majowa.pani 18.02.08, 22:55 Poradźcie, jeśliw iecie, czy mogę łączyć obydwa preparaty? Deprim chyba zaczyna działać z opóźnieniem pewnym, zaczynam przyjmować go dopiero dziś. Czy mogę jednocześnie, doraźnie ratować się valusedem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Valused i deprim 18.02.08, 23:09 a deprim to wogule nie dziala, jeżeli chcesz próbować ziołolecznictwa to kup wyciąg z dziurawca na bazie alkoholu, takie krople, w każdej aptece są, i to może wspomóc leczenie łagodnej depresji spowodowanej brakiem światła. Jeżeli depresja jest z innego powodu możesz sobie ten dziurawiec spokojnie odpuścić. Po dziurawcu nie wolno na solarium, i nie wolno łączyć z SSRI. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa.pani Re: Valused i deprim 18.02.08, 23:18 Hmmm... nawet nie wiem czy to depresja. To głęboki, przewlekły stres i stany lękowe wywołane "sytuacją okołorozwodową". A valused to cos co w składzie ma walerianę. Ponoć ma być uspokajające. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Valused i deprim 18.02.08, 23:23 dlaczego mi wczesniej nie powiedziala, mialem dziwny sen o lataniu rakietka,i mnie nie wpuscili, ze nieciekawie sie czuje, a nieraz tam latalem , nie wiem,moze nawet ze 1356 razy, i wsiadla,podziwialem te odwagwe ale obawialem sie zabronic, widzialem jej strach w oczach zielone pola na ziemi, a potem rozpadajaca sie rakietke Odpowiedz Link Zgłoś