brudzik72 21.12.07, 21:32 Mam na recepcie zapisane 1 op. efectin 75mg czy mogę w aptece poprosić o 2op. efectin 37,5 mg zamiast tego 1op. 75mg.Ewentualnie o 1 op. 37,5mg.Bardzo proszę o odpowieć kogoś kto się orientuje.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezinformacje Re: Proszę o poradę 21.12.07, 21:39 35,5 podobno jest drozsze. mozesz kapsulke otowrzyc i wysypac na czarny kartonik. policzyc ziarenka i polowe zirenek spowrotem wsadzic do kapsulki. a co z reszta zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
maga.oliveiry Re: Proszę o poradę 21.12.07, 22:10 dezinformacje napisał: > 35,5 podobno jest drozsze. > > mozesz kapsulke otowrzyc i wysypac na czarny kartonik. policzyc ziarenka i > polowe zirenek spowrotem wsadzic do kapsulki. a co z reszta zrobic? Dezinformacje, cały wieczór czytam te Twoje dezinformacje i czuje się zdezorientowana, płakać czy zaśmiewać się w głos. Pogrzebie w forum dalej, czy ktoś kiedykolwiek próbował Cie prostować. Na razie mam niezły ubaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Proszę o poradę 21.12.07, 22:44 to świezy nick, musiałabys poznac po stylu pisma,albo po ip, brak przerzutności uwagi i zniszczone zdolności poznawcze, ze 130 do niemalże 90 albo mnie w skali wekslera,nie wiem czy to ubaw, gadanie pod kątem i nabijanie się z ludzi na forum to zajeżdza pogróżkami i chęcią odwetu weksler to nie jest miarodajny test,nie obejmuje wszystkich czynności psychicznych, niektóre schodzą do poziomu organicznych uszkodzen mózgu, w jaki sposób odnajdziesz dezinformacje" sprzed miesiąca ,albo z przed roku,jesli to świeży nick nieuzywanie gg itd, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Proszę o poradę 21.12.07, 22:45 takie zachowania wykazują ludzie którzy wcześniej,jeszcze przed wejściem na forum zostali zakapowani i ktoś został uprzedzony to pedał, debil, h.. itd Odpowiedz Link Zgłoś
dezinformacje Re: Proszę o poradę 22.12.07, 00:06 > Dezinformacje, cały wieczór czytam te Twoje dezinformacje i czuje > się zdezorientowana, płakać czy zaśmiewać się w głos. spytaj policjanta, on ci wskaze droge Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Proszę o poradę 22.12.07, 02:04 oficjalnie możesz zamienić większą dawkę na mniejszą. nieoficjalnie aptekarka może Ci wydać 2 op. po 37,5, ale to zależy wyłącznie od jej humoru. ko Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Proszę o poradę 22.12.07, 11:41 wydaje mi się że możesz to zamienić jedynie na jedno opakowanie mniejszej dawki Odpowiedz Link Zgłoś
dezinformacje Re: Proszę o poradę 22.12.07, 11:43 jesli 150 mozna zamienic na dwie 75, to czemu nie 75 na dwie 37,5? Odpowiedz Link Zgłoś