08.04.08, 13:00
już wiem co się stało z Siwą...postawiła na samokontrolę.podobno jak nie ma
świateł na skrzyżowaniach to ludzie powodują mniej wypadków i są bardziej
uważni,podobno jak nie ma szpitali ludzie rzadziej umierają;p czyżby Siwa
poszła w ten stary sprawdzony sposób i nie kontrolowała już forum?a może
zakiwała się na śmierć?
Obserwuj wątek
    • aurelia_aurita Re: Siwa 08.04.08, 16:50
      > podobno jak nie ma
      > świateł na skrzyżowaniach to ludzie powodują mniej wypadków i są bardziej
      > uważni,podobno jak nie ma szpitali ludzie rzadziej umierają

gdzie wyczytałeś / skąd wytrzasnąłeś takie mądrości? z ciekawości pytam czystej,
      niezłośliwie :)
      • suchyxxx2 Re: Siwa 08.04.08, 17:22
        no były reportaże że gdzieś nie ma szpitali i liczba zgonów zmalała;p mówił tak
        Religa w odniesieniu się do sytuacji Polskich szpitali-podał przykład kraju w
        którym padły szpitale i liczba zgonów znacznie zmalała;p a co do świateł-tak
        zaczynają powoli robić w mniejszych miejscowościach u nas-i podobno w jakimś
        kraju gdzie liczba świateł jest minimalna jest o wiele bezpieczniej na drodze bo
        dojeżdżając do skrzyżowania bez świateł hamujesz odruchowo i się rozglądasz a
        jak jest zielone to prujesz do przodu a z boku nagle ktoś Ci wyjeżdża:) i piszę
        serio-słyszałem o tym zarówno w prasie jak i w mediach telewizyjnych:)
        • suchyxxx2 Re: Siwa 08.04.08, 17:27
          Hongkong chyba o ile się nie mylę nie ma świateł na skrzyżowaniach i każdy
          jeździ jak chce.przez skrzyżowanie jedzie równocześnie non stop po 40-50
          samochodów i rowerów i się wymijają na skos i jak się okazuje jest mniej
          wypadków jak się tak pchają wszyscy i robią manewry:) jak widziałem film z
          kamery to się zszokowałem bo sam jakbym miał przez taki tłok manewrować na
          skrzyżowaniu to bym nigdy ze strachu nie przejechał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka