24.09.07, 20:46
Padł mi laptop. Stąd wnoszę, że czas już na mnie. Suchy, zobaczysz,
uda mi się za pierwszym razem. Ale nie idź moją drogą. Te parę chwil
przed człowiek miewa przeczucia, trafne przeczucia: widzę Ciebie i
Zoltana na ślubnym kobiercu. A demol gra ave maria.

p.s. Inny znak: połamał mi sie dowód osobisty; właśnie dzisiaj. Więc
przyparta perswazją sił demonicznych, muszę Cię, Suchy,zawstydzić.
Raz jeszcze. To sie już nie powtórzy, obiecuję!
Obserwuj wątek
    • demole masons iluminati autodestruction 24.09.07, 21:34
      video.google.pl/videoplay?docid=4039511149026485290&q=deep+brain&total=436&start=20&num=10&so=0&type=search&plindex=7
      • demole Re: masons iluminati autodestruction 25.09.07, 10:53
        bardzo się na tym natniesz ala_długi loginie
        znalazłas sobie kogoś na pokazówke
        a ja ci mówie że znaczna część z tej pokazówki pojechała na psychotropach,a nie
        mogłem tego określić bo byłem na psychotropach

jeśli znajde u ciebie jakiś głupi numer,choćby jeden- zeżresz za to 10 tabletek
        clopixolu ,chocbys była zdrowa
        ze względu na twoją bezczelność tak zrobię

jest godzina
        30031
        • demole jeżeli od tego zaczniesz pluć i klac będzie zabawa 25.09.07, 10:56
          • demole Re: jeżeli od tego zaczniesz pluć i klac będzie z 04.11.07, 09:14
            pl.youtube.com/watch?v=PpfjmzZ4NTw
    • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 09:22
      chemiczna_ala napisała:

> Padł mi laptop. Stąd wnoszę, że czas już na mnie. Suchy, zobaczysz,
      > uda mi się za pierwszym razem. Ale nie idź moją drogą. Te parę chwil
      > przed człowiek miewa przeczucia, trafne przeczucia: widzę Ciebie i
      > Zoltana na ślubnym kobiercu. A demol gra ave maria.
      >
      > p.s. Inny znak: połamał mi sie dowód osobisty; właśnie dzisiaj. Więc
      > przyparta perswazją sił demonicznych, muszę Cię, Suchy,zawstydzić.
      > Raz jeszcze. To sie już nie powtórzy, obiecuję!

mnie widzisz na ślubnym kobiercu z Zoltankiem?;d hehehe dobre aczkolwiek nie miałbym nic przeciwko temu;) Zoltan teraz wiesz z kim masz się żenić;d
      • demole Re: tarara 04.11.07, 09:42
        pl.youtube.com/watch?v=-az_Ihpukec
        • demole Re: tarara 04.11.07, 09:43
          bardzo smieszne,
          bedziemy razeam z iso kimac po imprezie
          • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 10:48
            kimać bo na weselu będą psychotropy na tackach zamiast alkoholu;d do wyboru do koloru-jaką tabletkę pan chce?;p
            • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 10:50
              1 stół-neuroleptyki 2gi obok - antydepresanty tak dla zniwelowania efektów neuroleptyków 3ci - stabilizatory 4ty - benzodiazepiny i barbiturany a 5ty? metadon;)
              • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 10:51
                ciekawe ile byłoby ofiar na tym weselu;)
            • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 10:51
              benzo 100mg i heyah, jedziemy z tym koksem :\ <--
              • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 10:57
                już sobie wyobrażam jak Lucyna skacze po lorafenach i tańczy;) albo jak koło maska siedzi grupa młodych studencików i uważnie słucha jego wykładów na temat-skąd biorą się choroby psychiczne oraz jego doświadczeń z tymi chorobami w tym z chad-który oczywiście wyleczył biegając po plaży:)
                • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 11:08
                  a mnie widzisz? :D
                  • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 11:36
                    Ciebie widzę jak z zoltankiem mnie zdadzacie;d
                    • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 11:46
                      Zoltan- ledwo poślubiony pan młody miałby Cię zdradzić? i to w dodatku ze mną? No wiesz...... :D
                  • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 11:37
                    ciebie nikt nie widzi bo siedzisz w kuchni i robisz kanapki dla gosci
                    • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 11:46
                      ha ha, bardzo śmieszne. dla Ciebie będa z rozpapranym tuńczykiem:p
                      • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 11:52
                        a mnie tam nie ma bo nie jestem zaproszony hahaha
                        • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 12:26
                          żałuj bo bedzie się działo!!
                          • suchyxxx2 Re: tarara 04.11.07, 12:27
                            na 12 zaplanowa orgia-a pani od kanapek z tuńczykiem też będzie mogła brać udział;p
                            • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 13:03
                              pani od kanapek ma robić kanapki i nie widziec swiatla dziennego
                              • czekolada_z_orzechami Re: tarara 04.11.07, 13:14
                                bla bla bla
                                • demole Re: tarara 04.11.07, 19:34
                                  akurat wcale nie miałem żartów na mysli,
                                  troche nieadekwatny watek,ale pasował motyw złamanego dowodu osobistego,mikrochipa,

strasznie chciałem pokazac tego sterowanego szczura
                                  • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 20:47
                                    co za szczura demole?
                                    ty odlot masz chyba
                                    • demole Re: tarara 04.11.07, 20:56
                                      włąśnie niektórzy ludzie w internecie,albo w polityce tak strasznie kłamią,że od
                                      samego faktu można wywinąć orła,
                                      szczur jest w linku wyżej,a mikroczip pod skórą,
                                      nadajnik od deep brain stymulatora może być podłaczony do komórki

do czego to prowadzi moge powiedzieć włąśnie ja,
                                      który z nieukrywaną ciekawością zgodziłem się w 1980 na badania w szpitalu
                                      psych.,a na miejscu był tępy cios w głowę,omdlenie i świadomość że z tego nie
                                      wyjdę,bo to psychiatryk
                                      a miało być tak pięknie
                                      • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 21:01
                                        acha
                                        jesli to prawda co piszesz to rzeczywiscie nieciekawie
                                        ale teraz juz w szpitalach jest chyba normalnie, tak mysle, tzn mam nadzieje
                                        • sie_zagotowal Re: tarara 04.11.07, 21:06
                                          > ale teraz juz w szpitalach jest chyba normalnie, tak mysle, tzn mam nadzieje

demolee tez mial,przeciez mialo byc tak pieknie
                                          • nt.85 Re: tarara 04.11.07, 21:09
                                            a ty skad wiesz jak teraz jest. jutro ide i nie staraj sie mnie straszyc bo i
                                            tak sie nie boje ale info by mi sie przydalo. ty byles w szpitalu teraz?
                                      • sie_zagotowal Re: tarara 04.11.07, 21:04
                                        niektorzy poszli do psychiatryka a inni do hipermarketu. tez mialobyc piekne, a
                                        tam zewnetrzne sterowanie. czlowiek wchodzi swobodny z lekkimi cennymi
                                        banknotami, a wychodzi objuczony jak osiol z ciezkim nic nie wartym towarem na
                                        grzbiecie.
                                        • demole Re: tarara 10.11.07, 20:24
                                          w szpitalu jestem senny i oczy mi na stojaco sie zamykaja,ale nie jestem w
                                          stanie lezec bo parkinson i dyskineza zmuszja mnie do chodzenia po korytarzu.to
                                          nieznosne uczucie ,parkinson atakujacy nogi zwyczajnie zmusza do chodzenia,a w
                                          sumie to nie nogi,czuje jakby mnie ktos przywiazal do linki wyciagu
                                          narciarskiego i wodzil tam i z powrotem. brrrr...

pl.youtube.com/watch?v=PpfjmzZ4NTw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka