kinela 05.12.07, 19:39 Proszę o info na temat tej choroby i dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rain.dog zespól otępienny 05.12.07, 20:08 to nie choroba, to zespół objawów. info np.tu: www.medisystem.pl/index.php/site/site_show/115/Zespol-otepienny.html nikt na tym forum tego nie ma,wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: zespól otępienny 03.04.08, 00:20 wejdż w wyszukiwarkę.Tam znajdziesz objawy,pprzyczyny,mechanizm powstawania w różnych chorobach mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zespól otępienny 03.04.08, 11:42 a Ty co tu znowu robisz? szukasz pacjentów? Odpowiedz Link Zgłoś
w_imadle_pocalunkow Re: zespól otępienny 03.04.08, 12:03 > nikt na tym forum tego nie ma,wierz mi ja to mam ewidentnie Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: zespól otępienny 03.04.08, 13:15 w_imadle_pocalunkow napisał: > > nikt na tym forum tego nie ma,wierz mi > > ja to mam ewidentnie ewidentnie nie ma pan - inaczej nie pisałby pan tu tych postów w hurtowych ilościach, logicznie i inteligentnie. ewentulanie w przyszłości ZO może zostać panu dodany gratis do reszty atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś