suchyxxx2 27.10.07, 15:19 może spotkanie? bo mam tydzień jeszcze wolnego do 5tego a potem to taki natłok pracy że czasu więcej nie znajdę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakalja Re: spotkanie 28.10.07, 01:05 wyglada na to ze chyba nikt nie chce sie spotkac;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: spotkanie 28.10.07, 11:03 chce chce, tylko każdy czeka na wpisy innych. nikt nie lubi zobąwiązywać się na 100% bo zawsze coś może wypaść albo humorek nie dopisze i klapka gotowa. ja, jeśli będe wolny to przyjde! Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: spotkanie 28.10.07, 14:56 Może ja bym się przeszła. Może. Pytanie tylko - kiedy. W długi uikend prawdopodobnie wyjeżdżam. Więc poniedziałek, wtorek? Cieszę się, że z Twoją pracą, Suchy, jest ok. W naszym świecie szaleństwo rozpoznaje się jako nieproduktywność. Życie niepaologiczne toczy się w ciągłej wymianie z otoczeniem. Tylko szaleńcy żyją dla siebie, inwestując energię niechoryzontalnie, ale wertykalnie, w niebo psychozy albo piekło depresji. Pracujesz - tzn. jesteś normalny, Twoja energia zasila system. Odpowiedz Link Zgłoś