Dodaj do ulubionych

do snajper55

29.08.08, 18:07
Jestem na forum od lat. Jest nas wielu (starych bywalców). Wchodzimy zeby poczytać wątki towarzyskie i z rzadka napiszemy coś z sensem na temat depresji. Nie podoba mi się że osoby, które przychodzą moderować forum mają syndrom boga. Chcesz ciąć wątki towarzyskie o dupie marynie, tak? Proszę bardzo ale gwarantuję Ci ze odejdę z forum, a myślę że inni też tak zrobią bo pokazujesz że nie ma dla nas tu miejsca. Ty wiesz lepiej prawda? Uspokoisz się?
Obserwuj wątek
    • czekolada_z_orzechami Re: do snajper55 29.08.08, 18:10
      Ale z Ciebie rozbójnik ;)
      • micaela Re: do snajper55 29.08.08, 18:29
        zawsze mnie urzekal w szydercy jego szlachetny gniew i oburzenie na
        niesprawiedlosc swiata.
    • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 18:17
      Przeczytaj to, co napisałem do anatemki.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=83946955&a=84008541

S.
      • czekolada_z_orzechami Re: do snajper55 29.08.08, 18:43
        Wybaczcie, ale dla mnie to głupota. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś o depresji i lekach, albo o terapii to wszystko, absolutnie wszystko znajdzie w wyszukiwarce. ona przecież nie gryzie!!!
        poza tym forum ma swoich stałych bywalców, którzy się spotykają także w realu (pozdrowienia dla Szydercy:D i gdzieś trzeba nadać np. komunikat ze jest spotkanie.
        A wątki niezwiązane z depresją? O matko jedyna! A to my ciągle o depresji mamy gadać? Jak mam sprawę nawet nie dotycząca depresji to pisze tu bo "znam" ludzi i mi doradzą albo chociaż razem się pośmiejemy.
        Bo depresyjny nie jest depresyjny 24h na dobę. U niektórych to po prostu neurotycvzność (ew. neurotyzm) i taki już jest a jak chce napisać o pogodzie to powinno to być uszanowane.
        Zresztą co to za zwyczaj, zeby ktoś kto nie ma depresji moderował takie forum? moze to nie jest forum eksperckie, ale bez przesady, skad Pan snajper moze wiedzieć czy temat jest związany z depresją czy nie????

czekolada
        • szyderca_i_glupawiec Re: do snajper55 29.08.08, 19:03
          czekoladowe pozdrówka
        • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 20:37
          czekolada_z_orzechami napisała:

> Wybaczcie, ale dla mnie to głupota. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś o dep
          > resji i lekach, albo o terapii to wszystko, absolutnie wszystko znajdzie w wysz
          > ukiwarce. ona przecież nie gryzie!!!

Podobnie jak jest w wyszukiwarce wszystko np o Unii Europejskiej czy małym
          dziecku. Jednak jest forum UE i forum Małe Dziecko, na których rozmawia się na
          temat UE i Małego Dziecka.

> poza tym forum ma swoich stałych bywalców, którzy się spotykają także w realu (
          > pozdrowienia dla Szydercy:D i gdzieś trzeba nadać np. komunikat ze jest spotkan
          > ie.

To sobie załóżcie forum prywatne i na nim sobie dyskutujcie na dowolne tematy.
          To forum jest dla ludzi chcących rozmawiać na tematy związane z depresją. Na tym
          forum obowiązuje Netykieta, która mówi: "Nie publikuj wątków niezgodnych z
          tematyką danego forum."

S.
          • czekolada_z_orzechami Re: do snajper55 29.08.08, 20:47
            Tyle że tu wypowiadają się stali bywalcy i rzadko kto inny tu zagląda:|
            • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 20:58

> Tyle że tu wypowiadają się stali bywalcy i rzadko kto inny tu zagląda:|

Powtórzę. Jeśli jakaś grupa chce rozmawiać na dowolne tematy, niech założy sobie
              prywatne forum. Niech je sobie nazwie Prawdziwa Depresja lub jak sobie wymysli i
              rozmawia na nim do woli.

S.
              • czekolada_z_orzechami Re: do snajper55 29.08.08, 21:39
                No fakt, ale nikt nam nie robi łachy. To Wy jesteście dla nas a nie my dla was:/
                • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 21:51

> No fakt, ale nikt nam nie robi łachy. To Wy jesteście dla nas a nie my dla was:
                  > /

Jesteście na forum Agory i obowiązuje Was regulamin i netykieta. Zgodziliście
                  się zresztą na to zakładając konto.

S.
                  • lucyna_n Re: do snajper55 29.08.08, 22:28
                    hehehe, no teraz to już naprawdę pojechaleś po bandzie:)
                    pasowałbyś na ubeka w minionej epoce.
          • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 21:12
            snajper55 napisał:

> To forum jest dla ludzi chcących rozmawiać na tematy związane z depresją. Na ty
            > m
            > forum obowiązuje Netykieta, która mówi: "Nie publikuj wątków niezgodnych z
            > tematyką danego forum."

A czy coś, co osobie z depresją na jakiś czas pozwala zapomnieć o swoim
            paskudnym położeniu, nie jest właśnie związane z tematem? Czy namiastka
            normalnych międzyludzkich stosunków gdy człowiek ledwo się rusza i z trudem
            mówi, nie jest związana z tematem? Czy poznawanie nowych ludzi, którzy rozumieją
            o co chodzi, a którzy nigdy nie trafią na forum prywatne, nie jest związane z
            tematem? A czy podtrzymywanie znajomości w remisji między kolejnymi nawrotami
            nie jest związane z tematem? Kto lepiej to odróżni, co jest związane z tematem,
            grupa ludzi, którzy piszą tu od lat i którzy zgodnie się na takie traktowanie
            nie godzą, czy osoba z zewnątrz? To jest wylewanie dziecka z kąpielą, można się
            zasłaniać Netykietą, ale to nie o nią, tylko o jej interpretację tu chodzi.
            • nienill pięknie wyłożone n/t 29.08.08, 21:14

• pillow7 Re: pięknie wyłożone n/t 29.08.08, 21:24
                No, ładnie.
                Ale co teraz ? Pomodlić się ,żeby Snajperowi dana była łaska zrozumienia ? :(
                • nienill Re: pięknie wyłożone n/t 29.08.08, 21:26
                  pillow7 napisała:

> No, ładnie.
                  > Ale co teraz ? Pomodlić się ,żeby Snajperowi dana była łaska
                  zrozumienia ? :(
                  moze lepiej od razu dac na tace "co łaska"?
                  • pillow7 Re: pięknie wyłożone n/t 29.08.08, 21:37
                    Syty głodnego nie zrozumie.
                    A teraz to mi się wydaje,że wiem po co wchodzimy do tego getta :(
                    • lucyna_n Re: pięknie wyłożone n/t 29.08.08, 22:29
                      a ja własnie przestalam to rozumieć
                      skrajny masochizm
            • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 21:38
              dolor napisał:

> A czy coś, co osobie z depresją na jakiś czas pozwala zapomnieć o swoim
              > paskudnym położeniu, nie jest właśnie związane z tematem? Czy namiastka
              > normalnych międzyludzkich stosunków gdy człowiek ledwo się rusza i z trudem
              > mówi, nie jest związana z tematem? Czy poznawanie nowych ludzi, którzy rozumieją
              > o co chodzi, a którzy nigdy nie trafią na forum prywatne, nie jest związane z
              > tematem? A czy podtrzymywanie znajomości w remisji między kolejnymi nawrotami
              > nie jest związane z tematem? Kto lepiej to odróżni, co jest związane z tematem,
              > grupa ludzi, którzy piszą tu od lat i którzy zgodnie się na takie traktowanie
              > nie godzą, czy osoba z zewnątrz? To jest wylewanie dziecka z kąpielą, można się
              > zasłaniać Netykietą, ale to nie o nią, tylko o jej interpretację tu chodzi.

Mam wrażenie, że powiedziałem już wszystko, co miałem do powiedzenia. To jest
              forum agorowe i obowiązuje na nim Netykieta. Według mnie nie da się wszystkiego
              co napisze osoba cierpiąca na depresję uznawać za związane z tematem tego forum.
              Powtórzę - na dowolne tematy można rozmawiać na forum prywatnym, na które tak
              samo łatwo czy trudno trafić jak na to forum. Takie same wątki jak tu można
              zakładać na forum prywatnym, a stamtąd przez żadnego agorowego moderatora
              usuwane nie będą. To forum niech zostanie dla ludzi chcących rozmawiać na tematy
              naprawdę związane z depresją.

Uważacie, że się mylę i źle interpretuję obowiązujące zasady ? Nic prostszego.
              Napiszcie do admina zawodowego, który opiekuje się administratorami społecznymi
              abym nie usuwał wątków nie związanych z depresją. Ja naprawdę się nie zmartwię,
              jeśli racja zostanie przyznana Wam, a nie mnie. Przecież będę miał dużo mniej
              roboty. :) Piszcie na adres siwa@gazeta.pl

S.
              • pillow7 Re: do snajper55 29.08.08, 21:42
                snajper55 napisał:
                Piszcie na adres siwa@gazeta.pl

jakie extraordynaryjne poczucie humoru :D
              • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 21:46
                snajper55 napisał:
                >
                > Uważacie, że się mylę i źle interpretuję obowiązujące zasady ? Nic prostszego.
                > Napiszcie do admina zawodowego, który opiekuje się administratorami społecznymi
                > abym nie usuwał wątków nie związanych z depresją. Ja naprawdę się nie zmartwię,
                > jeśli racja zostanie przyznana Wam, a nie mnie. Przecież będę miał dużo mniej
                > roboty. :)

Nie możemy tego napisać, ponieważ usuwasz wątki związane z depresją, kto może o
                tym lepiej wiedzieć, niż my?
                > S.
                • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 21:54
                  dolor napisał:

> Nie możemy tego napisać, ponieważ usuwasz wątki związane z depresją,
                  > kto może o tym lepiej wiedzieć, niż my?

To napiszcie, że usuwam wątki związane z depresją.

S.
                  • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 22:11
                    A nie prościej dla nas wszystkich będzie, jeśli Ty się ograniczysz z cięciem do
                    swojego wielbiciela depresja.sucks (skąd o się urwał?), a wtedy pewnie i wątki z
                    histerycznym śmiechem przestaną się pojawiać? Mamy jak dzieci biegać na skargę?
                    Powtarzam, to nie przeciw Netykiecie protestujemy, tylko przeciw jej
                    interpretacji. Nadal możesz być dobrym moderatorem forum, które przez lata jakoś
                    działało bez tego rodzaju interwencji, a nawet wypracowało sobie własny,
                    niepowtarzalny styl i renomę, ale możesz je też zniszczyć.
                    Zrozumiałym też chyba jest fakt, że adresatem naszych skarg nie mogłaby być
                    siwa, która sama próbowała się tym forum "opiekować", nie trudno pojąć, że mamy
                    do jej bezstronności pewne zastrzeżenia...
                    • snajper55 Re: do snajper55 29.08.08, 22:21
                      dolor napisał:

> A nie prościej dla nas wszystkich będzie, jeśli Ty się ograniczysz z cięciem
                      > do swojego wielbiciela depresja.sucks (skąd o się urwał?), a wtedy pewnie
                      > i wątki z histerycznym śmiechem przestaną się pojawiać? Mamy jak dzieci
                      > biegać na skargę?

Nie nazwałbym tego skargą, tylko prośbą o rozsądzenie sporu.

> Powtarzam, to nie przeciw Netykiecie protestujemy, tylko przeciw jej
                      > interpretacji. Nadal możesz być dobrym moderatorem forum, które przez
                      > lata jakoś działało bez tego rodzaju interwencji, a nawet wypracowało
                      > sobie własny, niepowtarzalny styl i renomę, ale możesz je też zniszczyć.

To nie jest styl forum, tylko użytkowników na nim piszący. Tutaj ten styl jest
                      według mnie nie do pogodzenia z netykietą. Jeśli ja mam rację (a o tym
                      zadecyduje właściciel portalu) to w starciu z netykietą ten styl musi tu
                      przegrać. Jesteście zgraną grupą dobrze znających siebie osób, zależy Wam na
                      swobodnym rozmawianiu na wszystkie tematy, załóżcie sobie forum prywatne. Po to
                      Agora zapewniła tą możliwość.

> Zrozumiałym też chyba jest fakt, że adresatem naszych skarg nie mogłaby być
                      > siwa, która sama próbowała się tym forum "opiekować", nie trudno pojąć, że mamy
                      > do jej bezstronności pewne zastrzeżenia...

Ale to siwa, jako przedstawiciel właściciela portalu ma decydujące słowo.
                      Zresztą piszesz o bezstronności. A czyjąż to stronę siwa trzyma ? Stronę zasad
                      ustalonych przez Agorę ? Dziwisz się ?

S.
                      • lucyna_n Re: do snajper55 29.08.08, 22:26
                        co ty nas tu jakąś agorową sitwą straszysz?
                        ty się dobrze czujesz tak w ogólności??

dobrze się znamy???? a ciekawe skąd????
                        • snajper55 Re: do snajper55 30.08.08, 00:29
                          lucyna_n napisała:

> dobrze się znamy???? a ciekawe skąd????

Pewnie z realu. Czyżby czekolada kłamała pisząc "poza tym forum ma swoich
                          stałych bywalców, którzy się spotykają także w realu " ?

S.
                          • lucyna_n Re: do snajper55 30.08.08, 10:51
                            to że Czekolada raz czy dwa się z kimś spotkała nie ma dla ogółu forum żadnego
                            znaczenia.Dla większośći real jest niedostępny, i nie mam mowy o rozbudowanych
                            kontaktach towarzyskich.Czekolada podala pewnei ten argument bo już w desperacji
                            nie wiadomo jak ci tłumaczyć żebyś pojął.

wiesz skąd się tak dobrze znamy??? nie?
                            to ja ci podpowiem z forum depresja.

99 procent stałych bywalcow nie widziało się na oczy, chyba że na zdjęciu w
                            wizytówce.
                      • micaela Re: do snajper55 29.08.08, 22:36
                        fora prywatne to smierc dla forumowania. tu wcale nie chodzi o rozmowe na
                        wszelkie tematy, tylko o arbitralnosc przyjetego poprawnego depresyjnego
                        forumowego dyskursu, ograniczonego nie wiadomo czemu do porad i wsparcia.
                        • loserka Re: do snajper55 29.08.08, 22:39
                          nie przesadzaj, takie forum CHAD funkcjonuje naprawdę dobrze i jakos nie umiera
                          śmiercią naturalną, wręcz przeciwnie
                        • lucyna_n Re: do snajper55 29.08.08, 22:39
                          no podstawowa kwestia, dlaczego musimy tutaj tylko wspierać i doradzać?
                      • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 22:43
                        snajper55 napisał:

> Nie nazwałbym tego skargą, tylko prośbą o rozsądzenie sporu.

Jeśli zależy ci na eufemizmach, ale z rozsądzeniem sporu: kto lepiej rozumie
                        depresję, moderator z zewnątrz, czy dość liczna grupa na przypadłość tę
                        cierpiących, to dla mnie już skarga.

>To nie jest styl forum, tylko użytkowników na nim piszący

Aha, a czym to się różni? Jeśli forum to nie grupa użytkowników, to co?

> Zresztą piszesz o bezstronności. A czyjąż to stronę siwa trzyma ? Stronę zasad
                        > ustalonych przez Agorę ? Dziwisz się ?

Mam wierzyć w bezstronność kogoś, kto dość nieudolnie próbował moderować to
                        forum, po czym z tego zrezygnował? Wolne żarty. Jeśli Agora nie ma innych
                        przedstawicieli, do których można się zwrócić, no to trudno, trzeba będzie
                        pokasować konta, żeby nikt mi nie wypominał, że zgadzałem się na taką
                        nadinterpretację Netykiety.
              • micaela Re: do snajper55 29.08.08, 22:09
                > Mam wrażenie, że powiedziałem już wszystko, co miałem do powiedzenia. To jest
                > forum agorowe i obowiązuje na nim Netykieta. Według mnie nie da się wszystkiego
                > co napisze osoba cierpiąca na depresję uznawać za związane z tematem tego forum
                > .
                > Powtórzę - na dowolne tematy można rozmawiać na forum prywatnym, na które tak
                > samo łatwo czy trudno trafić jak na to forum. Takie same wątki jak tu można
                > zakładać na forum prywatnym, a stamtąd przez żadnego agorowego moderatora
                > usuwane nie będą. To forum niech zostanie dla ludzi chcących rozmawiać na temat
                > y
                > naprawdę związane z depresją.

to bardzo logiczne, if...else...
                jest w tym jakas szczypta maska
                • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 22:12
                  Faktycznie, dopiero teraz to dostrzegłem. Czyli nie warto zużywać klawiatury.
              • lucyna_n fatalizm 29.08.08, 22:24
                jezusie jakym maska czytała
                rzecz wydaje się beznadziejna....
                betonu głową nie przebijesz....
                ale mask podkreślam to nikogo nie banuje, nie wyrzuca, każdego przygarnie, czy
                tego chcesz czy nie, a toto ma jakąś misję, krucjatę? czy co???

co Ty snajper z tego masz????

już nie mówiąc o kompletnym braku poczucia humoru, skądeś ty się wzion
                człowieku? co za obłęd cię tu przyprowadził na zgubę tego kultowego forum?

nic nie jest pewne poza tym, że się obudziłam
                • loserka Re: fatalizm 29.08.08, 22:28
                  Ano cóż, ciężkie czasy nastały panie i panowie.
                  Wóz albo przewóz i ciekawe kto kogo przetrzyma:D

Najśmieszniejsze jest to , że Snajper ma teoretycznie zupełną rację.
                  Trza sie było zgłaszać do moderowania panie i panowie, tyyyle czasu...
                  • lucyna_n "jest super , więc o co ci chodzi" 29.08.08, 22:33
                    to jest znęcanie się nad chorymi, wywalanie z forumów na zamknięte getta, żeby
                    sobie ktoś wzroku nie uraził krzywą gembą.
                    Spoleczenstwo jest szczęśliwe, i żyje mu się coraz lepiej, nie pasujemy do tego
                    obrazka.
                    jak w tej piosence tlove "jest super, jest super, więc o co ci chodzi"

• snajper55 Re: "jest super , więc o co ci chodzi" 30.08.08, 00:33
                      lucyna_n napisała:

> to jest znęcanie się nad chorymi, wywalanie z forumów na zamknięte getta,
                      > żeby sobie ktoś wzroku nie uraził krzywą gembą.

Forum prywatne może być tak samo otwarte jak każde forum agorowe. Tak więc
                      pisanie o zamkniętych gettach jest bezpodstawnym użalaniem się nad sobą.

S.
                      • lucyna_n Re: "jest super , więc o co ci chodzi" 30.08.08, 11:03
                        rozumiem że użalanie się nad sobą też nie jest w tematyce forum
                        a co jest?
            • siwa Re: do snajper55 29.08.08, 23:14
              Tak, to wszystko o czym piszesz jest dobre na forum prywatne.
              Forum nie jest elementem waszej terapii i nie możecie go tak traktować.
              Obowiązuje na nim ten sam regulamin, co wszędzie indziej.
              • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 23:19
                siwa napisała:
                > Forum nie jest elementem waszej terapii i nie możecie go tak traktować.

Czyli wsparcie, bo to ładnie wygląda w nagłówku.
              • eizo111 Re: do snajper55 29.08.08, 23:26
                tu już tu nie mieszkasz

> Forum nie jest elementem waszej terapii i nie możecie go tak traktować.

o za bzdury pleciesz??
                • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 23:29
                  Dlaczego bzdury? Logicznie masz wyłożone, że terapia depresji nie ma związku z
                  depresją i jako taka jest niezgodna z Netykietą na forum: depresja - porady,
                  wsparcie.
                  • siwa Re: do snajper55 29.08.08, 23:30
                    Nie: depresja - porady, wsparcie.
                    Tylko
                    • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 23:36
                      Snajper napisał, że to nie ma związku z depresją. Ty o tym samym, że to nie
                      miejsce na terapię depresji. A jako że się ze sobą zgadzacie, terapia depresji
                      nie ma związku z depresją. Można oczywiście teraz podkładać piękne słowa:
                      Netykieta, flooding czy trollowanie, ale wszystko się zgadza i tak.
                      • lubba terapia dep 29.08.08, 23:50
                        hihihi, terapia depresji jest wręcz szkodliwa w depresji (forum
                        depresja) bo burzy regulamin i nie o to chodzi,
                        • dolor Re: terapia dep 29.08.08, 23:58
                          Lubba, jak miło! Kanapę zjadły korniki? (Ale posta łamiącego kilka punktów
                          Netykiety teraz walnąłem...)
                      • snajper55 Re: do snajper55 30.08.08, 00:36
                        dolor napisał:

> Snajper napisał, że to nie ma związku z depresją. Ty o tym samym, że to nie
                        > miejsce na terapię depresji. A jako że się ze sobą zgadzacie, terapia depresji
                        > nie ma związku z depresją.

To jest forum dyskusyjne a nie terapeutyczne. Dlatego może służyć do rozmów o
                        terapii, ale nie będzie służyło terapii. Wyczuwasz różnicę ?

S.
                        • dolor Re: do snajper55 30.08.08, 00:57
                          snajper55 napisał:
                          > To jest forum dyskusyjne a nie terapeutyczne. Dlatego może służyć do rozmów o
                          > terapii, ale nie będzie służyło terapii. Wyczuwasz różnicę ?

Gdyby chodziło o terapię urazów kręgosłupa, różnica byłaby bezsporna. Ale bądźmy
                          szczerzy, te pseudoeksperckie porady nie służą niczemu innemu, jak właśnie
                          poprawie samopoczucia piszących. Na dodatek podtytuł "wsparcie" nie brzmi:
                          dyskusje o wsparciu. Czy więc rozmowa o właściwościach terapeutycznych jest
                          jednoznacznie nie związana z tematyką forum? Jeśli odpowiesz twierdząco (i
                          błędnie) faktycznie, będziesz miał mało pracy, wystarczy wycinać
                          depresja.sucks(nikt nie przewidział, że przybiegną tu wielbiciele?)na
                          opustoszałym forum.
                          A to uparte "nie będzie służyło terapii", co złego w tym, że forum jest
                          użyteczne? Naprawdę Agorze to przeszkadza?
                    • eizo111 Re: do snajper55 29.08.08, 23:42
                      siwa ale napisz o ty tutaj jeszcze robisz???

naprawdę bawicie się w dobrego i złego policjanta?
                      • dolor Re: do snajper55 29.08.08, 23:56
                        Teraz trochę wypadli z roli i ich argumenty wzajemnie się wykluczają, ale niech
                        się wali, i tak wszystko doskonale na tym najlepszym z możliwych forów.
                        Dobranoc, Agoro, dobranoc, Agorafobicy. Niech wam się przyśni, że siła
                        argumentów większości ma jakiekolwiek znaczenie.
                      • siwa Re: do snajper55 30.08.08, 00:00
                        Naprawdę to pracuję jako szef całego forum Gazeta.pl i poprosiłam Snajpera, żeby
                        się zajął forum depresja
                        • eizo111 Re: do snajper55 30.08.08, 00:09
                          na wszystkich forach gazetowych na których pisze jest czat floodowanie i troolling

a twoje humory tylko zwiększają te zjawista tutaj
                          cięcie ni nie pomoże
                          jak jesteś szefem całego forum to idź gdzie indziej ciąć są popularniejsze fora
                          będziesz miałą więcej do cięcia

widać jak na dłoni że masz tu jakieś osobiste urazy
                          • siwa Re: do snajper55 30.08.08, 00:15
                            Nie żartuj proszę. Osobiste urazy? Sporo wam zawdzięczam.
                            Co jakiś czas sytuacja tutaj robi się krytyczna, tak było jak tu przyszłam dwa
                            lata temu i teraz, kiedy zesłałam tu Snajpera.
                            Wy macie do mnie emocjonalny stosunek (to urocze), ale ja Was zwyczajnie lubię.
                            Ilość offtopów i poziom floodowania, jaki prezentujecie, wymaga szczególnej troski.
                            • aurelia_aurita Re: do snajper55 30.08.08, 00:20
                              > Ilość offtopów i poziom floodowania, jaki prezentujecie, wymaga szczególnej tro
                              > ski.

a nie sądzisz, że relacja jest dokładnie odwrotna?
                              bo jak na mój gust, to właśnie twoja 'szczególna troska' POWODUJE drastyczny
                              wzrost ilości offtopów i poziomu floodowania (czymkolwiek jest to ostatnie).
                              prośba: przestań się o nas aż tak szczególnie troszczyć, a szybko zauważysz, że
                              zrobi się spokojniej i o wiele normalniej.
                              naprawdę nie widzisz, że w tym konflikcie: ludzie na forum kontra admini - obie
                              strony wzajemnie się nakręcają i obie strony, zamiast iść na kompromis,
                              radykalizują swoje podejście?
                              • siwa Re: do snajper55 30.08.08, 00:36
                                Tu nie ma konfliktu.
                                Moim zadaniem jest przywrócenie F. Depresja do stanu F. Depresja, a nie luźne
                                pogaduchy.
                                Załóżcie sobie f. prywatne.
                                Lekkie offtopy sa solą każdego forum. Zwyczajnie przesadziliście.

Ja mam narzędzia żeby Wam taką działalność uniemożliwić.
                                Wolałabym nie musieć po nie sięgać.
                                • aurelia_aurita Re: do snajper55 30.08.08, 00:43
                                  > Tu nie ma konfliktu.

:-))))

no tak. powycinasz wszystko i nie będzie śladu po konflikcie.

nie mam więcej pytań - że zacytuję sobie...
                                • lucyna_n Re: do snajper55 30.08.08, 11:02
                                  a jaki był "wlaściwy" stan forum depresja?
                                  czy ten z początku, jeden post na tydzień, czy z czasow Grety? a może ten z
                                  czasow 1000 postowych wątków na temat "puk puk"? powiedz, co ci się najbardziej
                                  podoba, bo nijak nie idzie dogodzić.
                                • lucyna_n Re: do snajper55 30.08.08, 11:08
                                  tu nie ma konfliktu????
                                  toja nie wiem co to jest konflikt.
                            • eizo111 Re: do snajper55 30.08.08, 00:23
                              napij się zielonej herbaty
                              i zajrzyj na forum kraj alb polityka
                              • iso1 [...] 30.08.08, 00:28
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • eizo111 h 30.08.08, 00:44
                                  nie wiem co mi napisałeś

ale z tym rzyganiem naprawdę nie żartowałem che mi się żygać

pijam jeszcze czasem cole light reszta jak wyżej
                              • siwa Re: do snajper55 30.08.08, 00:37
                                Nie ma czegoś takiego jak forum Polityka.
                                Chciałbyś tu Giwi z f. Kraj jako AESa?
                                No, to gratulacje. Chciałabym to zobaczyć.
                                • eizo111 Re: do snajper55 30.08.08, 00:42
                                  chciałbym żebyś się zajęła czymś pożytecznym
                                  bo siedzenie tutaj już raz ci się znudziło więc znudzi i drugi raz
                                  im szybciej tym lepiej
                                  • eizo111 Re: do snajper55 30.08.08, 00:47
                                    jezu już 2 razy!
                        • dolor Re: do snajper55 30.08.08, 00:27
                          >Staram się zlikwidować na Forum Depresja kółko wzajemnej adoracji, >czat i inne
                          tego typu zjawiska. Za to mi płacą.(...)
                          >To fantastyczny argument
                        • lucyna_n Re: do snajper55 30.08.08, 10:59
                          rozbicie kółka wzajemnej adoracji?????
                          a nie zauważylaś może z wyżyn zwego tronu że nawet w tym cholernym syfie jaki
                          tym adminowaniem zrobiliście, przebijając się przez wątki jakiegoś obcego
                          oszalalego trolla staraliśmy się pomóc jakiemuś nowemu forumowiczowi co nie
                          wiedział jak leki brać? i innej pannie co jej lekarz szit zapisał od ktorego się
                          można uzlaeżnić? Ja nei wiem co tu taka filantropia panuje, chyba to kółko
                          wzajemnej adoracji obejmuje także zupełnie nowych na forum albo ki diabeł, jak
                          to się stało że ich nie zignorowano. Dziwne to kółko co obejmuje wszystkich
                          oprócz adminów.
              • lucyna_n Re: do snajper55 30.08.08, 11:06
                forum jak wielokrotnie było podkreślane nie jest i nie może być terapią, może
                być grupą wsparcia,/ i chyba nawet powinno/,
                teoretyczne informacje na temat depresji jako choroby są na specjalistycznych
                portalach,. Ten portal nei jest specjalistyczny i w zasadzie forum ma charakter
                li tylko towarzyskich porad i plot jak z magla, innych mieć nie może bo nie ma
                tu eksperta.
                • pillow7 Do Lucyny 30.08.08, 12:30
                  Nie tłumacz się. Ślepemu i tak nie wyklarujesz, empatii brak czy
                  samodoświadczenia tego syfu jakim jest depresja.
                  My róbmy swoje a on jak ma taki przymus wew. swoje.
                  Ośla do ulubionych i jakoś będzie.
                  • lucyna_n Re: Do Lucyny 30.08.08, 12:44
                    ośla oślą, ale ja mam nieustannego bana i ni wylatuję na oślą ale w kosmos. Jak
                    mam bana to na prywatnych też pisać nie mogę.
                    • pillow7 Re: Do Lucyny 30.08.08, 12:50
                      Ależ Ty nieprawomyślna musisz być,że Cię nawet na Oślą boją się wysłać ;)
                      • lucyna_n Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:06
                        nie wiem, jak tylko siwej kilka komplemetów napiszę to zaraz ban.
                        • pillow7 Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:08
                          a może ona tak swoją sympatię Ci okazuje. niektórzy mają tak - nie wprost :D
                          • lucyna_n Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:10
                            zawsze można to uznać za przejaw docenienia,
                            czuje respekt, boi się, woli zabanować na wszelki wypadek.
                            • pillow7 Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:11
                              no, i tej wersji się trzymaj :)
                              • lucyna_n Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:46
                                już tam babajaga coś dwa posty niżej wysmażyła, czytać nie będę bo minie wolno
                                się denerwować.
                                idę sobie, bo znowu mi męża zabanuje i będę miala w domu siwy dym:)
                                pa.
                        • siwa Re: Do Lucyny 30.08.08, 13:13
                          Pisz na temat, nie zakładaj kolejnych floodujących wątków pt.: A ciekawe kiedy
                          mnie wyrzucą, a bany się skończą.
                          • lucyna_n będziesz grzeczna nie dostaniesz klapsa 30.08.08, 13:58
                            ojej, naprawdę nie będzie bana?

• micaela Re: do snajper55 29.08.08, 18:18
      >Uspokoisz się?

to z to jakas projekcja. snajper to jakis stateczny jegomosc, w swetrze i
      tłidowej marynarce, jak weterynarz z "wszystkie stwoorzenia małe i duze". na
      pewno popija łiski ze szklanki, bo to wsciekla autorytarna pani siwa to pewnie z
      gwinta.
    • lucyna_n Re: do snajper55 29.08.08, 19:02
      problem w tym że on jest spokojny
    • lubba tyyyyy nowyyyy! 29.08.08, 23:48
      jeśli nie wiesz czym jest depresja to marny z ciebie mod na TO FORUM,
      wątki towarzyskie - dla nowego moda siano na oślą, pomagają uwierzyć
      chorym że można oderwać się na chwilę od parszywego zamotania wokół
      depresji, wierz mi każdą sekundę wypełnia bez reszty, a najlepsze
      jest nabieranie dystansu i chociaż cień uśmiechu
      • aurelia_aurita Re: tyyyyy nowyyyy! 29.08.08, 23:59
        no ale siwa ze snajperkiem już gdzieś tam wyżej zgodnie stwierdzili, że
        odrywanie się od parszywego zamotania wokół depresji na tym forum jest niezgodne
        z netykietą (tak jakby na innych forach publicznych nie było wątków luźniej
        związanych z ich tematyką albo wątków o spotkaniach forumowych...)
        na depresji ludzie mają pisać o swoich objawach, a bertrada da dobrą radę, żeby:
        iść do lekarza / zmienić leki / zmienić lekarza / poczytać ulotkę leku /
        poszukać w góglach.
      • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 00:01
        Nabieranie dystansu i cień uśmiechu jako sprzeczne z Netykietą nie może być tu
        tolerowane. Takie rzeczy mogą zaistnieć wyłącznie na forum dystans i forum cień
        uśmiechu.
        • ikar113 Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 01:05
          A czy zabieranie poduszki do pociągu na 9 godzin nocnej jazdy też
          jest sprzeczne z netykietą> ?
          Bo mam pociag za 50 minut i nie wiem...
          • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 01:10
            To zależy, czy chcesz ją położyć pod głową na torach. Ale jeśli tak, możesz o
            tym wyłącznie podyskutować, odwodzenie Cię od samobójstwa byłoby już terapią.
          • eizo111 Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 01:14
            ja bym wziął pałkę teleskopową gaz łzawiąy i xanax (mój post zawiera słowo xanax
            więc jest zgodny z netykietą)
            • anatemka Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 08:38
              wiecie, tak sie uparlismy, że musimy tu byc i koniec.
              Ale Looserka ma rację: Chad jest forumem prywatnym i ma sie
              świetnie. Troche to kłopotliwe przenosić sie stąd w inne miejsce,
              ale mozliwe.
              Już sama nie wiem. Wiem, że miałam juz tu nie pisać, ale
              rozsmieszyliscie mnie dyskusją o poduszce :)
              • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 09:20
                Ale Chad jest jeden, a depresji będzie teraz z siedem. No i chadecja i tak tu wpada.
                Już miałem zaproponować
                www.depresja.webplus.net.pl/viewforum.php?f=9
                ale potem zobaczyłem awatar z disnejowskim Kubusiem Puchatkiem i mnóstwo
                cmokających się emotikonów.
                • anatemka Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 10:26
                  skąd Ci sie tyle depresji wzięło?
                  • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 11:07
                    racja, wyskakuje tylko 5.
                    • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 11:11
                      7 to w google, można agorę pożegnać.
                      • lucyna_n Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 11:15
                        ja ma taki problem z innymi forami że ich szata że tak powiem graficzna jest dla
                        mnie tak zasłaniająca sens i treść że wogóle nie umiem się na nich sensownie
                        porozumieć.
                        i tak człowiek z agorafobią siedzi na agorze, a fobię to już mam teraz taką że hej,
                        no i bardzo szybko nauczylam się pisać na klawiaturze, bo nigdy nie wiadomo
                        kiedy zniknę.
                        • lucyna_n Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 11:16
                          a jak niestarannie z tego pośpiechu piszę, jakie błędy sadze, rety....
                          • lucyna_n Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 11:17
                            boję się że mi siwa za chwilę bana na lodówkę założy, albo co.
                            • anatemka Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 14:45
                              błahahahahaa
                              /strach się smiać, może tutaj to nie przystoi?/
                              • lucyna_n Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 14:46
                                oczywiście że nie
                                tutaj piszą ludize zrównoważeni psychicznie, nie widziałaś że mój wariata śmiech
                                został wypunktowany jako brak porad i wsparcia?
                        • dolor Re: tyyyyy nowyyyy! 30.08.08, 12:21
                          Fakt, dosyć są obrzydliwe i nieczytelne, ale czego się nie robi dla złudzenia
                          wolności.
                          Nawiasem mówiąc zaskakująco tu dziś spokojnie. Coś już poleciało?
    • crysstiano Re: do snajper55 30.08.08, 10:31
      ale o co hodzi z tym snajperem???czemu sie z nim nielubicie- to jest
      ktos znany pod innym nikiem? nie rozumiem tego wszyskiego:/ nie
      bylem tu tydzien i widze jakas rozpierducha.
      • szyderca_i_glupawiec Re: do snajper55 30.08.08, 14:46
        chłopie jaki burdel??? Teraz to wreszczie porządek na forum jest!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka