carlabruni 29.09.07, 14:03 czy macie ochote na aromatyczna kawe i kawalek ciasta czekoladowego;)? to bardzo podnosi nastroj;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlenoterapia Re: witam sie z Wami;). 29.09.07, 20:37 zjadlam dzis kawalek takowego ciasta i calą tabliczkę czekolady ale nastroj mi sie nie polepszyl...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: witam sie z Wami;). 30.09.07, 12:28 tlenoterapia napisała: > zjadlam dzis kawalek takowego ciasta i calą tabliczkę czekolady ale > nastroj mi sie nie polepszyl...niestety ale jakie to pyszne bylo, co;)? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: witam sie z Wami;). 30.09.07, 12:29 Kawa podnosi emocjonalnosc, slodycze to rowniez nie jest dobry pomysl dla osob z depresja. Mysle ze cieszysz ze zdalas egzamin dlatego wszystko przynosi radosc. Gratulacje Carlabruni. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: witam sie z Wami;). 30.09.07, 12:48 mskaiq napisał: > Kawa podnosi emocjonalnosc, slodycze to rowniez nie jest dobry > pomysl dla osob z depresja. > Mysle ze cieszysz ze zdalas egzamin dlatego wszystko przynosi > radosc. Gratulacje Carlabruni. > Serdeczne pozdrowienia. tak msq. zdalam egzamin i mam tez nowy pomysl na zycie;). Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: witam sie z Wami;). 30.09.07, 19:40 to działa tylko na kobiety facetom nastrój podnosi piffko Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: witam sie z Wami;). 01.10.07, 02:31 pierwsze słyszę. zawsze myślałam, że nastrój w depresji podnoszą prochy, nieprzespana noc, ewentualnie alkohol (jak ktoś jest w stanie pic) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: witam sie z Wami;). 01.10.07, 09:22 Podpisuję się pod tym. Kawa, słodycze? nie:/ Prochy, bezsenność i alkohol jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś