Dodaj do ulubionych

fobie PROGRAM TV

29.02.08, 14:22
Masz fobię....

Redakcja Miasta Kobiet w TVN Style poszukuje młodych pełnoletnich osób,
które chciałyby wziąć udział w programie telwizyjnym na temat różnych
lęków, wstrętów, paranoi, fobii. Jeśli boisz się pająków, masz różne lęki,
klautsrofobię, boisz się wyjść do ludzi, ale nie boisz się o tym otwarcie mówić zgłoś się do nas! Osoby zainteresowane oprosimy o kontakt na maila
reda-kcjagtz@gazeta.pl
i podanie numeru telefonu, a
my odezwiemy się jeszcze dzisiaj. Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • mumiak17 Re: fobie PROGRAM TV 29.02.08, 15:06
      Pomysł by zrobić program o fobiach jest dobry, ale nie sądzę by jakiś fobik społeczny chciał wziąć w tym udział. W zasadzie z definicji fobia społeczna wyklucza udział w takim programie. Obawiam się, że będzie tak jak już w jednym programie widziałem gdzie wzieła w nim udział osoba, która fobie zdiagnozowała sobie sama, owszem miała tam jakieś problemy ale nie była to fobia społeczna. Skutek to pokazanie problemu w wersji lajtowej i zbagatelizowanie go. Chyba lepiej już zaprosić specjalistów od leczenia fobii i ewentualnie znajomych albo rodziny fobików, które potrafią wiarygodnie opowiedzieć o problemach fobika.
    • fobiczek70 Re: fobie PROGRAM TV 29.02.08, 15:29
      ale zeż sie udał Fobik w tv?
    • emil80 Re: fobie PROGRAM TV 29.02.08, 19:36
      A kto ogląda TVN Style się pytam ???
      A tak w ogóle to jakiś żart chyba jest.

Może bym i kiedyś zaryzykował, bo mi już wszystko jedno zaczyna być.
    • malte1 Re: fobie PROGRAM TV 01.03.08, 11:41
      Kochana Redakcjo,

z zaciekawieniem przeczytalem o planach realizacji programu poswieconemu
      problemowi fobii. Sam jestem fobikiem spolecznym od blisko 13 lat, zas moj
      problem to lek przed ludzmi, ktory skutecznie zahamowal moj rozwoj zawodowy i
      osobisty, za to w pewnym sensie zainspirowal rozwoj duchowy. Z checia o tym
      opowiem, aczkolwiek mam jeden warunek: na wizji pojawie sie tylko w przebraniu
      maskotki, np. misia, lub wiewiorki. czesto mozna zobaczyc takich full size
      futerkowcow na imprezach sportowych. Jesli to redakcji odpowiada, jestem do
      dyspozycji.

Z powazaniem,

Fobik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka