ditta12
09.08.15, 20:05
Jestem.
Nie mogłam wejść na forum bo internet mi się zjebał.
Mam nową umowę z UPC na dwa lata na 10 megabitów ale mi o tym nie powiedzieli że tyle a ja się nie znam czy to szybko czy wolno i teraz mam dupa a nie ..........
Telefon to już prawie wcale nie działa,mms nie da się wysłać a dodzwonić się do nich nie mogę chociaż wcześniej się dodzwaniałam.
Wczoraj byłam z Artystami w parku na imprezie a dzisiaj znany poeta pomógł i wejść i wywalił kupę wirusów.
Rozmawialiśmy o poezji i malarstwie i zadzwoniliśmy do Honoraty do Gdańska.
Masku,wszystko jest ok.Pani doktor psychiatra tylko nie była 6.08 ale możliwe że coś jej wypadło.Zadzwonię w poniedziałek do ZLŚ.Mam nadzieję że u Ciebie też wszystko ok.
Wszystkich Was całuję.Chyba coś zjem i pójdę na spacer bo muszę się przejść żeby odreagować stres związany z tym problemem internetowym.Mam nadzieję że będę mogła też robić przlewy bankowe czyli opłaty za czynsz,prąd,gaz i ten nieszczęsny internet 109 złotych polskich.Kupa kasy a usługa kiepska.Złapali klienta to go olewają,umowa na dwa lata a najpierw była informacja telefoniczna że na rok.
Czemu Polak dyma Polaka to nie wiem,widać tak już "musi"być w tym kraju miodem i mlekiem płynącym gdzie się żarcie wypierdala do śmieci pieprzy że nie ma co żreć.
Heh.