suchyxxx2 04.04.08, 10:13 ludzie się w tramwaju o mnie ocierali i mnie wykorzystywali seksualnie-wiem że wszyscy na mnie lecą ale że aż tak?;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: tramwaj;d 04.04.08, 10:37 w sumie od jakiegoś czasu chcesz nam wmówić że masz manię, opisując po kolei książkowe objawy jako swoje własne w sumie i tak nie wierzymy bo za dobrze cię znamy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: tramwaj;d 04.04.08, 11:02 znamy? Ty mnie nie znasz:) pogadaj z Aurelią.no iii nie wmawiam nikomu że mam manię,po prostu mam ale się tym nie chwalę a post napisałem dla rozrywki aby było zabawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: tramwaj;d 04.04.08, 11:03 w sumie od jakiegoś czasu chcesz nam wmówić że masz manię, opisując po kolei książkowe objawy jako swoje własne w sumie i tak nie wierzymy bo za dobrze cię znamy hmm ja bym nie polemizował z 2oma lekarzami którzy to stwierdzili;d oj Lucynko po cienkim lodzie stąpasz i jesteś przy granicy;d jeszcze trochę a będziesz w Rosji;p Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: tramwaj;d 04.04.08, 11:05 masz okazję mnie poznać-zapraszam do siebie na kawę/herbatę albo co tam będziesz chciała:) przyjedziesz? ja tylko proponuję:) żeby nie było że jestem Warszawka;d Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: tramwaj;d 04.04.08, 11:06 no i spotkamy się z Zoltankiem przy okazji:) same atrakcje to jak?;d Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: tramwaj;d 04.04.08, 14:57 Zloz doniesienie do prokuratury. Mam nadzieje, ze zapisales numer tramwanju. Nie ujdzie im to na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: tramwaj;d 04.04.08, 15:38 zolc wlowa do akwareli z 2001 roku, data jest dobra ae wtedy panowala epidemia aids a muse lizac pedzelek przed namalowaniem kreski, teraz sie strasznie boje ze mam aidsa ,i musze sie uspokoic, TATA mowi ze oglupialem,ze to syntetyczny rozpuszczalnik,a na opakowaniu pisze zolc wolowa,made in holland, chyba ktos tate do mnie zle ustawil,jakby zakodowany byl i nie umiem sie dogadac,wrecz boje sie podejsc, teraz uwaza ze mam urojenia a zolc jest naprawde wolowa i sie boje, co robic ?? Odpowiedz Link Zgłoś