czekolada_z_orzechami 02.09.08, 14:28 Zostałam sama w domu w życiu w sobie. Źle się czuję i mam niedobre myślenie. Cholera. Żal mi siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: żal mi 02.09.08, 14:33 to nie dobrze jak zaczynasz mieć niedobre "myślenice" to wyjdź z domu na spacer może pochodź po sklepach ? przejedź się na rowerze ? najgorsze będzie jak zostaniesz sama ze sobą w domu RUSZ SIĘ CZEKOLADKO ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 14:33 Nigdzie się nie ruszę. Nie mam siły:( Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: żal mi 02.09.08, 14:43 cholercia to bardzo źle wiesz, mnie się dzisiaj tak potwornie nic nie chce siedzę i gapię się w monitor zamierzałem iść spać ale się zmusiłem i zaraz jadę do centrum na rowerze wypiję sobie dobrą kawkę na Kazimierzu i poczytam jakąś gazetkę spróbuj się zmusić do wyjścia Wiesz o tym że 3mam kciuki za Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: żal mi 02.09.08, 14:40 wyobraź sobie: masz paraliż nie możesz też mówić zostajesz sama w mieszkaniu chce Ci się pić, jeść nie możesz pójść, wziąść zobacz, nie masz tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 14:42 marne pocieszenie:| wolałabym się skulić nie pić nie jeść nie być Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 14:53 Czego nie znam? Mnie nie pociesza jak widzę inwalidę na ulicy. ja się modlę żeby zdąrzyli jak widze karetkę. Umarł mi kumpel. Ryczałam tydzień że to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka19721 Re: żal mi 02.09.08, 15:11 "idę" z tego działu, a skoro Wam dobrze tkwić w smutkach, to zostańcie nie potraficie cieszyć się szczegółami np.: widzę! mówę! słyszę! chodzę! mogę zrobić... przykładów jest mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
nienill [...] 02.09.08, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: żal mi 02.09.08, 14:43 jezu, ciebie to chyba administracja naslala, że takie straszne rzeczy piszesz/ Ciebie pociesza jak ktoś ma gorzej????? mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: żal mi 02.09.08, 14:50 > Ciebie pociesza jak ktoś ma gorzej????? > mnie nie. tak tu teraz chyba będzie szykuj sie Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: żal mi 02.09.08, 15:09 Lucy , sorry ale nie stać mnie dzisiaj na optymizm Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: żal mi 02.09.08, 18:30 ja MóWILAM że tak teraz będzie, ale mi ten wątek wycięli Odpowiedz Link Zgłoś
nienill [...] 02.09.08, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: żal mi 02.09.08, 18:29 mariolka19721 napisała: > wyobraź sobie: > masz paraliż > nie możesz też mówić > zostajesz sama w mieszkaniu > chce Ci się pić, jeść > nie możesz pójść, wziąść > > zobacz, nie masz tak źle > :) O [...] [...]! I ten uśmieszek na końcu, poradnik w stylu: jak być szczęśliwym psychopatą. Pewnie ta moderacyjna afera nas rozreklamowała i teraz takie indywidua będą się produkować i jeszcze się obrażą, że nie chcemy się cieszyć z nimi. Przetrzymamy i to. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: żal mi 02.09.08, 15:14 Nigdy nie zal sie nad Soba bo to przynosi bol i zle samopoczucie. Kochaj siebie, wybacz sobie, usmiechnij sie do siebie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aggresio Re: żal mi 02.09.08, 15:51 pewnych rzeczy nie można i nie należy sobie wybaczać Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: żal mi 02.09.08, 22:07 Przestańce, co to za pesymizm wkradł się w Wasze myślenie. Zobacz jak pięknie jest na dworze,Trzeba cieszyć się życiem, takim jakie Ci dane. Otrząśnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 20:51 czekolada_z_orzechami napisała: > Zostałam sama w domu w życiu w sobie. Źle się czuję i mam niedobre myślenie. Ch > olera. Żal mi siebie. czekolado, czasami dobrze jest byc samemu. jestes samam w zyciu? czemu? jesli chodzi o faceta to lepiej byc samej niz z jakims draniem. pozdrawiam serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 21:23 W życiu też sama- jeśli chodzi o faceta. Jesli chodzi o ludzi- jest porzyjaciółka i na nią moge liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 22:21 czekolada_z_orzechami napisała: > W życiu też sama- jeśli chodzi o faceta. > Jesli chodzi o ludzi- jest porzyjaciółka i na nią moge liczyć. no to jednak juz cos;). mieszkasz sama? moze wypijemy wirtualna herbate? to jak? wstawiamy wode;)? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 22:23 Sama nie mieskzam, ale sama siedze godzinmi. wstawiaj. Ja wypiję z cytryną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 22:28 czekolada_z_orzechami napisała: > Sama nie mieskzam, ale sama siedze godzinmi. > wstawiaj. Ja wypiję z cytryną:-) ok. to wstawiam z wode, wejde do wanny i z tatad bede pisac;). mam w lazience takie super miejsce na laptop i moge stamtad pisac;). Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 22:39 jestem juz w wannie z laptopem:). moja ulubona dilmah i jest cuddnie:). jak tam dzialanie lekow? jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 22:47 czekolada_z_orzechami napisała: > Dziś do chrzanu. jem i rzygam. efekt po lekach? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 23:01 czekolada_z_orzechami napisała: > Raczej bulimia. przykre:(. mieszkasz gdzies blisko lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: żal mi 02.09.08, 22:47 carla nie siedz w wannie z laptopem!!!! bo jak wpadnie to cie kopnie prad. to niebespieczne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 22:56 Mam nadzieje ze coś jadłes K. :-) czemu nie spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: żal mi 02.09.08, 22:59 no jadlem bulke jak gadalismy:) niewiem czemu niespie. niechce mi sie. bedziemy zaraz film oglondac Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 23:04 Tylko 1 bułkę na cały dzień? :( Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 23:08 crysstiano napisał: > no jadlem bulke jak gadalismy:) niewiem czemu niespie. niechce mi > sie. bedziemy zaraz film oglondac w tv? jaki film bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: żal mi 02.09.08, 23:11 zapomnialem zakupy zrobic:] wrucilem puzno z tej roboty i odrazu do domu. ale marcin idzie na stacje po fajki to mi kupi w mc dupie nugettsy jak bedzi eotwate. film na dvd bedzie jakis glupawy chyba tzn na pewno bo najnowszy rambo:D Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 23:17 crysstiano napisał: > zapomnialem zakupy zrobic:] wrucilem puzno z tej roboty i odrazu do > domu. ale marcin idzie na stacje po fajki to mi kupi w mc dupie > nugettsy jak bedzi eotwate. film na dvd bedzie jakis glupawy chyba > tzn na pewno bo najnowszy rambo:D a ja ci powiem, ze stallone wcale nie jest takim zlym aktorem. caly czas jest na topie. pozdrawiam:?) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: żal mi 02.09.08, 22:59 crysstiano napisał: > carla nie siedz w wannie z laptopem!!!! bo jak wpadnie to cie kopnie > prad. to niebespieczne:/ hehehe:) milo, ze ktos sie martwi:). laptop jest daleko. jak spadnie to tylko na podloge:). jak bylam mala to ogladalam filmy jak facet kobiecie suszarke wrzucal do wody to wiem jak to jest:). pozdr:). Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: żal mi 02.09.08, 23:01 Boże:/ sprawdzam mejla co 5 sekund:| Wczesnie jeszczce jakoś:) Odpowiedz Link Zgłoś