Dodaj do ulubionych

propozycja

05.10.07, 21:40
musze sie spytać ludzi o to:
co byscie zrobili, gdyby zaproponowano wam wyjazd do małej miejscowosci przy
granicy ruskiej, na czas dowolny- zakładane pół roku. mieszkają tam dalecy
znajomi (malzeństwo ok 30 letnie) rodziny. ja ich nigdy nie widzialem,
zgodzili się zebym u nich troche pomieszkał, będę pomagał w domu i
gospodarstwie (są artystami ludowymi), w zamian za mieszkanie. chodzi oto
zebym odpocząl i przemyslał wszystko. to wymyslila moja rodzina, czy myslicie
ze chcą sie mnie pozbyc? tak powiedzialem ale teraz sie zastanawiam. czy obcy
ludzie to dobre wyjscie? musze wtedy zrezygnowac z pracy tutaj.
Obserwuj wątek
    • demole Re: propozycja 05.10.07, 22:12
      lepiej niech te kutasy dadza mi pieniądze na roczną terapię Nortriptyliną, cena
      1 opak 5 dolarów czyli około 30 złotych,
      ja mam problem nawet z wypełnianiem formularzy,i założeniem subkonta,młody bawi
      się grami komp.,a ja nie jestem w stanie sprowadzić sobie leków

w zamian,jesli jakims cudem odblokuje napęd psychoruchowy ,w ciągu tygodnia
      zmontuje im Marspatfinfera z głowicą atomową i rozesle mailem wszystkim rodzinom
      takich chorych jak ja.To wcale nie jest trudne.

Na wsi pewnie będziesz się leczył ziółkami obgryzał kore zdrowotna i trawe z
      łączki ?
      • suchyxxx2 Re: propozycja 05.10.07, 22:22
        nortryptylina jest za darmo więc kłamiesz! a co do autora-ja bym nie wyjeżdżał
        bo taki opoczynek może być dobry aby nerwica wtedy będzie najbardziej dokuczać i
        co jak złapią Cię myśli samobójcze?
      • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 22:39
        nie ma to jak odpowiedz demole nie uważasz?szczególnie ostatnie zdanie.można sie
        uśmiać na smutno.to znowu ja.to wez mnie ze soba i po drodze dobij i zakop
        gdzies, oddasz mi wielka przysluge,bo mam wrażenie że mnie tu poj...e.szczęsliwa
        nie jestem.nie pamietam nawet kiedy byłam.kazdy dzien jest do bani.kazda
        aktywnośc kosztuje mnie w cholere wysiłku.owszem zdarzaja sie odrobine lepsze
        dni jak np pare ostatnich kiedy jestem w stanie cos wiecej z siebie dac ale tak
        poza tym to jest tylko poczucie calkowietego bezsensu kazdego działania.nie
        potrafie się niczym cieszyc. nawet jesli pojawi sie jakims cudem pozytywna mysl
        to zaraz zastepuje ja kilka innych.czarnych.któras z dziewczat napisała tu ze
        chcialaby tylko jednego: polozyc sie i umrzec.dokladnie.a zyje ciagle bo boje
        sie smierci.
        nie sadze zeby chcieli sie Ciebie pozbyc.przeciez napisałes ze sa wspaniałymi
        ludzmi.a ten wyjazd to jednak jakies wyjscie.czy dobre nie wiem ale napewno
        lepsze niż życie z bratem pod jednym dachem
        • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 22:45
          blackamber, juz mialem isc spac a tu nagle Ty- gdzie sie podziewałas? nie ide
          spac tylko mi nie ucieknij teraz. to straszne co piszesz, sprawiaLasz wrazenie
          osoby ktora wierzy w zycie... czemu , co sie stało? napisz co sie dzieje, czemu
          chcesz umrzec?
          (wstawilem sie , moge gupoty gadac)
          • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 22:53
            poezja.....rytm zaburzony..lecz wybaczmy poecie, poeta wstawiony...nie mozesz
            pozostac obojetna na te slowa blacamber.
            • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 22:54
              do niej nic nie mów człowieku
              • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:01
                bo co mi cycku zrobisz?
                • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:05
                  nic ci nie zrobie, idż sobie
                  • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:10
                    bylo takie opowiadanie." pierwszy krok w chmurach". kochankowie poszli na lake,
                    zeby to zrobic po raz pierwszy i raptem w chwili usniesienia, zostali przylapani
                    przez grupke miejscowych zylikow. oplute zostalo to co piekne i czyste. w
                    tamtych czasach mlodziez mialy ciezki dostep do mieszkan, podobnie bylo w
                    "spoznienionych kochankach".

i tu tez cycek nie ma jak. musi na forum, bo brat przeczyta rozmowe na gg. i sie
                    troche dyga. widzisz cycku, bedziesz cos pisal a tu pluc rozni ludzie beda na
                    forum , a tobie to nie bedzie odpowiadac. jakze okrutne jest zycie cycka:((((
                    • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:13
                      nie chce się z tobą kłócić, po co mi to wszystko piszesz? prosze idz stąd
                      • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:15
                        to po co cycku zaczynasz? juz piwko wywietrzalo ?
                        • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:16
                          jak zaczynam? oco ci k... chodzi h. niemyty?
                          • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:17
                            no i jakie slownictwo przy kobiecie? nie wstyd ci?
                            • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:18
                              nie wkręcisz mnie w to. dowidzenia
                              • puppet_of_masters Re: propozycja 06.10.07, 08:48
                                w co?
                                o boze jakas epidemia. ostatnio tu wszyscy wine za swoje problemy emocjonalne na
                                mnie przezucaja.
              • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 23:11
                tak tak to wszystko juz przerobione.lekarz i proszki.a one dzialaja jak
                dzialaja.mam prace a z ojcem nie mieszkam bo sie przeniósł.na tamten swiat.z tym
                tez sa zwiazane pewne sprawy ktore mnie parszywie gryza.
                • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:14
                  masz przyjacioł, chłopaka, kogokolwiek z kim mozesz rozmawiac?
            • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 23:01
              oj chlopcy chyba sie dzis wszyscy spiliscie.a o co chodzi zeby nie mowil do mnie
              bo nie bardzo lapie?
              • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:03
                cyckowi przygrzalo, bo wypil pol piwa.
                • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 23:12
                  ty wez papet of costam wyzyj sie moze na dziurze w plocie co?beznadziejny jestes
                  facet
                  • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 23:16
                    o jaka dzielna kwoka.
                • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 23:22
                  o jaki zalosny pajac.idz sie wyladuj gdzie indziej młotku najlepiej na swojej
                  kwoce choc watpie zeby sie gdzies taka idiotka znalazla
                  • puppet_of_masters Re: propozycja 06.10.07, 08:49
                    jakbyscie nie wiedzieli czemu macie problemy, to poczytajcie siebie golabeczki
                    jak otrzezwiejecie.
                • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 23:26
                  owszem sa znajomi ale nie potrafie z nimi o tym gadac poza tym to oni zawsze do
                  mnie przychodza sie wyzalac.tak sie jakos ulozylo.olej tego idiote.najpierw
                  rozmawia z Toba a potem probuje zgnoic bo chyba nic iinego nie potrafi robic w zyciu
                  • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:31
                    moze jednak pogadaj z kimś, kto jest Ci bliski, wiesz co czasem ludzie się
                    zwierzają osobom, które wszystko chłoną- Ty jestes taką osobą, moze za duzo od
                    Ciebie wymagają a nic w zamian? cholera, ja tez Cię dopadłem, przepraszam strasznie
                  • puppet_of_masters Re: propozycja 06.10.07, 08:52
                    olej tego idiote.najpierw
                    > rozmawia z Toba a potem probuje zgnoic bo chyba nic iinego nie potrafi robic w
                    > zyciu

gdzie go zgnoilem? koles widocznie sam sie wyuczyl wchodzic w role gowna, ale co
                    ja mam do tego?
                    • puppet_of_masters Re: propozycja 06.10.07, 08:54
                      proponuje zalozyc nowy temat : roszczeniowosc swirow, a sukces wyborczy
                      psychopaty jarka.
          • blackamber Re: propozycja 05.10.07, 22:59
            ja tez sobie łyknelam co nie co to moge zaczac smęcic.ja pisze straaszne
            rzeczy?no gdzie?nic w tym strasznego w koncu to forum o depresji.trafilo na mnie
            i tyle.no wiec tak jak napisalam w tym tygodniu nawet mi idzie.jakos.niektore
            rzeczy tkwia w przeszlosci, ojciec lubiacy sie zalewac w trupa itp.wlasciwie to
            nie dziwie mu sie bo wlasnie po paru glebszych zycie jest nawet znosne.nawet.ale
            ile mozna pic?

• nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 23:03
              bylas u lekarza? wiem że lekarze są palantami ale czy lekarz
              ci powiedział że masz depresję? czy bierzesz leki? masz jakieś zajęcie żeby
              uciec z domu na chwilę( nie wiem czy mieszkasz z ojcem), prace, szkołe?
    • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 22:25
      panicz wyjezdza regenerowac sie na wies. biodrzaste chlopki z ze wschodnim
      przyspiewem umilaja paniczowi samotne wieczory, w przerwach od rozmyslan nad
      swym marnym losem. moze napisze jakas ksiazke o swej melancholi?
      • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 22:28
        fajnie byc takim rachitycznym paniczem w bialej koszuli siedzacym pod wierzba
        nad strumieniem. oczywiscie w zadumie. a obok dzban mleka swiezego. i piski
        kapiacych sie chlopek za tatarakiem.
        • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 22:33
          hi hi ale smakowite masz pomysły:)))
          niestety nie ma tam chłopek biodrzastych bo brak ludzi prawie a przynajmniej tam
          gdzie ten dom
          niestety nie jestem rachityczny:( no i chyba ostatni raz koszule mialem na sobie
          na komunii;)
          • nienill Re: propozycja 05.10.07, 22:41
            nt.85 napisał:

> hi hi ale smakowite masz pomysły:)))
            > niestety nie ma tam chłopek biodrzastych bo brak ludzi
            zawsze jakas zza krzaka moze wyskoczyc
          • puppet_of_masters Re: propozycja 05.10.07, 22:43
            > niestety nie jestem rachityczny:( no i chyba ostatni raz koszule mialem na sobi
            > e
            > na komunii;)

skoro taki z ciebie dzikus, mozesz byc jak perepeczko prowadzony na sciecie. 100
            kilo zywego miecha bez koszuli ma zawisnac na haku. co za marnotrawstwo. moze
            wyrwiesz na to jakas samotna danuske z miejscowej biblioteki ktora rzuci
            chusteczke i ratowac cie bedzie chciala od zlego.
            • nt.85 Re: propozycja 05.10.07, 22:46
              ty zboczencu udusze sie ze smiechu:)
              • demole Re: propozycja 05.10.07, 23:14
                pieprze wszystkie danusie,
                nie ma nic prymitywniejszego
                wstyd ,zeby kierować się takimi kryteriami,
                • demole Re: propozycja 05.10.07, 23:34
                  tp przeważnie lezby
                  lezba lezbe czuje i zaraz sie cieszy fajną okazją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka