szyderca_i_glupawiec 19.12.07, 03:25 ciekawi mnie co wyjdzie z tego. Proszę zajrzyjcie na www.otwieramy.pl/?p=170537 Może stworzymy depresyjną piramidkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 09:10 aaale o so chozi? Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec do czekolada_z_orzechami 19.12.07, 14:00 czekolada_z_orzechami napisała: > aaale o so chozi? trzeba się zalogować tam. Nie wiem czy to warte czasu, ale spodobało mi się że profesjonalnie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 11:03 no wiesz co... takie rzeczy nam proponować... wstyd. zaraz zajrzę na stronę. zmieniłes nr tel? smsa Ci wysłałam ale nie doszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 11:17 lool myślałem że z krzesła spadnę ze strachu-głupi jesteś baranie czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 11:19 no, wejście de best:D ale logować się nie będe, juz dość swiństwa mam na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 16:31 Faktycznie durak ze mnie. Na tym jednak się nie da zarobić. Zgłosiłem juz do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec do anatemka 19.12.07, 13:59 anatemka napisała: > zmieniłes nr tel? smsa Ci wysłałam ale nie doszedł. Nie zmieniłem nr telef. W wakacje miałem inny ale teraz znowu stary. Niestety nic nie doszło do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do anatemka 19.12.07, 14:02 prawdziwy psychiczny zawsze się modli 1.żeby depresja przeszła,bo się zabije 2.żeby wypuscili ze szpitala bo nie wytrzymam 3.zeby tych chamow szlag wreszcie trafił pomijając niewłaściwe słownictwo zasadnicza treść jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: zrobiliscie sobie forum ubezpieczenia 19.12.07, 14:28 troche szczescia we mnie macie, bo ja wole dac jalmuzne 9 oszustom zeby ten dziesiaty biedny otrzymal najwiekrzy gniew wzbudza we mnie gdy widze bogacza klamce zebraka pysznego starca cudzoloznego,ogoloconego z rozumu i wojownika ktoremu bieda odebrala sily Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: zrobiliscie sobie forum ubezpieczenia 19.12.07, 16:38 Szyderco pamiętasz mnie? daj mi na priva swoje gg...pogadamy bo od lat nie gadalismy Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 16:39 no w pizdu ku.. co to ma być za wątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 16:50 niezłe. 1000zł na stronke i od razu 10x większe zainteresowanie. popieram przedsiębiorcze myślenie. pieniądze w rękach kretynów są niebezpiecznym narzędziem. trzeba im je jak najszybciej zabrać. im więcej takich stronek tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 17:01 funduje prezenty na rezerwacje hotelowe, co by nie bylo,i co sie nie wydarzylo,ten facio to bohater pl.youtube.com/watch?v=-8IUR5RK1l8 Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: do tych co kojarzą szydercę 19.12.07, 20:05 Cześć, oczywiście że cię pamiętam. Jestem ciekawa, czy kontaktowałeś się z lekarką którą ci poleciłam i w ogóle jak się czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś