Link Zgłoś
demole zakładasz że usunięcie wody z butelki powoduje ze 19.09.07, 03:47 ten brak potrzeby miłości i sexu jest jak złamana czekolada i wyrzucona,albo połowa paczki czipsów rzucona ptakom, zeby nie zjaeść w szpitalu. czipsy nie pozwolą ci się zeżrec bo wtedy ty nie pasujesz czipsom przebywanie w jednym pokoju z paczką czipsów to nienajgorsze ćwiczenie brak czipsów po uprzednim zjedzeniu też jest niezłą nauką cała reszta to konsekwencje tych ćwiczeń - w depresji niekoniecznie tak jest ze usuniecie wody z butelki automatycznie napelnia ja powietrzem tam zostaje proznia i to caly problem ze zaburzony mozg sklada sie z wielu miliardow neuronow,mniej wiecej tylu ile jest gwiazd we wszystkich galaktykach we wszechswiecie Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 06:19 www.opoka.org.pl/biblioteka/I/IP/oblicza_leku_01.html Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 08:08 w uszkodzonym mozgu niecałkiem obowiązują prawa fizyki, wielowymiarowa przestrzeń,albo jakis nieinercjalny układ ze względnością czasu są niepojmowalne dla zmysłów,i człowiek z uszkodzonym mózgu troszeczke sie gubi,..to wymaga odwagi,orientacji, ćwiczeń,...a z zewnątrz wygląda na nieporadność Odpowiedz Link Zgłoś
demole wciągające 19.09.07, 08:11 czasem,ze złości pokazuje komus lustro i mówie,ciekawe czy sie poznasz czy na nie wleziesz i potłuczesz. Psychiatra,okazując swoją dezaprobate i,ironie zostawia je w mózgu,wewnątrz osobowości i umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 09:42 bardzo spodobał mi się ostatni akapit Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 10:04 a ja dalej się upierać będę! mimo że biorę leki antydepresyjne z grupy ssri to czuję ogromny romantyzm i poczucie kochania.Bardzo łatwo mnie zauroczyć i rozkochać w sobie - wystarczy jedno słowo a ja czuję się wniebowzięty.I co? jakoś nadal odczuwam miłość i łatwo się zauraczam a problemów z erekcją nie mam najmniejszych-i kto powiedział że leki ssri zabijają miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 10:05 na mnie poprostu te leki działają tak że nie zabijają w najmniejszym stopniu miłości-wręcz przeciwnie-czuję jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 10:21 ja to tak na innej płaszczyźnie o tym wszystkim myślę, pewnie dlatego że nie jestem 21 letnim facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 13:00 a ja jestem i się z suchym tez nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 09:36 ja też biorę SSRI i tylko po fluoksetynie naszodzi mnie wieeelka potrzeba kochania, czułości, bliskości i intymności. Tylko po fluo jestem mięciutka i jakby bezbronna wobec miłości. Przytulam się non stop, jak miś koala. Po Anafranilu, Citalu, Xetanorze czy Setalofcie było kompletne zobojętnienie. Tylko fluo otwiera te obszary mojego umysłu, w których mieszkają uczucia wyższe.. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 15:36 lucyna_n napisała: > bardzo spodobał mi się ostatni akapit a mi ostatnie zdanie, ale to teoria, boi tak facet zawsze zostanie uznany za swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 17:34 facet zostanie nazwany swinia, ale wciaz pozostanie facetem, natomiast kobiecie zostanie odebrane prawo do nazywania siebie czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 11:08 Wedlug mnie leki nie wplywaja na milosc, na milosc ma wplyw tylko depresja. Im wiecej negatywnosci, strachu, zalu, zlosci, nienawisci tym mniej miejsca na milosc. W pewnym momecie zaczyna brakowac miejsca na milosc cala nasza swiadomosc wypelnia negatywnosc, wtedy nie ma radosci, wszystko jest obojetne. W Twoim przypadku Suchyxxx2 posiadasz jeszcze wiele milosci. Nie mniej musisz rozumiec ze im wiecej strachu, zlosci, nienawisci czy obojetnosci tym wiecej jej tracisz. Milosc mozna odzyskac ale to oznacza pozbywanie sie strachu, szukanie radosci, cieszenie sie nawet kiedy nie chce sie nam cieszyc. Trzeba pokonac negatywnosc aby odzyskac milosc. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 15:34 > Wedlug mnie A kim ty jesteś? I na jakich podstawach swoje tezy wysuwasz? A wedlug mnie slonce kreci sie wokol ziemi, ktora opiera sie na wielkich zolwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 15:41 popatrz kolego, kazdy piszeo sobie. tylko ty zawsze musisz o innych. moze zaczniesz o sobie pisac, a nie udawac autorytet w sprawach depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 18:55 .."cieszenie sie nawet kiedy nie chce sie nam cieszyc. Czytasz czasem to co tutaj wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 19:34 ale ja naprawdę nie mam problemów z miłością biorąc antydepresanty ani z libido-ja nie mówię że każdy ma tak jak ja więc nie można się ze mną zgadzać ani niezgadzać bo tak mam i kropka:) Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 19:36 smiem watpic w to, ze wiesz co to milosc Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 19:45 ale tu nie chodzi o jakas "prawdziwa milosc" tylko o same zakochiwanie sie i zwiazany z tym stan, o koncentracje na tylko jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:01 ale tu nie chodzilo o caly ten watek, tylko o chwalenie sie suchego jaki to on kochliwy i jurny. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:09 moze i jest kochliwy kto wie. jak mialem prblemy glebokie ze soba bylem bardzo. wtedy to moze nie byla depresja, raczej jakies zycie w wiezieniu swoich lekow, nawet troche to bylo schizofreniczne. od chwili zetkniecia sie z antydepresantem, wszystkie kobiety staly sie takie same. taki tumiwisizm mnie ogarnal, pustka. na poczatku odbieralem antydepresanty jako poprawe, choc tez czulem zejakis plaski sie robie, od chwili brania. teraz juz nie widze w tym poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:20 to chyba chodzio zabicie emocji. jak sie je ma to zyje sie tu i teraz. jak sie przestaje czuc, to swiat staje sie takim zestawem klockow,ktoremozna dowolnie ukladac, bez sensui znaczenia. no wlasnie znaczenia. podobno nadmiar dopaminy u schizofrenikow powoduje to ze nadmierne znaczenie przypisuje sie faktom i stad urojenia. dopamina tez jest zwiazana z zakochaniem. -- wlaczylem just like a woman boba dylana i pies tristezzy zaczal tanczyc. -- pl.youtube.com/watch?v=jFfWKZrW74Y Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:25 nie no jak slucham dylana to dopiero mam depresje na mysl jak z.. sie swiat. ostatnia dekada to najnudniejsze czasy w nowozytnej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:36 but the times they are a-changin' Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:40 www.youtube.com/watch?v=ZXUg8iuLDQM Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 20:56 prawda czau prawda ekranu to jakiś manifest obecnego pokoloenia? jestem do tyłu w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
zabojczy_tekst Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 21:01 przecie to juz dorosle chlopy manifest obecnego pokolenia jest taki www.youtube.com/watch?v=wGGpLncCGk4 Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 21:08 dobra,ja odpadam stara jestem i dobrze mi z tym w temacie - antydepresanty nie zabijały we mnie emocji,skuteczniej robiła to depresja Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 09:43 Ja tak mam z Placebo i trzeba przyznać ze wzmaga procesy myśli filozoficznych, jakbym miała ze soba zestaw "Mały Einstein". Po antydepresantach muzyka nawet smakuje lepiej chociaż jest depresyjna i strasznie dołuje Czasami załuję, ze nie mam ze sobą wyrzutni ziemia powietrze. Nie mogę zatrzymać dorastania a dzięki depresji wiem ze piekło istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 10:08 nie bardzo rozumiem , łykasz placebo, wiesz o tym i coś ci po tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 10:37 Łykam fluoksetynę, a Placebo słucham- to alternatywno rockowy zespół brytyjski z kotrowersyjnym biseksualnym wokalistą- Brianem Molko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 12:02 o rety,:)) nie pomyslałam:) Placebo nie znam, ale w mojej wsi jest za to zespół o jakże wdzięcznej nazwie "Prochy":) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 12:12 Prochy?? :))) i wiadomo o co chodzi. Już lepsze "Prochy" niż "Macica rażona prądem" albo "Anarchistyczny bunt spawacza" :D Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 12:22 do wdzięcznych nazw dodam jeszcze "Brzytwa ojca" Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 00:36 zabojczy_tekst napisał: , wszystkie kobiety staly sie > takie same. wielu facetow dochodzi do takiego samego wniosku takze bez tabletek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 21:14 ale tu nie chodzilo o caly ten watek, tylko o chwalenie sie suchego jaki to on kochliwy i jurny. nie chwalę się pustaku.żal mi ciebie.nie wiem po co się czepiasz-prowokujesz i przez takie osoby jak ty są kłótnie na tym forum ale także i nie tylko tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 19.09.07, 21:16 jesteś chora to wybaczam-ale zastanów się co mówisz-żeby chociaż była to prawda...nie znasz mnie i jakim prawem się wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 00:34 po prostu obstawiam, ze to nie jest zadne "zakochanie" tylko malutki "element hustawki nastrojow" Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 08:50 dobrze to sobie obstawiaj ale ja wiem co czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kochana102 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 20.09.07, 19:00 Brałam wszystkie rodzaje leków jakie chyba można. Nigdy nie wystąpiły objawy w stylu braku uczuć do drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 30.10.07, 23:39 do spowiedzi to sie idzie do księdza, ale trzeba wyjasnic wszystkie okoliczności,łącznie z mechanizmem działania leków, może smieszne ale "musze " to powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
demole tylko mi nie mów ze przeciez muszą byc niedomówien 30.10.07, 23:41 w rzeczach tak ważnych Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Bierzesz leki antydepresyjne? Zapomnij o miło 31.10.07, 19:53 No i świetnie!!! Dzięki temu mogę się rozstać ze swoim facetem normalnie, a nie prosząc go żeby mnie nie zostawiał ;p Gdybym nie była na antydepresantach pewnie bym teraz leżała ze łzami w oczach u jego stóp, a nie miała w dupie, że poszedł sobie na randkę mieszkając jeszcze ze mną.. Odpowiedz Link Zgłoś